MoviemakerGr Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) H UpDate ver. 10.7.4 έγινε διαθέσιμη και ίσως είναι και η τελευταία εν'οψη της κυκλοφορίας του Mountain το καλοκαίρι. Μαζί δόθηκε και η 5.1.7 του Safari. ...και επιτέλους έβγαλαν την ενοχλητική προεπιλογή.. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μόλις 369,5 ΜΒ για το MacBook Unibody (Late 2008). Όλα καλά, εγκατάσταση ομαλή. Αύριο το iMac i5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο γιατί μετά το update απενεργοποιείται το TRIM support, στους SSD τρίτων κατασκευαστών (όχι σε αυτούς που τοποθετεί η APPLE). Τσεκάρετε εδώ: About This MAC --> More Info ---> System Report --> Serial-ATA Αν γράφει TRIM SUPPORT : No τότε θα πρέπει να ξαναπατσάρετε με το TRIM ENABLER: http://www.groths.org/?page_id=322 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Kαι... μόλις 729,6 ΜΒ για τον iMac 27" i5 (Late 2009). Τσάμπα πράμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Διαπίστωσες διαφορά προς το καλύτερο στο bootime η το κάνει μόνο σ'εμενα λόγω... ιδιαιτερότητας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Νιώθω τόσο καλά που δεν πέρασα σε lion & θα παω σε mountain κατ'ευθείαν.. Νομίζω τα lion ηταν τύπου s/vista γι'αυτο και δεν κρατησαν ουτε χρονο σχεδον.. Τυχαιο δε νομιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 παω να κανω το update το κατεβάζει και μου λεει: The update could not be verified. It may have been corrupted or tampered with during downloading. The update will be downloaded and checked again the next time that Software Update runs τι να κανω? help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Από το UpDate το προσπαθείς ? η από το combo της Apple ? Any Way.. ακολούθησε τον εναλλακτικό τρόπο από αυτόν που ακολουθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 απο το update το προσπαθουσα, εκανα restart το MAC και ολα καλα εγινε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Διαπίστωσες διαφορά προς το καλύτερο στο bootime η το κάνει μόνο σ'εμενα λόγω... ιδιαιτερότητας ? Έχω την εντύπωση ότι όντως υπάρχει καλυτέρευση στο boot time. Τουλάχιστον στον iMac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriga81 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Στο update της DP3 του mountain lion, βάλανε μια επιλογή για αν θέλουμε να είναι grouped ή ungrouped τα παράθυρα των ανοιχτών εφαρμογών, δίνοντας έτσι την επιλογή να χρησιμοποιούμε μια παραπλήσια μορφή του expose. Αυτό υπάρχει στο νέο update του lion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι μεγάλωσε το boot time? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 και εμένα με combo update (κοντά στο 1,5 γιγα)στο hackintosh της υπογραφής πιο αργό boot time μου φάνηκε κατά τα άλλα ως συνήθως για την μητρική μου ήθελε μόνο να ξαναπεράσω κεχτ για τον ήχο αλλά συνηθισμένος είμαι από την 10.6.4 και μετά το ίδιο γίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Θα περιμένω να δω αν στρώσει μετά από 4-5 reboot. Εγώ έχω ένα macbook pro 17άρι 2010 με ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Στο update της DP3 του mountain lion, βάλανε μια επιλογή για αν θέλουμε να είναι grouped ή ungrouped τα παράθυρα των ανοιχτών εφαρμογών, δίνοντας έτσι την επιλογή να χρησιμοποιούμε μια παραπλήσια μορφή του expose. Αυτό υπάρχει στο νέο update του lion? Screenshot της επιλογής και παραδείγματα plz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα