LuNaTiC Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Εδω μιλάμε οτι θες να πας στον ΟΤΕ και πρεπει να δωσεις 35 χαχαχ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 τιμωρία που έφυγες
weber122 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 το εχουν ολοι οι παροχοι έχω την εντύπωση πως τα τέλη διακοπής του οτε είναι υψηλότερα από τους άλλους. (~110€)
sterzin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα και από μένα. Ηθελα και εγώ να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω στο OTE double play 2 απεριόριστα και ζήτησα και ένα ασύρματο ρούτερ (έχω ενσύρματο και τελευταία σέρνεται και χάνει που και που τις ρυθμίσεις του..) αλλά μου δήλωσαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν ασύρματο μόνο αν αναβαθμίσω τα mbps. Που βγαίνει πιο ακριβά. Τι συμφέρει να κάνω??? Να αγοράσω ένα ασύρματο από τον ΟΤΕ και ποιό υποτίθεται είναι καλό; Να το πάρω από άλλο κατάστημα ή πρέπει να είναι συμβατό με τον ΟΤΕ; (είμαι λίγο αρχάρια) Να αλλάξω πάροχο για να πάρω και τον ασύρματο εξοπλισμό; Να αναβαθμίσω τα mbps; Οντως θα έχω γρηγορότερ ίντερνετ ή απλά όλα είναι λόγια αέρα; Θα ήθελα τις γνώμες σας ευχαριστώ. ΥΣ. Οταν τους είπα ότι προτιμούν να χάσουν έναν πελάτη από το να δώσουν ένα router , απάντησαν ότι δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα..
krypton Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις πάροχο. ο ΟΤΕ είναι ακριβός και δεν βρίσκω το λόγο γιατί. αξιοπιστία μπορείς να βρεις πλέον και αλλού
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εμείς στο γραφείο φύγαμε απο εναλλακτικό και επιστρέψαμε στον ΟΤΕ. Πικρές εμπειρίες απ' την προηγούμενη εταιρεία.
argirisparxas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 έχω την εντύπωση πως τα τέλη διακοπής του οτε είναι υψηλότερα από τους άλλους. (~110¤) Έτσι είναι μαζί με την on είναι οι πιο ακριβές. Είναι λίγο εκβιασμός αυτή η τιμή γι αυτό θα πρέπει να προσέχουμε.
weber122 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 είναι λίγο κλέψιμο τα 110. λες και σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 το κλέψιμο είναι ότι πληρώνεις ρήτρα κι ας έχει περάσει 1 έτος...
cger Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Εγώ αυτή τη στιγμή πληρώνω 40,9 για Double-Play 24 Απεριοόριστα Plus. Δεν βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με το Double-Play 24 Aπεριόριστα που είναι στα 36,80 μετά το πρώτο εξάμηνο.
gkotsop Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εγώ αυτή τη στιγμή πληρώνω 40,9 για Double-Play 24 Απεριοόριστα Plus. Δεν βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με το Double-Play 24 Aπεριόριστα που είναι στα 36,80 μετά το πρώτο εξάμηνο. εγώ θα το άλλαζα άνετα για να βάλω την προσφορά της φόρθνετ 3play (απεριόριστα σταθερά + κινητά) σταρτπακ 30 ευρώ ++ όλα τα αθλητικά με 10 ευρώ τελική μικρότερη απ'την δική σου και βλέπεις και την ομάδα σου σε όλες τις διοργανώσεις. προσωπικά έχω ψηθεί πολύ
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Εγώ αυτή τη στιγμή πληρώνω 40,9 για Double-Play 24 Απεριοόριστα Plus. Δεν βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με το Double-Play 24 Aπεριόριστα που είναι στα 36,80 μετά το πρώτο εξάμηνο. Η διαφορα ειναι τα 60 λεπτα προς κινητα του Plus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα