panos2000gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Κάθε φορά που κάνω reboot, o iMac "ξεχνάει" ότι πρέπει να "μοιράσει" ασύρματα internet και πρέπει να πάω System Preferences : Sharing για να απενεργοποιήσω και να επανενεργοποιήσω το Internet Sharing. Υποθέτω ότι θα λυθεί σε μελλοντική αναβάθμιση... Είχα το ίδιο πρόβλημα και με την 10.7.3 . Μάλλον κάτι άλλο προκαλεί την δυσλειτουργία και όχι το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Οσοι ειναι με χακιντος το περναμε απευθειας?το εχω περασει με ιατκος ελ 2 το λαιον. Η πρεπει να κατεβασουμε την εκδοση κομπο απνταιτ?ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Κατ'ευθειαν δεν χρειάζεσαι το combo. Αν χρειαστεί μετά για τον ήχο επιλέγεις μονο αυτά στο Multi και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αααα ρε δοξασμένα Snow Leopard!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Καινούργιο περίεργο...μου έχει αντιστρέψει το wifi με το ethernet. Όπου wifi βλέπει ethernet και το αντίστροφο.10.7.4 rules.... Update: To πρόβλημα διορθώνεται αφαιρόντας και προσθέτοντας εκ νέου τα network services από το system preferences. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2012 από panos2000gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 και εμένα με combo update (κοντά στο 1,5 γιγα)στο hackintosh της υπογραφής πιο αργό boot time μου φάνηκε update μετά από 5 6 φορές που μπήκα lion το boot time έφτασε στα φυσιολογικά του επίπεδα όπως και πριν στα 36 sec περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Κατ'ευθειαν δεν χρειάζεσαι το combo. Αν χρειαστεί μετά για τον ήχο επιλέγεις μονο αυτά στο Multi και είσαι έτοιμος. Σε ευχαριτω πολυ φιλε μου,εισαι φοβερος!!βοηθησες παρα πολυ !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα