Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δελτίο Τύπου

Νέα εποχή τιμών ξεκινάει για τους πελάτες του ΟΤΕ με τα νέα προγράμματα ΟΤΕ Double Play Απεριόριστα, που συνδυάζουν Conn-x και απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά με τιμές μειωμένες έως και 25% σε σχέση με τα προγράμματα της προηγούμενης χρονιάς.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον καταναλωτή, ο ΟΤΕ παρέχει στους πελάτες του περισσότερη οικονομία. Με τα δύο νέα προγράμματα ΟΤΕ Double Play 2 Απεριόριστα και ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα, τους δίνει τη δυνατότητα να σερφάρουν με Conn-x, το γρήγορο και αξιόπιστο Internet και να μιλάνε απεριόριστα προς όλα τα σταθερά της Ελλάδας, μόνο από € 26,90/μήνα.

Τα δύο νέα προγράμματα προσφέρονται σε ειδική τιμή προσφοράς για τους πρώτους 6 μήνες!

•  
  • ΟΤΕ Double Play 2 Απεριόριστα : 2 Mbps + Απεριόριστα Σταθερά, €26,90/μήνα προσφορά για τους πρώτους 6 μήνες, €31,90/μήνα τιμή τιμοκαταλόγου
  • ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα : έως 24 Mbps + Απεριόριστα Σταθερά, €31,80/μήνα προσφορά για τους πρώτους 6 μήνες, €36,80/μήνα τιμή τιμοκαταλόγου

Οι παραπάνω προσφορές απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες και διατίθενται καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.ote.gr.

Source.png Πηγή: aDSLgr

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά το 6μηνο δηλαδή 36,8 για 24αρα με απεριόριστα σταθερά.Not bad σε σχέση με τα 90 που δίνουν τώρα οι δικοί μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

ελπίζω ότι με αυτή την μείωση του τιμοκαταλόγου του ΟΤΕ, θα μειώσουν και οι εναλλακτικοί τις δικές τους τιμές για όλους τους συνδρομητές, όχι μόνο για τους νέους με μορφή προσφορών...

Δημοσ.

Μετά το 6μηνο δηλαδή 36,8 για 24αρα με απεριόριστα σταθερά.Not bad σε σχέση με τα 90 που δίνουν τώρα οι δικοί μου.

90 euro τον μηνα ? μηπως 45 ?

Δημοσ.

Με 24αρα απλή χωρίς τα απεριοριστα, πόσο σας βγαίνει σύνολο το δίμηνο? μόνο το internet(με όλα τα πάγια του) χωρίς χρεώσεις τηλεφώνου. :fear:

Δημοσ.

Απο ότι βλέπω στο oteshop.gr με πολύ ψάξιμο, αυτή την στιγμή είναι 15,65 τα πάγια για το τηλέφωνο και 16,97 για 24άρα dsl. Σύνολο 32,62€ τον μήνα. Δηλαδή γύρω στα 4€ φτηνότερα απο ότι με τα απεριόριστα σταθερά Ελλάδας.

Δημοσ.

ΟΤΕ Double Play X Απεριόριστα μπορει να ισχυσει παραλληλα με το προγραμμα διοδος η οχι?

όχι, άλλο το δίοδος κ άλλο το οικιακό dp απεριόριστα. Με τις τιμές του dp πάντως τώρα συμφέρει περισσότερο σε σχέση με το δίοδος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι τιμές είναι τελικές ή υπάρχει και πάγιο επιπλέον;

τελικές αν δεν κάνω λάθος...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το VDSL ποτε θα γινει διαθεσιμο απο τον ΟΤΕ? Και αυτο ειναι σχετικα φθηνο για αυτα που προσφερει...

από Ιούνιο αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Με 24αρα απλή χωρίς τα απεριοριστα, πόσο σας βγαίνει σύνολο το δίμηνο? μόνο το internet(με όλα τα πάγια του) χωρίς χρεώσεις τηλεφώνου. :fear:

pay 6+6 24mbps λεγόταν το πακέτο 27ε/μηνα για το πρώτο εξάμηνο κ 39ε/μηνα για το 2ο εξάμηνο για σκέτο ιντερνετ

ενώ το 24 DP είναι 31,80 για το πρώτο 6μηνο κ 36,80 για το 2ο εξάμηνο.

Δημοσ.

Παντως αυτοι που ειναι σε δυσκολη περιοχη οπως εγω εδω στην Χρυσουπολη-Περιστερι και με το ζορι εχω 4αρα ταχυτητα και πληρωνω το παραμυθι μεχρι 24 να δουν ποσο πραγματικα μιλανε στο τηλεφωνο γιατι εγω απο βδομαδα φευγω απο 4νετ που πληρωνω 41 και κατι το μηνα και παω Cyta με 4αρα ταχυτητα (ετσι και αλλιως και να ηθελα παραπανω δεν...) και 200 λεπτα τον μηνα με 19 ευρω.

16 ιντερνετ και 3 ευρω τα 200 λεπτα.

Τωρα στην 4νετ εχω και μια ωρα κινητα και εχω και εξωτερικο αλλα οταν τους πηρα για να ζητησω να κοπουν τα κινητα και το εξωτερικο μου ειπαν οτι θα πρεπει να κανω νεο συμβολαιο για 1.5 χρονο και η τιμη θα ηταν 35 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...