Thanos1972 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Συνηθως κανουν οσο λεει.υπολογιζε το μεγιστο δηλαδη μεταξυ 2-7 υπολογισε το 7 ετσι ωστε εαν ερθει σε 6 να εισαι και ευχαριστημενος.
κοκολινος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ παιδιά Χιουμοριστικά το είπα πριν το "αποφασίστε!". Θα πάρω και το 500αρι τροφοδοτικό, πιστεύω πως θα μαι εντάξει. Ερώτηση: στο visionstudio λέει στα περισσότερα προϊόντα παράδοση σε 2-7 εργάσιμες. Τι εμπειρία έχετε; Πόσο πιστεύετε θα αργήσουν; Εμενα μια μητρικη π παραγγειλα εκανε συνολο 7 μερες...!!5 εργασιμες..!!Και ηρθε κρητη ετσι.!!!
Thanos1972 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εμενα μια μητρικη π παραγγειλα εκανε συνολο 7 μερες...!!5 εργασιμες..!!Και ηρθε κρητη ετσι.!!! Και?τι παει να πει αυτο?οτι ειναι ο κανονας?δεν σε καταλαβαινω ρε κοκολινε..... ας ποσταρει τοτε ο καθενας ποτε παρηγγειλε και ποτε του ηρθε.
κοκολινος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Και?τι παει να πει αυτο?οτι ειναι ο κανονας?δεν σε καταλαβαινω ρε κοκολινε..... ας ποσταρει τοτε ο καθενας ποτε παρηγγειλε και ποτε του ηρθε. Ρε εισαι με τα καλα σου??Ειλικρινα απαντησε μου???Ρωτησε κατι το παλικαρι και του εφερα ενα παραδειγμα...Παναγιαααα μου δηλαδη...!!!Δεν ειναι εδω το ΞΕΣΠΑΣΤΕ forum,ο καθενας εδω λεει την γνωμη του για ενα θεμα...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!Ημαρτον!!!
barca10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Απλά ήθελα να δω από εμπειρίες σας αν τηρείτε αυτό που γράφουν. Φυσικά θα έχω και επικοινωνία μαζί τους.
ninos30 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Επειδή εγώ έθεσα το θέμα του τροφοδοτικού ας επανατοποθετηθώ. Το εν λόγω (500αρι LEPA) θα σε ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕΙ για μια 7850 αν κρίνουμε από τα specs του. Και επειδή δεν το αγοράζεις ακριβά, μπορεί μετά από ένα χρόνο ΚΑΙ αν ψηθείς για ένα CF να το αλλάξεις τότε με κάτι καλύτερο. Πιστεύω με 30-35 να μπορέσεις να το δώσεις, οπότε θα "χάσεις" 10-15 ευρώ από το να αγόραζες σήμερα ένα μεγαλύτερο. Έτσι κράτα το. Για την MB υπάρχει πάντα πολύ μεγάλη κουβέντα, αφού το range των τιμών τους πάει από ~70-400 ευρώ! Γενικά ισχύει ότι η ΜΒ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι σε ένα PC και ιδιαίτερα αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με το extreme OCing. Αλλά επειδή ανήκει στα κομμάτια που αναβαθμίζονται/αλλάζονται πολύ συχνότερα από κάποια άλλα (βγαίνουν λέει οι Piledriver και κάνουν παπάδες ας πούμε* ), εγώ αποφεύγω να συστήνω/χρησιμοποιώ τα ακριβότερα μοντέλα. Κι αυτό γιατί πλέον ΔΕΝ υπάρχουν "κακά" μοντέλα. Που εκείνες οι εποχές με το άπειρο ΑΣΥΜΒΑΤΟ ΗW, που έψαχνες κάθε τελευταίο forum για να βρεις μνήμες που να παίζουν σωστά μπας και κλοκάρεις λίγο σαν άνθρωπος. Τώρα ότι και να πάρεις, τσουπ τα συνδέεις και παίζει! Γιαυτό θα σου πρότεινα να διαλέξεις την 2η που έβαλε ο Θάνος με τα 105 ευρώ, όχι ότι και αυτή που σου έβαλε ο Panos με τα 136 είναι υπερβολική. Δες όμως ξανά και το θέμα του κουτιού σου. Σου είπα για το 300R παραπάνω. Υπάρχει και το Xigmatek Midgard II που είναι ακόμα καλύτερο (review). Βέβαια στο εξωτερικό κοστίζουν και τα 2 κάτω από 70 ευρώ ενώ εδώ πλησιάζουν τα 100. Αν είχαν τόσο θα σου έλεγα παρτα με κλειστά τα μάτια. Εδώ κωλώνω να σου το πω. Πάντως νομίζω πως θα έπρεπε να δεις ένα καλύτερο case. Είναι κάτι που δεν το αλλάζεις εύκολα και το χαίρεσαι, ενώ αν πάρεις κάτι που δε σε ικανοποεί θα το μετανοιώνεις μια ζωή. Εγώ το Antec Performance P180 το έχω ήδη 6 χρόνια, κι αμφιβάλλω αν θα το αλλάξω κάποια στιγμή (έχω κάνει ήδη 3 αναβαθμίσεις από τότε). To PSU μου αντίστοιχα το άλλαξα μία φορά, απλά γιατί βρήκα σε εξαιρετική ευκαιρία ένα Seasonic. Κι όπως σου είπαν τα παιδιά, εσύ θα πάρεις την τελική απόφαση. Ότι και να αποφασίσεις όμως, καλορίζικα και να τα χαρείς!!! Το VS όντως συνήθως είναι στα όρια που βάζει ως παράδοση, στο μεγαλύτερο νούμερο όμως όπως λέει και ο Θάνος. * Ούτε μία στο εκατομύριο... Κουβέντα να γίνεται
pano Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 όχι ότι και αυτή που σου έβαλε ο Panos με τα 136 είναι υπερβολική. Μια μικρή διευκρίνιση επ'αυτού. Η μητρική που πρότεινα είναι μόνο για την περίπτωση crossfire και είναι η πιο φθηνή Ζ77 που δίνει Χ8 την δεύτερη PCI-Express.
barca10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 last qestion: ssd να πάρω τον crucial m4 ή κάποιον άλλον;
petranthe Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 last qestion: ssd να πάρω τον crucial m4 ή κάποιον άλλον; http://www.hwbox.gr/reviews/16557-ssd-roundup-2012-battle-middle-earth.html Αν έχεις όρεξη κάτσε και διάβασε αυτό το φοβερό roundup.O crucial πάντως είναι μια χαρά ssd. Εναλακτικά μπορείς αν θες βέβαια να δεις τον Samsung 830 ή κάποιον corsair...Επίσης μπορείς να δείς και τον νεο Intel 330 .Εχει καλή τιμή και τα review που έχω διαβάσει μέχρι τώρα τον αποθεώνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα