LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ειμαι μακρια απο τον κομβο Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 2.982 Αυτο εχω τωρα που κοιταξα το ρουτερ αλλα το ανωτερο που φτανω ειναι 4.000 και κατι. Οποτε ποιος ο λογος να πληρωνω εως 24 αφου με το ζορι εχω 4; Και αυτο μετα απο ενα restart Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 3.768
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 στην cyta δινω 29 ευρω το μηνα τελικη τιμη και παιρνω 1) απεριοριστα σταθερα, αστικα, υπεραστικα 2) 80 λεπτα το μηνα σε κινητα, μετρημενα ανα δευτερολεπτο και οχι οπως τους αλλους που σε χρεωνουν τριλεπτα, οσο και να μιλησεις. 3)4Mbit γραμμη ιντερνετ Δεν υπαρχει καλυτερη προσφορα, μολις ηρθε η cyta αρχισαν οι αλλοι να ριχνουν τις τιμες και ακομα να την φτασουν Υ.Γ Και δινει δωρεαν πολυ καλο ασυρματο ρουτερ. Απο το προιγουμενο της forthnet που ειχα, και του OTE που εχω στο εξοχικο ειναι κλασης ανωτερο και απο τα δυο.
fragment_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 στην cyta δινω 29 ευρω το μηνα τελικη τιμη και παιρνω 1) απεριοριστα σταθερα, αστικα, υπεραστικα 2) 80 λεπτα το μηνα σε κινητα, μετρημενα ανα δευτερολεπτο και οχι οπως τους αλλους που σε χρεωνουν τριλεπτα, οσο και να μιλησεις. 3)4Mbit γραμμη ιντερνετ Δεν υπαρχει καλυτερη προσφορα, μολις ηρθε η cyta αρχισαν οι αλλοι να ριχνουν τις τιμες και ακομα να την φτασουν Υ.Γ Και δινει δωρεαν πολυ καλο ασυρματο ρουτερ. Απο το προιγουμενο της forthnet που ειχα, και του OTE που εχω στο εξοχικο ειναι κλασης ανωτερο και απο τα δυο. ρε φιλε ολο αυτο το γνωστό πακέτο σε όλους, με 4αρα σύνδεση, 29 ευρώ εσύ το λες προσφορά κ δικαιολογία το modem?
bisbirikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 VDSL πότε θα δούμε; Η cyta έκανε την αρχή. Φοβάμαι πως όταν η Vicodi έφερε το adsl πέρασαν δύο χρόνια μέχρι να ξεκινήσει ο ΟΤΕ . Για να μην αναφερθώ στον otenet που ξεκίνησε 6 χρόνια μετα την εμφάνιση του Internet στην Ελλάδα. Πάντως σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η απόσταση τον ΚΑΦΟ είναι πάνω από χιλιόμετρο στο 70% των κατοικιών στο λεκανοπέδιο Αττικής. Οπότε το VDSL για download είναι δώρο άδωρο . Για upload είναι σίγουρα καλύτερο από adsl και για όσους ασχολούνται με τα τορεντάδικα θα ωφεληθούν. Πάρτε τηλέφωνο δωρεάν την cyta και ρωτήστε την απόσταση του ΚΑΦΑΟ από την διεύθυνση και αριθμό του σπιτιού σας. Θα σας δώσουν την πληροφορία χωρίς καμία δέσμευση.
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ρε φιλε ολο αυτο το γνωστό πακέτο σε όλους, με 4αρα σύνδεση, 29 ευρώ εσύ το λες προσφορά κ δικαιολογία το modem? Φυσικα και το λεω προσφορα, πες μου εσυ κατι καλυτερο αμα ξερεις! Σπιτι μου δε μπορω να πιασω πανω απο 4Mbit λογω αποστασης, και ξερω πολυ κοσμο στην ιδια θεση με εμενα, και δεν εχει νοημα να πληρωνουμε 24αρες γραμμες και να περνουμε τα 4.. Και δε σε ειδα να σχολιαζεις τιποτα για τα 80 λεπτα ομιλια το μηνα προς κινητα, με χρεωση ανα δευτερολεπτο.κανεις αλλος δε τα δινει αυτα με 29 ευρω τελικη τιμη.. Οποτε ασε τα "ρε φιλε" και τα "κουμπαρε" και αμα εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις, πες το να το βαλουμε και εμεις μη μας πιανουν κοροιδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 VDSL πότε θα δούμε; Η cyta έκανε την αρχή. Φοβάμαι πως όταν η Vicodi έφερε το adsl πέρασαν δύο χρόνια μέχρι να ξεκινήσει ο ΟΤΕ . Για να μην αναφερθώ στον otenet που ξεκίνησε 6 χρόνια μετα την εμφάνιση του Internet στην Ελλάδα. Πάντως σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η απόσταση τον ΚΑΦΟ είναι πάνω από χιλιόμετρο στο 70% των κατοικιών στο λεκανοπέδιο Αττικής. Οπότε το VDSL για download είναι δώρο άδωρο . Για upload είναι σίγουρα καλύτερο από adsl και για όσους ασχολούνται με τα τορεντάδικα θα ωφεληθούν. Πάρτε τηλέφωνο δωρεάν την cyta και ρωτήστε την απόσταση του ΚΑΦΑΟ από την διεύθυνση και αριθμό του σπιτιού σας. Θα σας δώσουν την πληροφορία χωρίς καμία δέσμευση. δεν είσαι σωστά ενημερωμένος, διότι αν ήσουν θα ήξερες τους περιορισμούς που έχει βάλει η ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ... επίσης η απόσταση που αναφέρεις είναι με το Αστικό Κέντρο και όχι με το ΚΑΦΑΟ, τεράστια διαφορά, επιπλέον για να τα λες αυτά υποθέτω ότι δεν γνωρίζεις ότι ο ΟΤΕ σταδιακά υλοποιεί το VDSL μέσω του FTTC, πράγμα που μειώνει τρομακτικά την εξασθένιση σήματος λόγω οπτικών ινών...
nikoskon Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Άργησε μερικά χρόνια ο ΟΤΕ... ΥΓ: Ευτυχισμένος πελάτης CyTA. Sent from Galaxy S using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 στην cyta δινω 29 ευρω το μηνα τελικη τιμη και παιρνω 1) απεριοριστα σταθερα, αστικα, υπεραστικα 2) 80 λεπτα το μηνα σε κινητα, μετρημενα ανα δευτερολεπτο και οχι οπως τους αλλους που σε χρεωνουν τριλεπτα, οσο και να μιλησεις. 3)4Mbit γραμμη ιντερνετ Δεν υπαρχει καλυτερη προσφορα, μολις ηρθε η cyta αρχισαν οι αλλοι να ριχνουν τις τιμες και ακομα να την φτασουν Υ.Γ Και δινει δωρεαν πολυ καλο ασυρματο ρουτερ. Απο το προιγουμενο της forthnet που ειχα, και του OTE που εχω στο εξοχικο ειναι κλασης ανωτερο και απο τα δυο. Κατά την γνώμη σου ένα πάρα πολύ καλό router,κατά γενική ομολογία το παντρεύεσαι!
bisbirikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 δεν είσαι σωστά ενημερωμένος, διότι αν ήσουν θα ήξερες τους περιορισμούς που έχει βάλει η ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ... επίσης η απόσταση που αναφέρεις είναι με το Αστικό Κέντρο και όχι με το ΚΑΦΑΟ, τεράστια διαφορά, επιπλέον για να τα λες αυτά υποθέτω ότι δεν γνωρίζεις ότι ο ΟΤΕ σταδιακά υλοποιεί το VDSL μέσω του FTTC, πράγμα που μειώνει τρομακτικά την εξασθένιση σήματος λόγω οπτικών ινών... Δεν είμαι τεχνικός. Απλά η μέγιστη απόσταση για να λειτουργήσει το VDSL, δηλαδή του συνηθισμένου χάλκινου καλώδιου από το σπίτι μέχρι τον διανεμητή ( ΚΑΦΑΟ ) είναι ένα χιλιόμετρο. Από τον διανεμητή στο Αστικό Κέντρο DSLAM στο ΚΑΦΑΟ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και εκεί παίζουν οπτικές ίνες δηλαδή η τεχνολογία FTTC . Τα αστικά κέντρα είναι λίγα και φυσικά σχεδόν πάντα αρκετά απομακρυσμένα. http://www.insomnia.gr/topic/296752-αστικά-κέντρα-dslam-οτε-ελλάδας/ Μένω στην περιοχή του Συντάγματος αν και παραδόξως είναι αραιοκατοικημένη από μόνιμος κατοίκους έχει πολλές τηλεφωνικές γραμμές. Το πιο κοντινό ΚΑΦΑΟ σύμφωνα με τα λεγόμενα της CYTA είναι 1200 μέτρα μακριά. Δυστυχώς ενώ έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις στις βασικές υποδομές του ΟΤΕ, από το ΚΑΦΑΟ, διανεμητή μέχρι την είσοδο κάθε πολυκατοικίας τα καλώδια είναι τουλάχιστον τριάντα ετών. Έχουν να αλλάξουν από την εποχή του 1980, που έπρεπε να έχεις μέσο βουλευτή για να βάλεις καινούρια γραμμή τηλεφώνου. Δεν το συζητάω για την τηλεφωνική καλωδίωση εντός 40 και 60 χρονών πολυκατοικιών. Για όσους είναι τυχεροί και δεν βρίσκονται μακριά το VDSL θα είναι ευλογία. Σχετικά με τους συγκεκριμένους περιορισμούς που έχει βάλει η ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ δεν έχω γνώση. Αλλά φυσικά ο OTE την έχει παραδοσιακά γραμμένη και πληρώνει τα πρόστιμα με τα λεφτά των φορολογούμενων. Πίσω από της αναβαθμίσεις των δικτύων βρίσκονται μίζες και μεγάλα συμφέροντα. Με τις εξελίξεις στην οικονομία και πολιτική βλέπω δύσκολα να έχουμε εξέλιξη, παρόμοια με το ADSL πριν 8 χρόνια περίπου.
sokonik_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Oi τιμές που αναφέρονται στα πακέτα του οτε ειναι χωρίς ΦΠΑ να υποθέσω? Δεν πρόσεξα να αναφέρεται πουθενά
DooM_STeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Παντως αυτοι που ειναι σε δυσκολη περιοχη οπως εγω εδω στην Χρυσουπολη-Περιστερι και με το ζορι εχω 4αρα ταχυτητα και πληρωνω το παραμυθι μεχρι 24 να δουν ποσο πραγματικα μιλανε στο τηλεφωνο γιατι εγω απο βδομαδα φευγω απο 4νετ που πληρωνω 41 και κατι το μηνα και παω Cyta με 4αρα ταχυτητα (ετσι και αλλιως και να ηθελα παραπανω δεν...) και 200 λεπτα τον μηνα με 19 ευρω. Πικρη η κατάσταση στο περιστέρι. Εγώ ήμουν στα σύνορα με Ιλιον, στην πλευρά του δρόμου που έμενα, πέρναμε απο DSLAM Περιστερίου γραμμή, και συντόνιζα με 1700-1800k, και ο γείτονας έπερνε απο Ίλιον γραμμή, και συντόνιζε με 14Mbps... Παλι καλά εδώ στην Νάξο που μετακόμισα,ήρθα στα 60μ απο τον ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να συγχρονίζει το ρούτερ, με το λιγότερο 19Mbps! Οσο για το κόστος που ρώτησε κάποιος, τώρα το DoublePlay OTE 24Mbps Κοστίζει 90ευρώ το δίμηνο τελική τιμή.
rohas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Οσο για το κόστος που ρώτησε κάποιος, τώρα το DoublePlay OTE 24Mbps Κοστίζει 90ευρώ το δίμηνο τελική τιμή. Λαθος, αυτο αναφέρει το συγκεκριμένο θέμα....Οτι το DoublePlay του ΟΤΕ εχει ριξει τις τιμές του! Συγκεκριμένα internet έως 24Μbps + απεριοριστα αστικα-υπεραστικα = 31,8 €/μηνα (πρώτο 6 μηνο μετά 36,8/μήνα) http://oteshop.ote.gr/storefront/double-play/-double-play/-double-play-/prodote_double_play_aperiorista.html
PETROS13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Oi τιμές που αναφέρονται στα πακέτα του οτε ειναι χωρίς ΦΠΑ να υποθέσω? Δεν πρόσεξα να αναφέρεται πουθενά τελική τιμή το μήνα (ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται .... απλά δείτε λίγο αν λειτουργεί το connx του ΟΤΕ από τη διαθεσιμότητα στο site του. έπιανα με forthnet 17 και τώρα με ΟΤΕ πιάνω 9-10.έβαλα την προσφορά αυτή πριν 15 μέρες. Κάποιο πρόβλημα έχουν στο δίκτυο τους όπως είπαν το οποίο αναμένεται να επιλυθεί αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.
konstantinos77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Eμενα με ειχαν παρει απο τον ΟΤΕ και με ρωτησαν αν μιλαω συχνα σε σταθερα και τους ειπα οχι .Μετα μου ανεφεραν οτι θα εχω μειωμενες τιμες και κατι τετοια αλλα δεν εδωσα σημασια .Οταν ηρθε ο λογαριασμος του ΟΤΕ για το διμηνο απο εκει που πληρωνα παντα 69 Ευρω τωρα θα πληρωσω 44Ευρω!!!!Οταν ανοιξα τον λογαριασμο ενιωσα ηδονη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα