Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε στοιβο 6 διαδρομων ο εξωτερικος διαδρομος ποσα μετρα ειναι?Προκειται για Εθνικο Σταδιο (Κερκυρα).

Υπαρχει καποιο πλεονεκτημα να τρεχεις σε ασφαλτο η σε παραλιακο πεζοδρομο αντι για ταρταν?

Δημοσ.

Ειναι πανω απο 400 μέτρα ο γύρος, αν ειναι σωστα φτιαγμένο. Το πλεονέκτημα του να τρέχεις σε ασφαλτο ή παραλιακο πεζόδρομο ειναι ότι δεν βαριέσαι, το κακό είναι ότι καταπονείς πολύ περισσότερο τα πόδια σου και ειδικά τα γόνατα σου.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ειναι εθνικο σταδιο λογικα θα ειναι σωστα φτιαγμενο...Ποσο διαφορα εχει ομως καθε κουλουαρ?Και ποιο απο τα 6 ειναι ακριβως 400?το πρωτο?

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ειναι εθνικο σταδιο λογικα θα ειναι σωστα φτιαγμενο...Ποσο διαφορα εχει ομως καθε κουλουαρ?Και ποιο απο τα 6 ειναι ακριβως 400?το πρωτο?

το 1ο ειναι 400αρι λογικα και καθε νουμερα ξεκιναει 1,5 μ πιο μπροστα απο το αλλο περιπου

Δημοσ.

Αν οι γραμμες απεχουν μεταξυ τους 1.20m τοτε ειναι:

lane 2 as 407.67 meters

lane 3 as 415.33 meters

lane 4 as 423 meters

lane 5 as 430.66 meters

lane 6 as 433.38 meters

lane 7 as 446 meters

lane 8 as 453.66 meters.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ είμαι επίσης άσχετη με τα γήπεδα στίβου και ενώ ξεκίνησα να πηγαίνω για τρέξιμο τώρα τελευταία, ένας γέρος συνεχώς κάνει παρατηρήσεις και λέει ότι εδώ είναι διάδρομος, ότι σε κάποιες άλλες γραμμές δεν είναι για 100αρι που ήθελα να τρέξω.. Τι είναι όλα αυτά;;;; υπάρχουν άγραφοι κανόνες για τις γραμμές του γηπέδου; 

Δημοσ.

Συνηθως οι πρωτοι 2-3 διαδρομοι ειναι για μεγαλύτερες ταχύτητες (πχ αθλητες) ενω οι υπόλοιποι για πιο χαλαρα.

Δημοσ.

Smartphone δεν έχεις; μέτρα την απόσταση με το GPS.

Η απόσταση δεν είναι ίδια παντού. Στο καυτατζογλειο πχ που έχει και βοηθητικό είναι πιο μικρή η γύρα από το κυρίως. 

Δημοσ.

μιας κι ο τίτλος του νήματος είναι γενικός, με το τρέξιμο στο διάδρομο γυμναστηρίου τί γίνεται; δεν πρέπει να είναι και πολύ καλό για τα γόνατα..

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gsisr είπε

μιας κι ο τίτλος του νήματος είναι γενικός, με το τρέξιμο στο διάδρομο γυμναστηρίου τί γίνεται; δεν πρέπει να είναι και πολύ καλό για τα γόνατα..

Υπάρχουν και καλοί αντικραδασμικοι διάδρομοι που προστατεύουν ικανοποιητικα από καταπονησεις. 

Προσωπικά - και ειδικά το χειμώνα - έχω διάδρομο στο υπόγειο και κάνω 2-4 φορές 10 χλμ τρέξιμο (με ρυθμό jogging 9.5 km/h). Εν συγκρισει με 5 χρόνια πριν (τώρα 48 ετών πλέον) η σωματική κατάστασή μου είναι σαφώς βελτιωμένη και διάφορα... πονακια τείνουν προς εξαφάνιση. 

Παρεμπιπτόντως, το άρθρο που παραθέτει ο @cumulus είναι εξαιρετικό!

Δημοσ.

μονο που ο διαδρομος δεν εχει καμια σχεση με τρεξιμο ,αλλα πιο πολυ με πηδημα

10 χιλ σε διαδρομο ειναι ουτε 4 σε στιβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...