leonidas_fs Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Γεια χαρά παιδιά, έκατσε μια καλή ευκαιρία για ενα summer school στο Λονδίνο ( 3 εβδομάδες) και θα έχει σαν θέμα introduction to C/C++. Δουλεύω σε εταιρεία πληροφορικής ( Δίκτυα, Voip κτλ ) αλλα απο προγραμματισμό γνωρίζω λιγα πράματα. Δεν είμαι τελείος άσχετος αλλα λίγα πράματα. Τι λέτε αξίζει να το δοκιμάσω ή είναι πολύ δύσκολη γλώσσα για αρχάριο?
V.I.Smirnov Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Θα πας μέχρι το Λονδίνο για να μάθεις C/C++ σε 3 εβδομάδες ; Aν είναι δυνατόν ! Κοντά στο νου κι η γνώση... -
koslibpro Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Θα πας μέχρι το Λονδίνο για να μάθεις C/C++ σε 3 εβδομάδες ; Aν είναι δυνατόν ! Κοντά στο νου κι η γνώση... - Introduction to C/C++ ειπε,οχι advanced C/C++ conference
ChRis6 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Introduction to C/C++ ειπε,οχι advanced C/C++ conference Ενας λογος παραπανω
ThanosA Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Απο λυσεις προβληματων με αλγοριθμους εχεις καμια ιδεα? η C σαν γλωσσα ειναι ουτε δυσκολη ουτε ευκολη και απευθυνεται κυριως σε προγραμματιστες(δεν ειναι και τοσο φιλικη). Αλλα αν εχεις γνωσεις απο αλγοριθμους(βασικα πραγματα) θα σου κατσει μια χαρα. Βεβαια και καμια γνωση να μην εχεις αν δουλεψεις και ασχοληθεις σιγουρα θα τα πας πολυ καλα.
V.I.Smirnov Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Introduction to C/C++ ειπε,οχι advanced C/C++ conference To ίδιο και χειρότερο είναι. Με λιγότερο από 50e μπορεί να αγοράσει ένα από τα εξαιρετικά βιβλία που κυκλοφορούν και να μάθει τα πάντα μόνος του. Εδώ, χωρίς καμιά ταλαιπωρία και χωρίς να το κουνήσει απ το σπίτι του. -
ZAKKWYLDE Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 To θέμα είναι για ποιό λόγο θέλεις να τις μάθεις. Η C έχει την ακαδημαϊκή της αξία η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική αλλά μέχρι εκεί. Είναι μια πολύ καλή βάση για όσους θέλουν να γίνουν σοβαροί προγραμματιστές. Εφαρμογή στην Ελληνική αγορά εργασίας πολύ μικρή. Την C++ απο την άλλη την μαθαίνεις γιατί θέλεις όντως να τη χρησιμοποιήσεις...και στην Ελλάδα δεν βλέπω να υπάρχει και τρομερή ζήτηση. Οπότε γνώμη μου είναι να πάρεις ένα καλό βιβλίο το οποίο θα σε πάει απο παντελώς άσχετο σε ένα σχετικά intermediate level.
koslibpro Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μπορειτε να μου πειτε γιατι ειναι χειροτερο?(σοβαρα ρωταω,επειδη δεν ξερω,οχι για να σας την πω..). Προσωπικα οκ το βλεπω σαν καλη ευκαιρια για να ξεφυγεις κιολας και ενταξει βρε παιδια,οσο ναναι σκεφτομαι θα υπαρχει καποιος λογος ουσιαστικοα που διοργανωθηκε κατι τετοιο..ετσι δεν ειναι?
V.I.Smirnov Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μπορειτε να μου πειτε γιατι ειναι χειροτερο?(σοβαρα ρωταω,επειδη δεν ξερω,οχι για να σας την πω..). Προσωπικα οκ το βλεπω σαν καλη ευκαιρια για να ξεφυγεις κιολας και ενταξει βρε παιδια,οσο ναναι σκεφτομαι θα υπαρχει καποιος λογος ουσιαστικοα που διοργανωθηκε κατι τετοιο..ετσι δεν ειναι? Είπα γιατί. Διότι με ελάχιστα έξοδα και μηδενική ταλαιπωρία μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα βιβλίο και να μάθει ότι/όσο επιθυμεί μόνος του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεσηκωθεί να πάει στου διαβόλου τη μάνα όταν μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα ασυγκρίτως καλύτερα σπίτι του. Τέτοιες εκδηλώσεις έχουν ελάχιστο ουσιαστικό όφελος. Εκτός αν θέλει κάποιος να πάει κυρίως για διακοπές - που και πάλι δεν θα τις ευχαριστηθεί αφού θα είναι περιορισμένος ο ημερήσιος χρόνος του. (Η άποψή μου είναι βέβαια από αυτά που έχω δει κι ακούσει...) -
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα