Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το εχουν ολοι οι παροχοι

έχω την εντύπωση πως τα τέλη διακοπής του οτε είναι υψηλότερα από τους άλλους. (~110€)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα.

Ηθελα και εγώ να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω στο OTE double play 2 απεριόριστα και ζήτησα και ένα ασύρματο ρούτερ (έχω ενσύρματο και τελευταία σέρνεται και χάνει που και που τις ρυθμίσεις του..) αλλά μου δήλωσαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν ασύρματο μόνο αν αναβαθμίσω τα mbps. Που βγαίνει πιο ακριβά. Τι συμφέρει να κάνω???

Να αγοράσω ένα ασύρματο από τον ΟΤΕ και ποιό υποτίθεται είναι καλό; Να το πάρω από άλλο κατάστημα ή πρέπει να είναι συμβατό με τον ΟΤΕ; (είμαι λίγο αρχάρια)

Να αλλάξω πάροχο για να πάρω και τον ασύρματο εξοπλισμό;

Να αναβαθμίσω τα mbps; Οντως θα έχω γρηγορότερ ίντερνετ ή απλά όλα είναι λόγια αέρα;

Θα ήθελα τις γνώμες σας ευχαριστώ.

ΥΣ. Οταν τους είπα ότι προτιμούν να χάσουν έναν πελάτη από το να δώσουν ένα router , απάντησαν ότι δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα..

Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις πάροχο. ο ΟΤΕ είναι ακριβός και δεν βρίσκω το λόγο γιατί. αξιοπιστία μπορείς να βρεις πλέον και αλλού

Δημοσ.

Εμείς στο γραφείο φύγαμε απο εναλλακτικό και επιστρέψαμε στον ΟΤΕ.

Πικρές εμπειρίες απ' την προηγούμενη εταιρεία.

Δημοσ.
έχω την εντύπωση πως τα τέλη διακοπής του οτε είναι υψηλότερα από τους άλλους. (~110¤)

Έτσι είναι μαζί με την on είναι οι πιο ακριβές. Είναι λίγο εκβιασμός αυτή η τιμή γι αυτό θα πρέπει να προσέχουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

το κλέψιμο είναι ότι πληρώνεις ρήτρα κι ας έχει περάσει 1 έτος...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ αυτή τη στιγμή πληρώνω 40,9 για Double-Play 24 Απεριοόριστα Plus.

Δεν βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με το Double-Play 24 Aπεριόριστα που είναι στα 36,80 μετά το πρώτο εξάμηνο.

Δημοσ.

Δεν βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με το Double-Play 24 Aπεριόριστα που είναι στα 36,80 μετά το πρώτο εξάμηνο.

εγώ θα το άλλαζα άνετα για να βάλω την προσφορά της φόρθνετ 3play (απεριόριστα σταθερά + κινητά) σταρτπακ 30 ευρώ ++ όλα τα αθλητικά με 10 ευρώ τελική μικρότερη απ'την δική σου και βλέπεις και την ομάδα σου σε όλες τις διοργανώσεις. προσωπικά έχω ψηθεί πολύ

• Moderators
Δημοσ.

Η διαφορα ειναι τα 60 λεπτα προς κινητα του Plus.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...