john4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδια,λοιπον το προβλημα δημιουργηθηκε μετα απο τουμπα που εφαγε ο σκληρος,το pc τον βλεπει κανονικα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω μεσα για να κανω back up τα αρχεια...λογικα εχει πειραχτει το ματακι του ετσι..?εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω,υπαρχει περιπτωση επιδιορθωσης..?αξιζει το κoστος επισκευεις και αν γινεται απευθειας στην WD..? Τελευταια εχουν ξεφυγει και οι τιμες στους σκληρους οποτε αν μπορουσα να τον φτιαξω θα ηταν πολυ καλο...Ευχαριστω!
stm00192 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Κατεβάζεις το Active@file recovery τρέχεις ενα deep scan και κάνεις τον σταυρό σου... αν δεν κανει τπτ αυτό μετά η μόνη λύση είναι σε εταιρεία ανακτησης με κόστος συνήθως μερικές εκατοντάδες ευρο... αν παλι τα δεδομένο σου δεν είναι τοσο σημαντικά και η πτώση δεν αφησε τπτ ορατα σημάδια τοτε τον στέλνεις για RMA κανοντας την παπια και ζητώντας αλλαγή!!
john4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Τα αρχεία δεν είναι τίποτα το σημαντικό ευτυχώς,ταινίες,παιχνίδια,κ.τ.λ...το θέμα είναι αν μπορω να γλίτωσω τον σκληρό..!εχει αγοραστεί απο το you και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει τελειώσει η εγγύηση...το ενδεχόμενο να σταλεί στην WD για επισκευή παίζει..;και αν ναι,αξίζει το κόστος..; Sent from my iPhone using Insomnia
stm00192 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οχι επισκευή δεν παίζει... μπες στο site της WD και τσεκαρε με το serial number του σκληρού αν έχει ακομη εγγύηση!
john4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οκ θα το κοιτάξω αλλα δεν νομίζω,αν δεν κάνω λάθος έχουν περάσει τουλάχιστον 2 χρόνια απο την αγορά του...σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα