Προς το περιεχόμενο

Corsair Υδροψυξη Mounting bracket

venumis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά εχω την H50 της Corsair κ εχω χάσει το mounting bracket για επεξεργαστές της intel, ξέρει κάποιος που θα μπορέσω να βρω το ανταλλακτικό ?

Το κόστος ?

Και αν υπάρχει κάποια πατέντα δοκιμασμένη στην περίπτωση που δεν υπάρχει το bracket σαν ανταλλακτικό !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aκριβώς ότι λέει ο απο πάνω!

Εmail στην Corsair ή στον Ram Guy κατευθείαν και εντός της ημέρας θα έχεις το κουπονάκι σου για δωρεάν Mounting Bracket το οποίο θα σου έρθει σε 2-3 μέρες με δωρεάν μεταφορικά :)

• 1 μήνα μετά...

Aκριβώς ότι λέει ο απο πάνω!

Εmail στην Corsair ή στον Ram Guy κατευθείαν και εντός της ημέρας θα έχεις το κουπονάκι σου για δωρεάν Mounting Bracket το οποίο θα σου έρθει σε 2-3 μέρες με δωρεάν μεταφορικά :)

Καλησπέρα,παιδιά κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ποιά ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να το προμηθευτώ; Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εταιρεία αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση. Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος; Το χρειάζομαι για socket 1156-1155!Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπέρα,παιδιά κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ποιά ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να το προμηθευτώ; Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εταιρεία αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση. Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος; Το χρειάζομαι για socket 1156-1155!Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Στείλε email εδώ: [email protected]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...