mphxths Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ή χτυπας φιλε λεφτερη 2play economy με την προσφορα που ειναι 24αρι ιντερνετ , αστικα/υπεραστικα/διεθνεις κλησεις +30 λεπτα κινητα = 25ευρω περιπου τον μηνα για 12 μηνες και μετα κοντα 35ευρω τον μηνα... δεν ειναι ασχημα... με μια απλη αιτηση σε φορθνετ σοπ...ειτε εισαι καινουργιος ειτε παλιος πελατης...
DavidLP Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παντως αυτοι που ειναι σε δυσκολη περιοχη οπως εγω εδω στην Χρυσουπολη-Περιστερι και με το ζορι εχω 4αρα ταχυτητα και πληρωνω το παραμυθι μεχρι 24 να δουν ποσο πραγματικα μιλανε στο τηλεφωνο γιατι εγω απο βδομαδα φευγω απο 4νετ που πληρωνω 41 και κατι το μηνα και παω Cyta με 4αρα ταχυτητα (ετσι και αλλιως και να ηθελα παραπανω δεν...) και 200 λεπτα τον μηνα με 19 ευρω. 16 ιντερνετ και 3 ευρω τα 200 λεπτα. Τωρα στην 4νετ εχω και μια ωρα κινητα και εχω και εξωτερικο αλλα οταν τους πηρα για να ζητησω να κοπουν τα κινητα και το εξωτερικο μου ειπαν οτι θα πρεπει να κανω νεο συμβολαιο για 1.5 χρονο και η τιμη θα ηταν 35 ευρω. Λευτέρη 24 Mega bits per second δεν σημαίνει 24 Mega bytes per second σε περίπτωσή που εννοείς κάτι τέτοιο. 1mbyte=8mbits άρα 24:8=3 Mega byte. Εγω που μένω αιγαλεο με φορθνετ κατεβάζω με 2 megabyte αν πετύχω κάτι κάλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λευτέρη 24 Mega bits per second δεν σημαίνει 24 Mega bytes per second σε περίπτωσή που εννοείς κάτι τέτοιο. εννοεί ότι λόγω του άθλιου last mile στο Περιστέρι και της απόστασης από το dslam, ο συγχρονισμός είναι χαμηλός...
Bigi444444 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Κι εγώ έκανα αίτηση από προχθές.Αρκετά πια με τη σύφιλη των "εναλλακτικών".Αφού δε μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες τουλάχιστον ας προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές γιατί με αυτές τις μειώσεις ο ΟΤΕς για πολλούς πλέον είναι μονόδρομος.
Anubis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 › ΟΤΕ Double Play Basic› ΟΤΕ Double Play Economy › ΟΤΕ Double Play Unlimited 24 Δεν μπορω να βρω τις διαφορες αναμεσα στα 3. Το site του oteshop ειναι χαλια.
Lerosville Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Στις χρεώσεις για το πακέτο του Κόνεξ 24MB μόνο, δεν θα υπάρξουν; Τι γκαντεμιά γαμώτο.
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως μια χαρά είμαι στην ΟΝ.... 8 άρα γραμμή και απεριόριστα τηλ. στο Εθνικό δίκτυο... γύρω στα 27 € .... Μία χαρά... κανένα πρόβλημα... έφυγα από τον ΟΤΕ και χάρηκε η τσέπη μου...
Haldol Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οι μειώσεις θα περάσουν και στους παλιούς πελάτες ή los poulos;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οι μειώσεις θα περάσουν και στους παλιούς πελάτες ή los poulos; το γράφει κάτω από τις τιμές
Ntinaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 δηλαδη πρεπει να παρω τηλεφωνω για να ζητησω τη προσφορα αλλιως δε μου το μειωνουνε?
flogerakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μετά το 6μηνο δηλαδή 36,8 για 24αρα με απεριόριστα σταθερά.Not bad σε σχέση με τα 90 που δίνουν τώρα οι δικοί μου. 90 το δίμηνο όμως... Δεν υπάρχει περίπτωση 90 τον μήνα...
markosathens Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 forthnet double play 24mbps στα 24.90€.ευχαριστουμε οτε δεν θα παρουμε.
BritGreek Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εντάξει, η ποιότητα είναι πάντα σχετική και αφορά σε πολλούς παράγοντες, πιστεύω. Δεν έχω κάποιο θέμα με τον ΟΤΕ, αλλά στην επαρχία υπάρχουν προβλήματα τα οποία παιδεύουν τους καταναλωτές και η λύση αργεί πολύ να βρεθεί. Δεν ζούν όλοι σε μεγάλες πόλεις. Ειδικά σε μικρά νησιά, όπου δεν υπάρχουν ιδιωτικοί πάροχοι και ο ΟΤΕ είναι ακόμα η μόνη λύση, για να δεις τεχνικό περνάνε ολόκληρες εβδομάδες και ακους και διάφορες γκρίνιες από τους τεχνικούς όταν έρχονται, off the record, αφού σου λένε "η καλωδίωση είναι χάλια", "δεν δίνουν λεφτά για αναβάθμιση", κλπ. Υπάρχουν νησιά τα οποία καλύπτει ένας μοναδικός τεχνικός ο οποίος πηγαίνει και στα κοντινά νησιά όποτε προλάβει. Όμως, τα 83,50 το δίμηνο για 2Mbit και απεριόριστα σταθερά (+30 σε κινητά) πέφτουν κανονικότατα. Πάντως Αθήνα, τουλάχιστον το πακέτο που έχω εγώ πιστεύω ότι δεν θα αφήσουν ποτέ τον ΟΤΕ να το δώσει στην τιμή που έχω. 24άρα, απεριόριστες διεθνείς/αστικές/υπεραστικές και 1 ώρα σε κινητά, με τηλεφωνία POTS και χωρίς προβλήματα εγώ προσωπικά δίνω 26,50, ενώ κλειδώνω στα 14, χωρίς αποσυνδέσεις. Μια χαρά δηλαδή. Τώρα στο κέντρο του Πειραιά (Πασαλιμάνι, Καστέλα, κλπ) που μένουν συγγενείς μου, είτε έχουν ΟΤΕ, είτε άλλο ιδιωτικό πάροχο (ακόμα και τον ίδιο με εμένα), οι γραμμές τους κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές είναι και τα προβλήματα της περιοχής τα επιβεβαιώνουν και οι τεχνικοί που τους επισκέπτονται στο σπίτι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί κανείς να έχει τον πιο ακριβό πάροχο; Πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα περιοχής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα