Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπήρχε περίπτωση να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο?

τα extras παραμένουν extras...

το point μου είναι ότι για να κάνουμε συγκρίσεις θα πρέπει να τα βάζουμε όλα μέσα και να βλέπουμε την τελική τιμή. σε κάθε περίπτωση εμένα μου φαίνονται επικοινωνιακά τρικ όλα αυτά με τα "25% μείωση" κτλ!

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το point μου είναι ότι για να κάνουμε συγκρίσεις θα πρέπει να τα βάζουμε όλα μέσα και να βλέπουμε την τελική τιμή. σε κάθε περίπτωση εμένα μου φαίνονται επικοινωνιακά τρικ όλα αυτά με τα "25% μείωση" κτλ!

εννοειται, περιμενει κανεις την αληθεια στις διαφημισεις;

Δημοσ.

αν ήταν για 12 μήνες κάτι θα έλεγε.

τώρα 25% μείωση για 6 μήνες, μπα.

υπάχουν ακόμα καλύτερες προσφορές στην αγορά

Δημοσ.

παιδια εγω που αυτην την στιγμη ειμαι με τα 45,50 το μηνα δλδ 90ευρω το διμηνο 24αρα μαζι με τα κινητα και θελω να παω σε αυτο:

ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα : έως 24 Mbps + Απεριόριστα Σταθερά, €31,80/μήνα προσφορά για τους πρώτους 6 μήνες, €36,80/μήνα τιμή τιμοκαταλόγου(χωρις κινητα 1 ωρα επιπλεων)*

θα ισχυουν για μενα που ειμαι παλιος οι6 μηνες με €31,80/μήνα η θα αρχισω το μηνα με 36,80;

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω ότι θα ισχύουν, πάρε ένα τηλέφωνο στο 13888 και ρώτα...

αρκετοί στο adslgr αναφέρουν ότι η προσφορά αυτή θα ανανεώνεται και μετά τους 6 μήνες (δλδ 31.8 euro)

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδια εγω που αυτην την στιγμη ειμαι με τα 45,50 το μηνα δλδ 90ευρω το διμηνο 24αρα μαζι με τα κινητα και θελω να παω σε αυτο:

ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα : έως 24 Mbps + Απεριόριστα Σταθερά, €31,80/μήνα προσφορά για τους πρώτους 6 μήνες, €36,80/μήνα τιμή τιμοκαταλόγου(χωρις κινητα 1 ωρα επιπλεων)*

θα ισχυουν για μενα που ειμαι παλιος οι6 μηνες με €31,80/μήνα η θα αρχισω το μηνα με 36,80;

Θα έχεις την έκπτωση.Πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα και μου είπαν πως ισχύει για όλους με την προυπόθεση πως σε δεσμεύει σε 12μηνο.

Δημοσ.

Εγω παλι εχω forthnet με 16mbps σιγα να μην βαλω τους απατεωνες που μου κλεβαν λεφτα.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.
Πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα και μου είπαν πως ισχύει για όλους με την προυπόθεση πως σε δεσμεύει σε 12μηνο.

Λογικά όμως δε θα μπορέσεις στη μέση του 12μηνου να πεις ότι θες να ανανεώσεις με κάποια νέα προσφορά, οπότε θα το φας το εξάμηνο με τα 36 αναποφευκτα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικά όμως δε θα μπορέσεις στη μέση του 12μηνου να πεις ότι θες να ανανεώσεις με κάποια νέα προσφορά, οπότε θα το φας το εξάμηνο με τα 36 αναποφευκτα

Θα σου πω τι ακριβως ρώτησα και τι μου απάντησαν :

1.Ρωτάω εαν τα νέα προγράμματα είναι κατόπιν έγκρισης από την ΕΕΤΤ των νέων τιμών.Μου απαντάνε:Όχι.

2.Ρωτάω αν ή όταν εγκριθούν νέες χαμηλότερες τιμές από την ΕΕΤΤ μπορώ να μεταπηδήσω σε άλλο φθηνότερο πρόγραμμα.Μου απαντάνε:Ναι αλλά από εκείνη την στιγμή που αλλάξεις πρόγραμμα θα πρέπει να δεσμευτείς σε νέο 12μηνο.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως οποιαδήποτε ώρα και στιγμή μπορείς να μεταπηδήσεις σε όποιο πρόγραμμα θέλεις με την προυπόθεση να υπογράψεις για νέο 12μηνο.

• Super Moderators
Δημοσ.

αρκετοί στο adslgr αναφέρουν ότι η προσφορά αυτή θα ανανεώνεται και μετά τους 6 μήνες (δλδ 31.8 euro)

again...

Δημοσ.

οποιοι εχουν forthnet double play ναξερουν οτι καθε χρονο δικαιουνται κατι σαν επιδοτηση εγω πληρωνω 24.90 το μηνα με 24mbps απεριοριστα σταθερα.αν δεν πατε να ρωτησετε δεν τον λενε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλή η προσφορά της forthnet στα 24,90. εγώ που έχω το παλιό double play μπορώ να πάω σε αυτό αφού έχει λήξει το συμβόλαιο μου?

καλό info αυτό με την επιδότηση..τι δίνουν συγκεκριμένα?

Επεξ/σία από weber122

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...