Leftovers Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες ήρθε και μου έκανε παράπονα ο πατέρας μου πως είχε κολλήσει το laptop, αυτός το έκλεισε από το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος (η μπαταρία τα έχει φτύσει εδώ και καιρό και για κάποιο λόγο δεν φορτίζει), αλλά δεν το ξανάνοιγε. Όταν προσπάθησα να το ανοίξω άλλες φορές τα led και ο ανεμιστήρας δούλευαν αλλά η οθόνη παρέμενε μαύρη, και άλλες με έβγαζε στην οθόνη με τις επιλογές "εκκίνησης της επιδιόρθωσης κατά την εκκίνηση" και κανονικής εκκίνησης. Αμφότερες με έφερναν στο loading screen με τα πράσινα bars και το Microsoft Corporation από κάτω, όπου και κόλλαγε μετά από μισό λεπτό περίπου. Το λειτουργικό είναι η απλή έκδοση των Windows 7 (νομίζω), και δεν είχε ξαναβγάλει πρόβλημα στα 2 χρόνια χρήσης. Αυτή τη στιγμή κάνω το Primary Hard Disk Self Test μέσω BIOS, χωρίς κάτι να έχει προκύψει ως τώρα. Καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται;
dewn735 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μάλλον έκλεισε απότομα ο υπολογιστής και χτύπησε κάποιο βασικό αρχείο των windows. Ξεκίνα τον με safe mode (πάτα μετά το post το F8 μέχρι να σου εμφανίσει την οθόνη) και κοίτα σε ποιο αρχείο θα σου κολλήσει
Leftovers Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Το δοκίμασα και κόλλησε στο Windows/system32/DRIVERS/disk.sys
corrupted Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αμφότερες με έφερναν στο loading screen με τα πράσινα bars και το Microsoft Corporation από κάτω Το λειτουργικό είναι η απλή έκδοση των Windows 7 (νομίζω) Πρασινες μπαρες εχουν τα Vista, οποτε Vista εχεις. Αν εχεις αλλο pc με vista, τρεξε το C:\Windows\System32\recdisc.exe και φτιαξε ενα recovery disc, με το οποιο θα επιδιωρθωσεις την εγκατασταση. Περισσοτερα... How to Create a Vista Recovery Disc (εχει links για κατεβασμα recovery disc) και... How to Do a Startup Repair in Vista Εναλλακτικα, αν εχεις το dvd των Vista, ξεκινας με αυτο το pc και στις επιλογες στην αρχη του setup, εχει και repair...
Leftovers Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Το laptop έχει Windows 7 Starter, όπως μου υποδεικνύει το Advanced Boot Options Menu και το στικεράκι πάνω του Anyway, το Startup repair που δοκίμασα (χωρίς cd, αφού δεν το πήραμε με την αγορά από το Πλαίσιο, όλως τυχαίως όπως και με το desktop που επίσης έχει βγάλει παρόμοια θέματα) και κόλλησε στο ίδιο σημείο. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα θα ήταν ευπρόσδεκτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα