makis karas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 SOS SOS win 7 :confused: εχω ξεχασει τον κωδικο του pc μου ξερετε τι μπορο να κανο εμπενα οσ administrator
elina_kal Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 εμπενα οσ administrator φορματ δεν στελνει στο mail υπενθυμιση? ωστε να μπεις απο ενα αλλο pc και να τον δεις? εκτος και αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο επειδη το pc που θες να μπεις ειναι της κοπελας σου
dewn735 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 εμπενα οσ administrator Σου έχουν ήδη απαντήσει: Κάντε μια αναζήτηση πριν ανοίξετε νέο topic... στην πρώτη σελίδα υπάρχει ήδη θέμαhttp://www.insomnia....%BA%CF%8C-win7/ φορματ δεν στελνει στο mail υπενθυμιση? ωστε να μπεις απο ενα αλλο pc και να τον δεις? εκτος και αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο επειδη το pc που θες να μπεις ειναι της κοπελας σου Ποιο email ωρέ, τον υπολογιστή του κλείδωσε όχι το λογαριασμό του στο fb!
elina_kal Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ποιο email ωρέ, τον υπολογιστή του κλείδωσε όχι το λογαριασμό του στο fb! και στο log in screen δεν εχει υπενθυμιση η κατι? εχω να εχω windows πολυ καιρο τωρα για να θυμαμαι..και οταν ειχα δεν εβαζα ποτε κωδικους
L-Griever Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λοιπόν αφού ξέχασες τον κωδικό σου του προφίλ σου από τον υπολογιστή σου..Δοκίμασε να το κάνεις σε ασφαλή λειτουργία μετά θα μπεις στο χρήστη Administrator μετά Πίνακας Ελέγχου--->Χρήστες και τέλος αλλάζεις τον κωδικό σου ή το σβήνεις.. (Αν δεν είναι δικό σου υπολογιστή τότε μην το κάνεις!!)
dewn735 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λοιπόν αφού ξέχασες τον κωδικό σου του προφίλ σου από τον υπολογιστή σου..Δοκίμασε να το κάνεις σε ασφαλή λειτουργία μετά θα μπεις στο χρήστη Administrator μετά Πίνακας Ελέγχου--->Χρήστες και τέλος αλλάζεις τον κωδικό σου ή το σβήνεις.. (Αν δεν είναι δικό σου υπολογιστή τότε μην το κάνεις!!) Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στο safe mode δε θα του ζητήσει πάλι κωδικό;
L-Griever Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στο safe mode δε θα του ζητήσει πάλι κωδικό; Λοιπόν..ας τα πάρουμε τα πράγματα σε σειρά. Το να μπεις σε safe mode πατώντας αν θυμάμαι καλά το F8 την ώρα που κάνει boot τα Windows δεν ζητάει κωδικό! Το να μπεις στον ίδιο τον Administrator για να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις ζητάει κωδικό και αν υπάρχει γιατί το αν έχει κωδικό εξαρτάται από τον χρήστη δηλαδή αν έβαλε κωδικό ο χρήστης. Υπενθυμίζω το να μπεις σε Safe Mode δεν θέλει κωδικό!
alexzzz Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ο alexzzz αφιερώνει στον topic starter και κλειδώνει το θέμα http://www.youtube.com/watch?v=DwaN3A3_ZKg
Προτεινόμενες αναρτήσεις