Προς το περιεχόμενο

Console exclusives

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι πλέον κάτοχος ενός XBOX 360 και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια που ΔΕΝ υπάρχουν σε pc καθώς ότι υπάρχει σε PC το προτιμώ σε PC.

Έχω αποφασίσει ήδη για τα:

Bayonetta, Red Dead Redemption, NBA JAM, Mortal Kombat 9.

Θα ήθελα να αποφύγω παιχνίδια που απαιτούν micro-management, τουλάχιστον αρχικά.

Δημοσ.

Halo 3/3 ODST/Reach, Gears of War 1/2/3, Forza MotorSport 2/3/4, Midnight Club LA, Castlevania Lords of Shadow, Ninja Gaiden 2/3, Shadows of the Damned, Metal Gear Solid HD Collection, Soul Calibur V, Ace Combat: Assault Horizon

Αυτά απο μια γρήγορη ματιά στα παιχνίδια που έχω..

υγ : ξέρω οτι το Gears1 υπάρχει και στο PC, αλλά καλύτερα να έχεις ολη τη τριλογία μαζί..

Δημοσ.

Είμαι πλέον κάτοχος ενός XBOX 360 και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια που ΔΕΝ υπάρχουν σε pc καθώς ότι υπάρχει σε PC το προτιμώ σε PC.

Έχω αποφασίσει ήδη για τα:

Bayonetta, Red Dead Redemption, NBA JAM, Mortal Kombat 9.

Θα ήθελα να αποφύγω παιχνίδια που απαιτούν micro-management, τουλάχιστον αρχικά.

Δες και το Enslaved.

http://enslaved.namco.com/

Πολύ καλό παιχνίδι, πολύ ωραία γραφικά.

Πολύ υποτιμημένο παιχνίδι.

Δημοσ.

Δες και το Enslaved.

http://enslaved.namco.com/

Πολύ καλό παιχνίδι, πολύ ωραία γραφικά.

Πολύ υποτιμημένο παιχνίδι.

Και σκεφτόμουν να το προτίνω, αλλά δεν μου ήρθε..

Και η πλάκα είναι το έπαιζα πριν κάτι βδομάδες.. :P

Δημοσ.

Enslaved, ναι. Υποτιμημένο διαμάντι αυτής της γενιάς. Απλώς μην περιμένεις να εντυπωσιαστείς από gameplay μόνο. Είναι αλλού η μαγεία του.

Dark Souls θα σου πρότεινα, αλλά θα βγει σε PC τελικά. Αν δε θες να περιμένεις παίξ' το στο χμποχ.

Τσέκαρε επίσης Shadow Complex, Trials Evolution οπωσδήποτε από XBLA. Γενικά, τσέκαρε XBLA, όλο και κάτι θα βρεις, και μπορείς να τα κατεβάσεις όλα σε trial μορφή για να δεις αν σου αρέσουν.

Ισως και το The Darkness. Δεν είμαι σίγουρος όμως πόσο καλά κρατάει στο χρόνο. Το είχα παίξει όταν είχε βγει και τότε μου άρεσε. Το αναφέρω με επιφύλαξη.

Gears of War δεν έχει καμία σχέση με Uncharted και Tomb Raider, ρε παιδιά, τι του λέτε του ανθρώπου;

Δημοσ.

Gears of War δεν έχει καμία σχέση με Uncharted και Tomb Raider, ρε παιδιά, τι του λέτε του ανθρώπου;

οντως, εγω δεν το εχω παιξει το gears αλλα δεν εχει κανενα κοινο στοιχειο με uncharted και tomb raider παρα μονο στοn τυπο δλδ TPS.περισσοτερο το gears μου μοιαζει με το Bulletstorm.

Δημοσ.

Και σκεφτόμουν να το προτίνω, αλλά δεν μου ήρθε..

Και η πλάκα είναι το έπαιζα πριν κάτι βδομάδες.. :P

το συγκεκριμενο παιχνιδι μολις τωρα το ειδα στην σελιδα που το εστειλε ο cortan, πολυ ωραιο μου φανηκε αλλα θελω να σε ρωτησω κατι μιας και ειπες οτι τοχεις παιξει.

παιζει μονο στο internet ή εχει κανονικο campaign?

το βρηκα στο zavvi στα 13Ε, αξιζει τα λεφτα του?

επεισης τι τυπος παιχνιδιου ειναι?

Δημοσ.

το συγκεκριμενο παιχνιδι μολις τωρα το ειδα στην σελιδα που το εστειλε ο cortan, πολυ ωραιο μου φανηκε αλλα θελω να σε ρωτησω κατι μιας και ειπες οτι τοχεις παιξει.

παιζει μονο στο internet ή εχει κανονικο campaign?

το βρηκα στο zavvi στα 13Ε, αξιζει τα λεφτα του?

επεισης τι τυπος παιχνιδιου ειναι?

Μόνο single player έχει.

13€ ναί, τα αξίζει και με το παραπάνω.

Είναι σαν το God of War, αλλά έχει και στοιχεία third person shooting.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...