Prof_Chaos Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Θα περιμένω να δω αν στρώσει μετά από 4-5 reboot. Εγώ έχω ένα macbook pro 17άρι 2010 με ssd. το τριμ το έκανες ξανα enable? γιατι μετα απο κάθε update απενεργοποιείτε .Για τσέκαρε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriga81 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Screenshot της επιλογής και παραδείγματα plz? Μετά χαράς! Νόμιζα ότι το ξέρατε όλοι ότι επέστρεψε το expose στο ML. Παρ'όλα αυτά, τα spaces συνεχίζουν να φαίνονται στο πάνω μέρος, ακόμα και όταν είναι 1, σπαταλώντας πολύτιμο χώρο. Επίσης, τα minimized παράθυρα δε φαίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Για να καταλάβω. Αυτό που βλέπουμε είναι με το "Group Windows by Application" unchecked. Σωστά? Sweet! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 πως μπορώ να κάνω clean install στην 10.7.4 ; αυτή τη στιγμή έχω την 10.7.2 σε MBP 13" (late 2011) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriga81 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Για να καταλάβω. Αυτό που βλέπουμε είναι με το "Group Windows by Application" unchecked. Σωστά? Sweet! Ακριβώς! Τώρα ελπίζω να το δουλέψουν λίγο παραπάνω, καθώς δε φαίνονται τα ονόματα των εφαρμογών ούτε όταν περνάω το ποντίκι πάνω από κάθε παράθυρο. Θα ήθελα και επιλογή να μην εμφανίζονται τα spaces, αφού δεν τα χρησιμοποιώ. Τώρα για τα minimized παράθυρα... έχει ο Θεός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 πως μπορώ να κάνω clean install στην 10.7.4 ; αυτή τη στιγμή έχω την 10.7.2 σε MBP 13" (late 2011) Δεν μπορείς υποχρεωτικά θα κάνεις clean στην 10.7.3 και μετά UpDate. http://macnotes.gr/2011/07/21/clean-install-%CF%84%CE%BF%CF%85-os-x-lion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 το τριμ το έκανες ξανα enable? γιατι μετα απο κάθε update απενεργοποιείτε .Για τσέκαρε το. Δεν το έχω enable το trim.Ούτε πριν το είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ακριβώς! Τώρα ελπίζω να το δουλέψουν λίγο παραπάνω, καθώς δε φαίνονται τα ονόματα των εφαρμογών ούτε όταν περνάω το ποντίκι πάνω από κάθε παράθυρο. Θα ήθελα και επιλογή να μην εμφανίζονται τα spaces, αφού δεν τα χρησιμοποιώ. Τώρα για τα minimized παράθυρα... έχει ο Θεός. Την κακή συνήθεια που έχει το Lion να σου πέρνει το focus από ένα full screen app σε ένα που μόλις άνοιξες, την έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δεν το έχω enable το trim.Ούτε πριν το είχα. Γιατί όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δηλαδή για να ενεργοποιήσω το trim πρέπει να κατεβάσω πρόγραμμα τρίτου. Έχω τον ocz vertex3 και πριν την αναβάθμιση όμως, ήταν ενεργό το trim, από το MacOS, από μόνο του. Δεν μπορεί να γίνει το ίδιο, με κάποιο τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Αν ήταν ενεργοποιημένο σίγουρα πριν κατέβασε από την Apple το 10.7.4 combo κ περνατο από επάνω όπως είσαι αν δεν γίνει τίποτα πάλι, τότε ο μόνος τρόπος είναι με αυτό το patch που δεν πρέπει να το φοβάσαι όμως, όλοι έτσι τους έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Αν ήταν ενεργοποιημένο σίγουρα πριν κατέβασε από την Apple το 10.7.4 combo κ περνατο από επάνω όπως είσαι αν δεν γίνει τίποτα πάλι, τότε ο μόνος τρόπος είναι με αυτό το patch που δεν πρέπει να το φοβάσαι όμως, όλοι έτσι τους έχουμε. Πριν κάνω το update, είδα ότι ήταν σίγουρα ενεργοποιημένο. Το combo, βλέπω ότι είναι 1,4 γίγα και από ότι λες δεν είναι σίγουρο ότι θα μου κάνει αυτό που θέλω. Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμη για κάποια άλλη λύση. Νιώθω ανασφάλεια, να εμπιστευτώ ένα άγνωστο ουρανοκατέβατο πρόγραμμα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως η "υγεία" του ssd μου, από την στιγμή που και αυτό το ίδιο έχει ζητήματα συμβατότητας. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Νιώθω τόσο καλά που δεν πέρασα σε lion & θα παω σε mountain κατ'ευθείαν.. Νομίζω τα lion ηταν τύπου s/vista γι'αυτο και δεν κρατησαν ουτε χρονο σχεδον.. Τυχαιο δε νομιζω.. λάθος καμία σχέση το ένα με το άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 λάθος καμία σχέση το ένα με το άλλο Άρα δεν υπάρχει σωστό η λάθος απλά είναι υποκειμενικό. Αν δεν σε νοιάζουν τα καινούρια του lion π.χ icloud,launchpad κλπ τότε το snow είναι πολύ πιο μεστό κ σταθερό λειτουργικό,και αν κάτσεις και 10.6.7 είναι η καλύτερη έκδοση osx κατά την γνώμη μου.10.6.8 είσαι lion 50% κ με το mountain θα κλαψουνε μανούλες όσοι δεν έχουν nVidia μαζί με αυτούς και εγώ αν δεν βγάλει καινούριους OpenGl drivers η Amd κάτι που έχει κάνει ήδη η nVidia και μέχρι το previw 3 δεν έχει ακολουθήσει η Amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalestos7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Παιδιά καλησπέρα... έχω χακιντος και είμαι λίγο άσχετος με το θέμα των μακ. έχω τα 10.7.3 αν κάνω τηνς αναβάθμιση παίζει μετά να μην ανοίγουν τα μακ γιατί το έχω πάθει αυτό... και αν γνωρίζεται τι πρέπει να κάνω... επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν με την αναβάθμιση κερδίζεις τίποτα τι διαφορές έχει :rolleyes: :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα