MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Επειδή δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο έχει γίνει η εγκατάσταση σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις εκεί. έτσι κ αλλιώς οι εμφανείς διαφορές είναι ελαχιστότατες Αλλά θα σε ρωτήσω κιόλας, εσύ το έφτιαξες η άλλος ? και σε τι μητρική με πια μέθοδο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 εγώ πάντως με 10,7,4 μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έστρωσε λίγο στο boot time και η αναβάθμιση του safari είναι όλα τα λεφτά... σίγουρα περιμένουμε το ml αλλα και τώρα είναι πολύ καλο (και σε σύγκριση με snow leo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 εγώ πάντως με 10,7,4 μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έστρωσε λίγο στο boot time και η αναβάθμιση του safari είναι όλα τα λεφτά... σίγουρα περιμένουμε το ml αλλα και τώρα είναι πολύ καλο (και σε σύγκριση με snow leo) Γι'αυτο τα λειτουργικά πρέπει να κυκλοφορούν όταν είναι έτοιμα 100% γιατί έτσι,- κάτι που ίσχυσε και στα Snow- τα χρηματοδοτήσαμε μιας και οι πρώτες versions 10.6.0 - 10.7.0 ήταν απαράδεκτες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 συμφωνώ και επαυξάνω, έχω την αίσθηση όμως ότι όλες οι εταιρίες κάπως έτσι είναι (τουλάχιστον η ms και η apple ) δες και τα win vista,7 με και χωρίς τα service pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ναι εμένα δεν μ'ενδιαφερει αυτό εμένα μ'ενδιαφερει οποιαδήποτε εταιρία και σε προέκταση οι User της να είναι έτοιμοι και να δέχονται την κακή κριτική για το ανέτοιμο λειτουργικό που κυκλοφόρησαν και ότι επειδή αυτό δεν θ'αλλαξει ούτε στα 8 ούτε στο mountain ας μην σπεύσουμε αυτή την φορά.. Είναι πιο υγιές για όλους μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 κοιτα εγώ το lion το απέκτησα επειδή αγόρασα Καινούριο μηχάνημα δεν υπήρχε περίπτωση να το πληρώσω όσο υποστηρίζω ότι το sl είναι καλύτερο.. τώρα όμως ίσως και να το αγόραζα προσωπικά περιμένω και στο mountain αρκετά bugs όταν κυκλοφορήσει και καπου στην μεση της ζωης του αφού θα έχει φάει 2,3 updates θα δείξει τις πραγματικές δυνατότητες του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Έχεις δοκιμάσει κανένα preview ? ειλικρινά είναι πιο αδιάφορο από το πέρασμα Snow - Lion. Αυτη η εμμονή να τα κάνουν όλα iPad δεν ξέρω κατά πόσο εκτός από εμφανισιακη διαφορά έχει και ουσιαστική. Έχουν κάνει μια συμπύκνωση στα γραφικά λες και αυτό μας έλειπε μόνο από την ζωή μας. Γενικά στον βωμό του μπιχλιμπιδιού έχουν θυσιάσει σοβαρά projects όπως τα Mac pro, επανασχεδιασμό στα iMac κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 όχι δεν έχω δοκιμάσει θα το κρίνω και αυτό όταν είναι έτοιμο (πειρατικά για αρχή) εμενα με ενθουσιάζουν μερικές προσθήκες όπως το notification center.... είναι διαφορετικό πράγμα η ανάπτυξη λογισμικού με αλλαγές στο hardware θα έχουν γινει όλα (πιστεύω) μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα το mountain για την ακρίβεια πιστεύω ότι θα το πλασάρει με νέα μηχανήματα (και σε σχέδιο και σε hardware) αλλα δεν με αφορα προσωπικά μιας και πηρα mac τώρα, με καίει όμως να παίζει στο μηχάνημα μου (και στα παλαιότερα) τόσο ομαλα όσο και στα καινούρια και ας υστερώ σε ανάλυση πχ και μια παρατήρηση ακόμα όταν βγήκε το lion ο βασικός αντίπαλος ήταν τα win 7 όταν βγει το mountain o βασικός αντίπαλος θα είναι τα 8 (έστω και με διαφορα 6μηνου) αυτός ήταν και ο λόγος που δεν στα έδωσε όλα μαζι, επίσης ήθελε να συνηθίσεις σιγά σιγά την ιδέα του cloud... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ξέρεις κάτι βρε φίλε, όλα αυτά τα καινούρια δεν πάνε το μυαλό μου πιο κάτω.. δεν το εξελίσσουν και αν θέλω κάτι όμορφο και θελκτικό θα το ψάξω σε ανθρώπους και όχι σε computer.. και μιλάω και για τις δυο εταιρίες. Έχουμε φτάσει να είμαστε μια μικρή εγκυκλοπαίδεια ο καθένας μας για να βρούμε κάτι πραγματικά ενδιαφέρων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 να συμφωνήσω ότι κάθε καινούργια έκδοση έχει και τις ασθένειες της ΟΚ και με το leopard δεν έχω πρόβλημα αλλά το καινούργιο έχει και τους νεοτερισμούς του,απλά θέλουμε χρόνο για να το εμπεδώσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα φαντάσου εγώ (και πολλοί ακόμα) μεγάλωσα με amiga 1200 και amstrad το πρώτο μου pc ήταν ένα 286 ειλικρινά τότε δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε μέχρι εδώ που είναι τώρα.. πιστεύεις ότι δεν εξελίσσεις το μυαλό σου γιατί δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχει και κάτι διαφορετικό Να στο πω αλλιώς, φανταζόσουν το 2000 ότι δεν θα χρειάζεσαι ποντικί ? μάλλον όχι κάπως έτσι και τώρα δεν φαντάζεσαι (αρα σου φαίνεται και ακατόρθωτο) να χειρίζεσαι τον υπολογιστή σου με κάποιο άλλο τρόπο Επίσης τα apple μηχανήματα απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες που θέλουν κάτι σταθερό τώρα τελευταία δείχνει να βγάζει και gaming χαρακτήρα πχ να παίζεις ένα παιχνίδι και χειριστήριο να είναι το iphone σου η να είναι ο φίλος σου και να παίζετε multiplayer ο ένας από mac (osx ) και ο άλλος από idevice (ios) αυτό στο snow δεν μπορούσες να το κάνεις και ας μοιάζει ίδιο στο ματι με το lion Στο mountain περιμένω τέτοια πράγματα να έχει δηλαδή καλύτερη συνεργασία με το ios και όχι να γινει κλώνος του.. το θέμα μας είναι η 10,7,4 όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Πριν λίγες μέρες στα καλά καθούμενα, το μηχάνημα παγώνει. Ούτε keyboard ούτε τπτ. Hard restart, στο ξεκίνημα, ξανά. Ξανά boot, πάω να μπω στο Network preferences. Πάγωμα. Άλλη μία boot, δοκιμάζω να κλείσω το wifi, το εικονίδιο δεν έδειχνε σήμα, σα να ήταν κλειστό. Reset PRAM και SMC και έστρωσε. Αργότερα με ένα search στο Google. Οπότε το νου σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Πριν λίγες μέρες στα καλά καθούμενα, το μηχάνημα παγώνει. Ούτε keyboard ούτε τπτ. Hard restart, στο ξεκίνημα, ξανά. Ξανά boot, πάω να μπω στο Network preferences. Πάγωμα. Άλλη μία boot, δοκιμάζω να κλείσω το wifi, το εικονίδιο δεν έδειχνε σήμα, σα να ήταν κλειστό. Reset PRAM και SMC και έστρωσε. Αργότερα με ένα search στο Google. Οπότε το νου σας. Κάτι περίεργο αντιμετωπίζω κι εγώ μετά την αναβάθμιση σε 10.7.4. Συγκεκριμένα, ο iMac συνδέεται στο internet μέσω ethernet και χρησιμοποιώ το WiFi και το Internet Sharing για να "μοιράσω" ασύρματα το internet στον υπόλοιπο χώρο (ουσιαστικά χρησιμοποιώ τον iMac ως access point). Κάθε φορά που κάνω reboot, o iMac "ξεχνάει" ότι πρέπει να "μοιράσει" ασύρματα internet και πρέπει να πάω System Preferences : Sharing για να απενεργοποιήσω και να επανενεργοποιήσω το Internet Sharing. Υποθέτω ότι θα λυθεί σε μελλοντική αναβάθμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Κάτι περίεργο αντιμετωπίζω κι εγώ μετά την αναβάθμιση σε 10.7.4. Συγκεκριμένα, ο iMac συνδέεται στο internet μέσω ethernet και χρησιμοποιώ το WiFi και το Internet Sharing για να "μοιράσω" ασύρματα το internet στον υπόλοιπο χώρο (ουσιαστικά χρησιμοποιώ τον iMac ως access point). Κάθε φορά που κάνω reboot, o iMac "ξεχνάει" ότι πρέπει να "μοιράσει" ασύρματα internet και πρέπει να πάω System Preferences : Sharing για να απενεργοποιήσω και να επανενεργοποιήσω το Internet Sharing. Υποθέτω ότι θα λυθεί σε μελλοντική αναβάθμιση... Αυτό το πρόβλημα το είχα στην 10.7.2 ενώ τώρα που είμαι στην 10.7.3 είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν λύθηκε μετά το update ή είχα καμιά εφαρμογή που το προκαλούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Κάτι περίεργο αντιμετωπίζω κι εγώ μετά την αναβάθμιση σε 10.7.4. Συγκεκριμένα, ο iMac συνδέεται στο internet μέσω ethernet και χρησιμοποιώ το WiFi και το Internet Sharing για να "μοιράσω" ασύρματα το internet στον υπόλοιπο χώρο (ουσιαστικά χρησιμοποιώ τον iMac ως access point). Κάθε φορά που κάνω reboot, o iMac "ξεχνάει" ότι πρέπει να "μοιράσει" ασύρματα internet και πρέπει να πάω System Preferences : Sharing για να απενεργοποιήσω και να επανενεργοποιήσω το Internet Sharing. Υποθέτω ότι θα λυθεί σε μελλοντική αναβάθμιση... Έχεις κάνει την προσπάθεια να διαγράψεις το Wi_fi να κάνεις restart και να το ξαναεγκαταστήσεις + repair permissions ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα