Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, 3DJIN είπε 10 χιλ σε διαδρομο ειναι ουτε 4 σε στιβο Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από καλό διάδρομο. Σου παραθέτω την προσωπικη εμπειρία (διάδρομος παράλληλα με στίβο). Ίδιος χρόνος άσκησης και παραπλήσια απόσταση που καλύπτεται.
talibanakos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, Zorismeni είπε Καλησπέρα, εγώ είμαι επίσης άσχετη με τα γήπεδα στίβου και ενώ ξεκίνησα να πηγαίνω για τρέξιμο τώρα τελευταία, ένας γέρος συνεχώς κάνει παρατηρήσεις και λέει ότι εδώ είναι διάδρομος, ότι σε κάποιες άλλες γραμμές δεν είναι για 100αρι που ήθελα να τρέξω.. Τι είναι όλα αυτά;;;; υπάρχουν άγραφοι κανόνες για τις γραμμές του γηπέδου; Δε βγαζεις ακρη,ηλιθιοι θα υπαρχουν παντου. Ναι,ας πουμε οτι οι "γρηγοροι" τρεχουν στον #1,αλλα δε σε εμποδιζει κανεις να τρεξεις 100ρι σε αλλο νουμερο. Τους ηλιθιους που κανουν διατασεις ( !!! ) μεσα στους διαδρομους γιατι δεν τους διωχνει κανεις; Μην ασχολεισαι με το γερο,δε θα βγαλεις ακρη. Καλαματα Εθνικο θυμαμαι υπηρχε και μια ομαδα βρωμογερων γενιας πολυτεχνιου,οι οποιοι συζητουσαν μονο για πολιτικα και μονιμως εβριζαν,ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ολοι μαζι και πιανοντας ολους σχεδον τους διαδρομους. Εξαιτιας τετοιων σκηνικων εχω να πατησω πανω απο χρονο,ελπιζω τωρα που θα ξεκινησω να εχουν σπασει. 2
Zorismeni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, talibanakos είπε Δε βγαζεις ακρη,ηλιθιοι θα υπαρχουν παντου. Ναι,ας πουμε οτι οι "γρηγοροι" τρεχουν στον #1,αλλα δε σε εμποδιζει κανεις να τρεξεις 100ρι σε αλλο νουμερο. Τους ηλιθιους που κανουν διατασεις ( !!! ) μεσα στους διαδρομους γιατι δεν τους διωχνει κανεις; Μην ασχολεισαι με το γερο,δε θα βγαλεις ακρη. Καλαματα Εθνικο θυμαμαι υπηρχε και μια ομαδα βρωμογερων γενιας πολυτεχνιου,οι οποιοι συζητουσαν μονο για πολιτικα και μονιμως εβριζαν,ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ολοι μαζι και πιανοντας ολους σχεδον τους διαδρομους. Εξαιτιας τετοιων σκηνικων εχω να πατησω πανω απο χρονο,ελπιζω τωρα που θα ξεκινησω να εχουν σπασει. Ευχαριστώ πολύ! 1
thant Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, Zorismeni είπε Καλησπέρα, εγώ είμαι επίσης άσχετη με τα γήπεδα στίβου και ενώ ξεκίνησα να πηγαίνω για τρέξιμο τώρα τελευταία, ένας γέρος συνεχώς κάνει παρατηρήσεις και λέει ότι εδώ είναι διάδρομος, ότι σε κάποιες άλλες γραμμές δεν είναι για 100αρι που ήθελα να τρέξω.. Τι είναι όλα αυτά;;;; υπάρχουν άγραφοι κανόνες για τις γραμμές του γηπέδου; Εκεί που τρέχω εγώ λένε ότι οι δυο τελευταίοι διαδρομοι είναι για τον κόσμο που θέλει να τρέξει ή να περπατήσει και οι υπόλοιποι διάδρομοι είναι για τους αθλητές. Το θεωρώ λογικό να γίνεται αυτό για να κάνουν όλοι τη δουλειά τους. Βέβαια αν δεν υπάρχει κόσμος κανείς δεν θα σου μιλήσει.
yiannis72 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Στάδιο Χαΐδαρίου...Διάδρομοι 1-2 γρηγοροι δρομείς,3-4 περπάτημα,5-6 δρομεις μεγάλων αποστάσεων.Τα παραπάνω αναφέρονται σε ενημερωτική ταμπέλα στην είσοδο του στίβου αλλά αρκετοί είναι αυτοί που παραβλέπουν τις οδηγίες και κάνουν οτι τους καπνισει. Κάπου είχα διαβάσει πως μετρημένες με ρόδα,οι αποστάσεις είναι 400 μετρα για τον πρώτο διάδρομο και 460 για τον έκτο.
unforgiven Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στα στάδια τα πάντα είναι σχετικά. Σε άλλα υπάρχουν σύλλογοι που κλείνουν συγκεκριμένους διαδρόμους, ανεξάρτητα από την ταχύτητα προπόνησης (πχ στο Χαλάνδρι, μπορείς να δεις παιδάκια να προπονούνται σε εσωτερικούς διαδρόμους). Γενικά ισχύει, όσο πιο μέσα, τόσο πιο γρήγορα. Αλλά το πόσο γρήγορα είναι σχετικό. Άλλο το αργό του σπρίντερ του 16χρονου, άλλο το γρήγορο του 40ρη μεγάλων αποστάσεων. Κοινή λογική και προσοχή. Αν κάποιος μας προσπεράσει από δεξιά, προφανώς τον ενοχλούμε. Και να κοιτάζουμε και καμία φορά πίσω μας όταν αλλάζουμε διάδρομο. Οι περηπατητές είναι άλλη, μεγάλη πληγή. Γιατί ούτε θέση έχουν μέσα στο ταρτάν, ούτε κρατάνε σταθερά διάδρομο, αλλά πάνε και 3-4 στη σειρά, κλείνοντας τις μισές διαδρομές.
cumulus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μια φορα που ετρεχα στο στιβο ηταν μια παρεα που κλασικα ειχε πιασει ολους τους διαδρομους και δεν μπορουσα να περασω.Τους λεω λοιπον ευγενικα "μηπως μπορειτε να πατε λιγο δεξια;".Ο ενας απο αυτους μου απανταει "δεν παμε δεξια γιατι ειμαστε αριστεροι!!!" .Του απανταω λοιπον και εγω "αριστεροι δεν ξερω αν ειστε ,αλλα μαλακες εισαστε σιγουρα!!!" Στο τσακ δεν ηρθαμε στα χερια. Εχω βεβαια και αλλες ωραιες εμπειριες να γραψω,ισως καποια αλλη φορα.
talibanakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στις 29/3/2019 στις 11:27 ΠΜ, unforgiven είπε Οι περηπατητές είναι άλλη, μεγάλη πληγή. Γιατί ούτε θέση έχουν μέσα στο ταρτάν, ούτε κρατάνε σταθερά διάδρομο, αλλά πάνε και 3-4 στη σειρά, κλείνοντας τις μισές διαδρομές. Οπως το ειπες ακριβως,τα ιδια λεω και εγω παραπανω. Μεταξυ μας,εγω οταν περναω διπλα απο μ@λ@κα που ενοχλει κατ εξακολουθησην,του ριχνω μια ψιλοροχαλα. Στις 29/3/2019 στις 12:37 ΜΜ, cumulus είπε Μια φορα που ετρεχα στο στιβο ηταν μια παρεα που κλασικα ειχε πιασει ολους τους διαδρομους και δεν μπορουσα να περασω.Τους λεω λοιπον ευγενικα "μηπως μπορειτε να πατε λιγο δεξια;".Ο ενας απο αυτους μου απανταει "δεν παμε δεξια γιατι ειμαστε αριστεροι!!!" .Του απανταω λοιπον και εγω "αριστεροι δεν ξερω αν ειστε ,αλλα μαλακες εισαστε σιγουρα!!!" Στο τσακ δεν ηρθαμε στα χερια. Σαν τους μ@λ@κες που περιγραφω παραπανω στο γηπεδο της Καλαματας μου ακουγονται
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στις 28/3/2019 στις 12:49 ΜΜ, chessplayer-alexis είπε Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από καλό διάδρομο. Σου παραθέτω την προσωπικη εμπειρία (διάδρομος παράλληλα με στίβο). Ίδιος χρόνος άσκησης και παραπλήσια απόσταση που καλύπτεται. Οπουδήποτε εκτός διαδρόμου σπρώχνεις το βάρος σου μπροστά ενω στο διάδρομο παει το έδαφος πίσω και για αυτο είναι πιο εύκολο και τα νούμερα δεν έχουν να κανουν με την πραγματικότητα. 1
vagos789 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Αν βαλεις μια κλιση στον διαδρομο, πχ -2 εισαι πιο κοντα στην πραγματικοτητα του δρομου αλλα και παλι αυτο ειναι πατεντα ,δεν ειναι το ιδιο πραγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα