nrkmaiden Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Συμφορουμητες εχω το εξης προβλημα.Συνδεεω τον σταθερο υπολογηστη μου με ethernet καλωδιο με ενα ρουτερ sagem και πολλες φορες το ρουτερ κανει συνεχεια επανεκινησεις.Αν βγαλω το καλωδιο απο τον υπολογιστη τοτε το ρουτερ ανοιγει κανονικα.Να προσθεσω εδω οτι αυτο συμβαινει σπανια αλλα για να συμβαινει καποιο προβλημα υπαρχει.Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι φταιει?
spyros__ Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Συμφορουμητες εχω το εξης προβλημα.Συνδεεω τον σταθερο υπολογηστη μου με ethernet καλωδιο με ενα ρουτερ sagem και πολλες φορες το ρουτερ κανει συνεχεια επανεκινησεις.Αν βγαλω το καλωδιο απο τον υπολογιστη τοτε το ρουτερ ανοιγει κανονικα.Να προσθεσω εδω οτι αυτο συμβαινει σπανια αλλα για να συμβαινει καποιο προβλημα υπαρχει.Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι φταιει? αρχικα δοκιμασε να αλλαξεις καλωδιο... μπορει να μη φταει αυτο αλλα σιγουρα ειναι μια προσπαθεια που δεν κοστιζει πολυ
nrkmaiden Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Το εκανα...και δεν ειχα προβλημα μεχρι χτες που το ξανα εκανε για μερικα λεπτα..
spyros__ Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Το εκανα...και δεν ειχα προβλημα μεχρι χτες που το ξανα εκανε για μερικα λεπτα.. τοτε ειναι λογικα το ρουτερ σου... νειχα κι εγω παλιοτερα τετοια προβληματα... συνεχεις επανακινησεις και σπαστικες διακοπες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα