jordaninio Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 παιδια εχω αυτα τα ηχεία Link.ενω επαιζαν κανονικά ξαφνικά οταν πηγα να τα ανοιξω δεν ανοιγαν σαν να μην παιρνουν ρευμα.τι μπορει να εγινε?μπορει να φτιαχνονται?υπαρχει κάποιο service ή παω για καινουργια?αν εχει χαλασει κατι μπορω να χρησιμοποιησω τα άλλα κομμάτια?
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παρε τηλ αυριο την Logitech...!!!Θα σε εξυπηρετησουν....Θα σου στειλουν αλλα σιγουρα..Απλα να τους πεις πως εχεις χασει την αποδειξη του καταστηματος και δεν δεχονται να τα αλλξουν.!!!Θα σου στειλουν τα ιδια free..!!Ειναι απιστευτοι οι τυποι!!
Sarandis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αν είναι απλά πρόβλημα τροφοδοσίας και δεν έχεις εγγύηση ένας ηλεκτρονικός στο φτιάχνει και σχετικά γρήγορα.
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παρε τηλ που σου λεω ουτε καν που θα χρεαιστει να τα στειλεις να τα ελεγξουν...!!Θα σου στειλουν αλλα σε 5-8 μερες.!
Sarandis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Βλέπεις να σε αμφισβητώ πουθενά; Εντάξει, είπες να τους πάρει τηλέφωνο, το εμπεδώσαμε οτι η logitech μπορεί να έχει άψογο service. Το Παρε τηλ που σου λεω είναι το λιγότερο περιττό. Θα σου στειλουν αλλα σιγουρα..Απλα να τους πεις πως εχεις χασει την αποδειξη του καταστηματος και δεν δεχονται να τα αλλξουν.!!!Θα σου στειλουν τα ιδια free..!! Δε βλέπω να υπάρχει λόγος να πει ψέματα. Ούτε οτι δεν έχει απόδειξει λέει ούτε οτι δεν του τα άλλαξαν απο το κατάστημα. ΕΛΕΟΣ δηλαδή
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Βλέπεις να σε αμφισβητώ πουθενά; Εντάξει, είπες να τους πάρει τηλέφωνο, το εμπεδώσαμε οτι η logitech μπορεί να έχει άψογο service. Το είναι το λιγότερο περιττό. Δε βλέπω να υπάρχει λόγος να πει ψέματα. Ούτε οτι δεν έχει απόδειξει λέει ούτε οτι δεν του τα άλλαξαν απο το κατάστημα. ΕΛΕΟΣ δηλαδή Καλα ρε φιλε χαλαρωσε,απλα να μπλεκει με επιστκευες απο την στιγμη που μπορει να του ερθουν αλλα καινουργια???Πα πα πα μυγα τσετσε σας τσιμπησε ολους??Χαλαρωστεε λγιο!!!
jordaninio Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 τα εχω κοντα 2 χρονια..θα μου τα αλλαξουν τοσο ευκολα?
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εμενα τα δικα μου τα αλλαξαν επειδη μου εκανε ενα κριτσ το γουφερακι,μ ρωτησαν βεβαια ποσο καιρο τα εχω,και μ ζητησαν και ενα κωδικο π πρεπει να βρισκεται κατω απο τα Subs...Και μ κανει ωραια σ στελνω αλλα..Τελος...!! 1
STORM1978 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 οταν λες subs? Ελληνιστι γουφερ. Το τετραγωνο περιπου που βγαζει τις χαμηλες συχνοτητες/μπασο οτν ακους μουσικη/βλεπεις ταινια.
jordaninio Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 οκ ευχαριστω..καλα αν μ τα αλλαξουν τοσο ευκολα θα γινω logitech οπαδός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα