venumis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παιδιά εχω την H50 της Corsair κ εχω χάσει το mounting bracket για επεξεργαστές της intel, ξέρει κάποιος που θα μπορέσω να βρω το ανταλλακτικό ? Το κόστος ? Και αν υπάρχει κάποια πατέντα δοκιμασμένη στην περίπτωση που δεν υπάρχει το bracket σαν ανταλλακτικό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkibiadhs Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δοκιμασε να στειλεις ενα e-mail στην corsair εχουν πολυ καλo support μπορει να σου τα στειλουν δωρεαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Aκριβώς ότι λέει ο απο πάνω! Εmail στην Corsair ή στον Ram Guy κατευθείαν και εντός της ημέρας θα έχεις το κουπονάκι σου για δωρεάν Mounting Bracket το οποίο θα σου έρθει σε 2-3 μέρες με δωρεάν μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εγινε μάγκες σας ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomahok Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Aκριβώς ότι λέει ο απο πάνω! Εmail στην Corsair ή στον Ram Guy κατευθείαν και εντός της ημέρας θα έχεις το κουπονάκι σου για δωρεάν Mounting Bracket το οποίο θα σου έρθει σε 2-3 μέρες με δωρεάν μεταφορικά Καλησπέρα,παιδιά κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ποιά ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να το προμηθευτώ; Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εταιρεία αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση. Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος; Το χρειάζομαι για socket 1156-1155!Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα,παιδιά κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ποιά ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να το προμηθευτώ; Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εταιρεία αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση. Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος; Το χρειάζομαι για socket 1156-1155!Ευχαριστώ προκαταβολικά. Στείλε email εδώ: [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomahok Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ευχαριστώ για την απάντηση σου Doc.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα