venumis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παιδιά εχω την H50 της Corsair κ εχω χάσει το mounting bracket για επεξεργαστές της intel, ξέρει κάποιος που θα μπορέσω να βρω το ανταλλακτικό ? Το κόστος ? Και αν υπάρχει κάποια πατέντα δοκιμασμένη στην περίπτωση που δεν υπάρχει το bracket σαν ανταλλακτικό !
Alkibiadhs Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δοκιμασε να στειλεις ενα e-mail στην corsair εχουν πολυ καλo support μπορει να σου τα στειλουν δωρεαν.
Doc1355 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Aκριβώς ότι λέει ο απο πάνω! Εmail στην Corsair ή στον Ram Guy κατευθείαν και εντός της ημέρας θα έχεις το κουπονάκι σου για δωρεάν Mounting Bracket το οποίο θα σου έρθει σε 2-3 μέρες με δωρεάν μεταφορικά
tomahok Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Aκριβώς ότι λέει ο απο πάνω! Εmail στην Corsair ή στον Ram Guy κατευθείαν και εντός της ημέρας θα έχεις το κουπονάκι σου για δωρεάν Mounting Bracket το οποίο θα σου έρθει σε 2-3 μέρες με δωρεάν μεταφορικά Καλησπέρα,παιδιά κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ποιά ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να το προμηθευτώ; Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εταιρεία αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση. Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος; Το χρειάζομαι για socket 1156-1155!Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα,παιδιά κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ποιά ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να το προμηθευτώ; Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εταιρεία αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση. Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος; Το χρειάζομαι για socket 1156-1155!Ευχαριστώ προκαταβολικά. Στείλε email εδώ: [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα