Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλή η προσφορά της forthnet στα 24,90. εγώ που έχω το παλιό double play μπορώ να πάω σε αυτό αφού έχει λήξει το συμβόλαιο μου?

καλό info αυτό με την επιδότηση..τι δίνουν συγκεκριμένα?

Όντως καλή προσφορά.Μετά από ψάξιμο στο site της βρήκα αυτό..

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=841

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το θέμα μου με την "προσφορά" του ΟΤΕ, είναι ότι ακόμα και χωρίς να υπολογίσεις τα εξτρά (πχ αναγνώριση κλήσης) δεν είναι κανένα πακέτα με -25%. Στρογγυλοποιώντας το πήγαν εκεί?

Δημοσ.

Λογικά όμως δε θα μπορέσεις στη μέση του 12μηνου να πεις ότι θες να ανανεώσεις με κάποια νέα προσφορά, οπότε θα το φας το εξάμηνο με τα 36 αναποφευκτα

Μπορείς αν έχουν περάσει 8 μήνες. (τουλάχιστον μέχρι πριν 1 μήνα ίσχυε αυτό)

Άκομα και πριν τους 8 όμως μπορεί να γίνει αίτημα παραπόνου για να μην πληρώσεις το τέλος αποδέσμευσης!

Δημοσ.

Καλή η κίνηση του ΟΤΕ δεν λέω, αλλά τις τιμές της Wind δεν πρόκειται να τις πιάσει με τίποτε. Επίσης όσο η γραμμή μου παίζει άψογα δεν έχω κανένα λόγο να αλλαξοπιστήσω ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλή η κίνηση του ΟΤΕ δεν λέω, αλλά τις τιμές της Wind δεν πρόκειται να τις πιάσει με τίποτε. Επίσης όσο η γραμμή μου παίζει άψογα δεν έχω κανένα λόγο να αλλαξοπιστήσω ;)

κανενός τις τιμές δεν μπορεί να πιάσει, η ΕΕΤΤ δεν τον αφήνει να ρίξει τις τιμές για λόγους ανταγωνισμού, πρέπει πάντα να υπάρχει μια Χ διαφορά με τις τιμές των εναλλακτικών...

Δημοσ.

Η ΕΕΤΤ βάζει ένα φρένο αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να μπαίνει πριν βγει ένα πρόγραμμα. Ποιος ελέγχει για την ευστάθεια των ισχυρισμών στις διαφημίσεις? Δεν είναι παραπλάνηση το 25%?

Δημοσ.

λες και πρώτη φορά παραπλανούν μέσω διαφήμισης. αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει γιατί υπάρχει κόσμος που τη πατάει εύκολα

Δημοσ.

λες και πρώτη φορά παραπλανούν μέσω διαφήμισης. αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει γιατί υπάρχει κόσμος που τη πατάει εύκολα

Είναι περισσότερο κόλπο παρά διαφήμιση η όλη φάση.Σου λέει με λίγη διαφήμιση θα κερδίσουμε κάνα πελάτη...

Δημοσ.

μην ξεχνάμε και αυτούς που μένουν σε περιοχές που δεν υπάρχει εναλλακτικός πάρωχος και είναι μόνο ο ΟΤΕ...οπότε γι'αυτούς ότι κερδίζουν καλό είναι...

Δημοσ.

φυσικά και κερδίζουν αλλά δεν χρειάζεται να τρώνε και στη μάπα τη παραπληροφόρηση της διαφήμισης.

είναι 2 διαφορετικά πράγματα.

Δημοσ.

είναι πολλοί που θέλουν να μείνουν στον ΟΤΕ λόγω εξυπηρέτησης κυρίως.

με τις μειώσεις αυτές συμφέρει.

όσον αφορά τη μείωση είχα τσεκάρει πως για ιντερνετ 24 και τηλέφωνα ήθελαν σχεδόν 100 ευρώ το δίμηνο. τώρα το πήγαν 65 χωρίς κλήσεις προς κινητά.

Δημοσ.

Οταν ο ΟΤΕ κοψει τα παιχνιδακια και γινει σοβαρος τοτε μπορει να ξανασχοληθω... Εχω την εντυπωση οτι η ΕΕΤΤ ειναι πλεον καραμελα, για τα παντα, βαλτο 30-35 ευρω αφου η κακια ΕΕΤΤ δεν σε αφηνει να χαμηλωνεις και δωσε και ΟΤΕ TV ποιος σε εμποδιζει?? Εγω παντως εμεινα Φορθνετ με 24,90 για 24ρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα, και 30 λεπτα κινητα, αν βαλεις και τα εξτρα που εχει web sms κτλ για μενα δεν υπαρχει καλυτερη προταση. Και μην αρχισετε δικτυο, εξυπηρετηση κτλ για μενα μια χαρα ειναι...

Δημοσ.
Οταν ο ΟΤΕ κοψει τα παιχνιδακια και γινει σοβαρος τοτε μπορει να ξανασχοληθω... Εχω την εντυπωση οτι η ΕΕΤΤ ειναι πλεον καραμελα, για τα παντα, βαλτο 30-35 ευρω αφου η κακια ΕΕΤΤ δεν σε αφηνει να χαμηλωνεις και δωσε και ΟΤΕ TV ποιος σε εμποδιζει?? Εγω παντως εμεινα Φορθνετ με 24,90 για 24ρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα, και 30 λεπτα κινητα, αν βαλεις και τα εξτρα που εχει web sms κτλ για μενα δεν υπαρχει καλυτερη προταση. Και μην αρχισετε δικτυο, εξυπηρετηση κτλ για μενα μια χαρα ειναι...

Όντως η διαφορά τιμών στις προσφορές είναι μεγάλη και συμφέρει καθώς στο δίκτυο δεν έχουν διαφορά.

Δημοσ.
Οταν ο ΟΤΕ κοψει τα παιχνιδακια και γινει σοβαρος τοτε μπορει να ξανασχοληθω... Εχω την εντυπωση οτι η ΕΕΤΤ ειναι πλεον καραμελα, για τα παντα, βαλτο 30-35 ευρω αφου η κακια ΕΕΤΤ δεν σε αφηνει να χαμηλωνεις και δωσε και ΟΤΕ TV ποιος σε εμποδιζει??

+1 to that. Τόσα χρόνια η ΕΕΤΤ τους φταίει. Κάτι έκαναν με το ΟΤΕ TV και τα συνδυαστικά, αλλά κι αυτό καλά δε πάει.

Δημοσ.

έβαλα την υποτιθέμενη προσφορά του ΟΤΕ γιατί η forthnet στην περιοχή μου έχει έως 8Mbps.

εάν μπορώ να κάνω ανανέωση μετά το 6μηνο θα είμαι αρκετά ικανοποιημένος :rolleyes:

μέχρι στιγμής είχα ΟΤΕ σταθερό και Internet cyta.το κουστούμι ερχόταν περίπου 90ε-100ε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...