-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ρε συ Dee, δεν λεω να χει φωνη για οπερα, για πανκ τραγουδοουρλιαχτα λεω !! Δεν εχω θεμα με τραχιες σκληρες φωνες κλπ, αλλα και παλι του λεμμυ απο οποια σκοπια και να την δω τη θεωρω σαπια! Το Ace of Spades στην version που εβαλα απο Battalion of Saints απογειωνεται, απλα και μονο λογω μιας αξιοπρεπους πανκ φωνης Αυτό το σημείο, μετά από το οποίο διακρίνεις ποζεριλίκι, σταριλίκι και «φύκια», πιθανότατα να υπάρχει όντως και σίγουρα δεν είναι ωραίο να τα βλέπεις αυτά, αλλά πριν από αυτό το σημείο, έχει υπάρξει και μια πορεία ...40 ετών. Ο Lemmy είναι 65άρης πλέον Ε δε νομιζω το σταριλικι και την παπατζα να την μονο εκανε μονο στα γεραματα
deesnider Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Προσωπικά πάντως, αν με ρωτήσεις ποιο είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για το Lemmy, σίγουρα δεν είναι το ποζεριλίκι, ούτε το σταριλίκι. Δεν ξέρω αν είναι καν το τελευταίο. Anyway, έχει να κάνει και με το πόσο επηρεάζουν τον καθένα οι προσωπικές επιλογές και τοποθετήσεις των καλλιτεχνών, για τις οποίες μιλούσαμε πριν. Εμένα δε με επηρεάζουν καθόλου. Μένω μόνο στο αν μ' αρέσει η δουλειά τους. Για κάποιους άλλους οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές. Όσο για τη «διασκευή» του Ace of Spades... ...sorry, αλλά το μόνο που μου άφησε, είναι η εντύπωση ότι άκουγα το πρωτότυπο, αλλά σε βινύλιο που γυρνούσε με τις τριπλάσιες στροφές...
MetalGearFan Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 βασικά ο τύπος που έγραψε για την απάτη του Lemmy είναι ότι να'ναι, βλέπω το blog του και "κριτικάρει" από μασόνους (?!) μέχρι τους lamb of god με δόσεις ατελείωτης βλακείας και ασχετοσύνης
-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 βασικά ο τύπος που έγραψε για την απάτη του Lemmy είναι ότι να'ναι, βλέπω το blog του και "κριτικάρει" από μασόνους (?!) μέχρι τους lamb of god με δόσεις ατελείωτης βλακείας και ασχετοσύνης Lol το μασωνος ειναι ειρωνικο για τους μεταλχαμεριτες Εγω ακουω πολυ hardcore/mathcore (Convertge, Dillinger Escape Plan) αλλα οι Lamb Of God θεωρω δεν ακουγοναι. Εγω απο τον τυπο εχω βρει πολλες γαματες μουσικες ασχολειται χρονια και το ψαχνει, βασικα φαινετια απο τις προτασεις που χει ανεβασμενες στο μπλογ του Deesnider δεν μιλαω για αποψεις μιλαω για σταση , τελοςπαντων μουσικα εμενα δεν μου λεει κατι και τον θεωρω overhyped ,εκει θελω να καταληξω.
MetalGearFan Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 εγώ δεν ακούω ούτε math metal, ούτε nu metal, ούτε metal core, μόνο metal και οι Lamb Of God αυτή την στιγμή δεν συγκρίνονται. οπότε για μένα ο τυπάς μόνο τα νεύρα του θέλει να βγάλει στο blog του, για εκτόνωση, όπως πάρα πολλοί άλλοι.
-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Και οι Lamb Of God ειναι 'καθαρο' μεταλ ? Αλλος ειναι ο ασχετος .... http://www.last.fm/music/Lamb+of+God
bluesattack Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Και γω σαν μουσικο τον κρινω ... Επιμενω και δεν το εχει σχολιασει κανεις υπαρχουν πολυ πιο Influential μπαντες και με πολυ μεγαλυτερη προσφορα στη μουσικη (Wipers, Dead Moon - οι 2 που αναφερει ο τυπος στο αρθρο) οι οποιες δεν εχουν αναγνωρισιμοτητα για τους λογους που ανεφερα παραπανω. Νομιζω αυτο κολλαει με το μετεπειτα σχολιο για PR κλπ Να λοιπον κ μια διασκευη που βαζει τα γυαλια στον λεμμυ http://www.youtube.com/watch?v=-6ij3SYdn0Y Aυτη η φωνουλα βαζει τα γυαλια στον lemmy ? Aντε να εβαζε τα γυαλια στους beach boys.
-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Νταξει προφανως ειναι υποκειμενικο το θεμα, για μενα ναι βαζει τα γυαλια αυτη η punk 'φωνουλα' ... Η σαπια αψυχη φωνη του λεμμυ δεν μου λεει τπτ... Προφανως δεν θελω,ουτε μπορω, να επιβαλλω την οπτικη μου θελω μονο να την υποβαλλω.
leepap Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Το να ασχολείται κάποιος με τη μουσική και να μην ενδιαφέρεται για σταριλίκια, εμένα μου φαίνεται απίθανο και ουτοπικό. Αλλοι τα κατάφεραν και άλλοι όχι ( αν και, πίστεψέ με, θα το ήθελαν πάρα πολύ). Η μαλακία είναι όταν αυτοί που δε μπορούν να τα καταφέρουν, κατηγορούν όσουν πέτυχαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα