katchris Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Έχω το εξής πρόβλημα. Σήμερα καταλάθως έσβησα κάποια αρχεία σημαντικά για το easybcd και δεν μπορούσα να κάνω εκκίνηση στα windows. Έβαλα το cd τον xp για να κάνω repair με σκοπό να ανοίξω τα xp και να δημιουργήσω ξανά τους τόμους για boot γιατί έχω dual boot με windows 7. Αφού αυτό ολοκληρώθηκε κάνει επανεκκίνηση κανονικά φορτώνει εμφανίζεται ο κέρσορας τον windows με μαύρη οθόνη περνάνε περίπου 10 δεύτερα και τρώει επανεκκίνηση και αυτό γίνεται συνεχώς όταν προσπαθώ να φορτώσω τα xp. Κατάφερα με ένα cd recovery να ανοίξω τα windows 7 και να μπω από εκεί αλλά το κακό έχει ήδη γίνει και δεν μπορώ να φορτώσω τα xp. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να καταφύγω σε format οπότε υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα. Να επισημάνω ότι μπορώ να μπω κανονικά στα windows 7 οπότε έχω πρόσβαση στον σκληρό δίσκο για μετατροπή αρχείων που μπορεί να λύσουν το πρόβλημα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 64 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 φορματ η μονη ορθη λυση. γιατι δεν μπαινεισ αρχικα ασφαλη λειτουργια και αφου αποθηκευσεις οτι θεσ κανεισ φορματ????
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αφού μπαίνει στα 7 τότε έχεις δύο επιλογές, το bcd και το easybcd Δοκίμασες;;;
katchris Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μπορώ να μπω από windows 7 για να αποθηκεύσω τα αρχεία δεν έχω θέμα με αυτό εγώ το φορμάτ θέλω να αποφυγώ είναι το μόνο που δεν θέλω αυτή τη στιγμή. To easybcd τώρα δουλεύει κανονικά απλά εγώ έκανα το repair και τώρα δεν μπορώ να μπω xp. Αν ήξερα ότι θα μπορούσα με το recovery disk να επαναφέρω τα windows θα το είχα κάνει από την αρχή και θα απέφευγα την ταλαιπωρία αλλά δεν ήξερες δεν ρώταγες!!!
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να ξανά φτιάξεις το bcd, δεν χάνεις και τίποτα... http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/rebuild-bcd-store-windows.htm
katchris Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δοκίμασα σήμερα το πρωί να μπω με safe να δω αν φορτώνει το pc και το πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν windows nt executable setup failed to start. Και μου έλεγε από κάτω ότι το tuneup utilities programm deactivator έχει απενεργοποιήσει αυτή την επιλογή μου έδινε την δυνατότητα να ξεκινήσει ξανά το πρόγραμμα για αποκατάσταση αλλά μετά μου έβγαζε σφάλμα πως δεν είναι δυνατό να ξεκινήσει το tuneup utilities. Το bcd θα το δοκιμάσω σήμερα να δω για σφάλματα αν και πιστεύω πως το tuneup έχει κάνει την δουλεία. Κάποια λύση σχετικά με αυτό???
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αν το έχεις μπερδέψει τόσο πολύ τότε μάλλον μόνο αν κάνεις επιδιορθωτική εγκατάσταση http://support.microsoft.com/kb/315341
katchris Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Επίσης μου βγάζει πρόβλημα με την διαχείριση ασφάλειας λογαριασμών και μου δείχνει ότι υπάρχει σφάλμα. Επιδιορθωτική εγκατάσταση πως θα κάνω χρειάζεται να κάνω και φορμάτ???
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Σου το λέει στο σύνδεσμο, κάνεις μεν «φορμάτ» αλλά χωρίς να χάσεις τίποτα από αυτά που έχεις.
katchris Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μπορείς λίγο να μου εξηγήσεις πως θα το κάνω γιατί μπερδεύτηκα???
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Πως στο καλό μπορεί να μπερδευτεί κανείς με τόσο απλές οδηγίες; Μέθοδος 2: Επανεγκατάσταση των Windows XP ξεκινώντας τον υπολογιστή σας από το CD των Windows XPΓια να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP ξεκινώντας τον υπολογιστή σας από το CD των Windows XP, ακολουθήστε τα εξής βήματα: Τοποθετήστε το CD των Windows XP στη μονάδα CD-ROM ή DVD-ROM του υπολογιστή σας και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Όταν εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα Press any key to boot from CD, πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο, για να ξεκινήσετε τον υπολογιστή από το CD των Windows XP. Σημείωση Οι παράμετροι του υπολογιστή σας πρέπει να είναι ρυθμισμένες ώστε να ξεκινά από τη μονάδα CD-ROM ή DVD-ROM. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων του υπολογιστή σας ώστε να ξεκινά από τη μονάδα CD-ROM ή DVD-ROM, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του υπολογιστή σας ή επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του. Το ακόλουθο μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη "Καλώς ορίσατε στο πρόγραμμα Εγκατάστασης" (Welcome to Setup): Αυτό το τμήμα του προγράμματος εγκατάστασης προετοιμάζει την εκτέλεση των Microsoft Windows XP στον υπολογιστή σας: Για να ρυθμίσετε τα Windows XP τώρα, πιέστε το πλήκτρο ENTER. Για να επιδιορθώσετε μια εγκατάσταση των Windows XP, χρησιμοποιώντας την Κονσόλα αποκατάστασης, πατήστε R. Για να κλείσετε το πρόγραμμα Εγκατάστασης χωρίς να εγκαταστήσετε τα Windows XP, πατήστε F3. (This portion of the Setup program prepares Microsoft Windows XP to run on your computer: To setup Windows XP now, press ENTER. To repair a Windows XP installation using Recovery Console, press R. To quit Setup without installing Windows XP, press F3.) Πιέστε το πλήκτρο ENTER, για να ρυθμίσετε τα Windows XP. Στη σελίδα "Άδεια Χρήσης των Windows XP" (Windows XP Licensing Agreement), πιέστε το πλήκτρο F8, για να αποδεχθείτε τους όρους της Άδειας Χρήσης. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη η τρέχουσα εγκατάσταση των Windows XP στο πλαίσιο και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο R, για να επιδιορθώσετε τα Windows XP. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη, για να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP. Μετά την επιδιόρθωση των Windows XP, ίσως σας ζητηθεί να επανενεργοποιήσετε το αντίγραφο των Windows XP. Ίσως έπρεπε να πω να κάνεις την μέθοδο 2.
katchris Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Είχε πάρα πολλές επιλογές και τα είχα ψιλοχάσει. Σε ευχαριστώ για την επισήμανση θα το κάνω και θα σου πω.
katchris Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Έκανα επανεγκατάσταση αλλά δεν γίνεται τίποτα. Συνεχίζει να μου βγάζει πρόβλημα με το lsass.exe και τρώει επανεκκίνηση. Δεν ξέρω τι άλλο να μπορώ να κάνω. Υπάρχει κάποια να περίπτωση να μεταφέρω αρχεία από τον σταθερό που έχω στο λάπτοπ και να δουλέψει είναι η ίδια εγκατάσταση των windows???
katchris Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Κατάφερα και επανέφερα τα windows xp από εδώ http://en.kioskea.net/forum/affich-22815-windows-system32-config-system-is-corrupt αλλά το πρόβλημα που έχω τώρα είναι το εξής. Τα windows δουλεύουν κανονικά αλλά δεν μου αναγνωρίζει το τμήμα όπου έχω αποθηκευμένα τα αρχεία μου. Το βγάζει σαν τοπικός δίσκος και λέει πως είναι κατεστραμμένος ενώ από τα windows 7 ανοίγει κανονικά και όλα τα αρχεία δουλεύουν τι μπορώ να κάνω για αυτό το πρόβλημα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα