pa_nikas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Χαιρετω ακομα μια φορα το φορουμ! Οπως λεει και ο τιτλος με απασχολει η συγκεκριμενη θερμοκρασια η οποια ειναι μονιμως σταθερη στους 60 C. Γενικα οι θερμοκρασιες ειναι καλες, οπως και η επιδοση του υπολογιστη! Ειναι λογικο να εχω μια τετοια θερμοκρασια? Καπου διαβασα οτι ισως χρειαζεται bios update το οποιο και εκανα , αλλα παλι τα ιδια. Σας ανεβαζω εικονα απο HardwareMonitor και PcWizard. Ποια ειναι η γνωμη σας? Πρεπει να ανησυχω?
Dklearhos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οι θερμοκρασίες των πυρήνων είναι καλές. Μπορεί να είναι λάθος σένσορα(επειδή λες οτι είναι μόνιμα 60). Σε πλήρη φόρτο τις θερμοκρασίες έχεις στα cpu core?
filip123go Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Είναι μόνιμα κολλημένη στο 60...?? Αν ναι, τότε πολύ πιθανον να έχει φάει σκάλωμα η ο αισθητήριας η το pc.. Πάντως οι θερμοκρασίες που έχεις είναι πολύ καλες..! Edit: Με πρόλαβε ο Dklearhos :rolleyes:
pa_nikas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καθως ετρεχα LinX 5 λεπτα σε πληρη φορτο ο επεξεργαστης, οι θερμοκρασιες ειναι γυρω στους 60 και φyσικα το cputin παραμενει στους 60
Dklearhos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μια χαρά είσαι (έχεις κ i7). Απλά αγνόησε την ένδειξη. Κ εγώ έχω ένα sensor που δείχνει μόνιμα -78C. Θα το πίστευα μόνο αν είχα το pc στο διάστημα!! Κατα τ' άλλα για να είσαι 1000% σίγουρος καθάρισε τον υπολογιστή σου (από μέσα) για να είσαι έτοιμος και για το καλοκαίρι με τους καύσωνες!
pa_nikas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μια χαρά είσαι (έχεις κ i7). Απλά αγνόησε την ένδειξη. Κ εγώ έχω ένα sensor που δείχνει μόνιμα -78C. Θα το πίστευα μόνο αν είχα το pc στο διάστημα!! Κατα τ' άλλα για να είσαι 1000% σίγουρος καθάρισε τον υπολογιστή σου (από μέσα) για να είσαι έτοιμος και για το καλοκαίρι με τους καύσωνες! Οκ ευχαριστω πολυ!!
Sirios8e Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα μου δειχνει το auxtin 74 celsiou και η cputin ξεπερναει τους 80, αλλα απο οτι θυμαμαι αυτες οι θερμοκρασιες πρεπει να παιζουν απο την αρχη που αγορασα τον υπολογιστη 2,5 χρονια και ειναι και desktop. Yπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα παστας απο την κατασκευη? η ειναι...αρλουμπες των προγραμματων, χειμωνιατικα και πανω απο 80 βαθμους και ακομα κατα την εναρξη του υπολογιστη?
Sirios8e Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Η πλακα ειναι οτι σε πληρης φορτιο (που εκανα δοκιμη), η θερμοκρασια της auxtin και ειδικα της cputin, πεφτουν κατα πολυ, ενω φυσιολογικα ανεβαινουν οι τιμες των επεξεργαστων. Μπορει να μου πει καποιος πως συμβαινει αυτο? Ευχαριστω.
Cpkdemian Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια το auxtin τι ειναι και που βρισκετε στον υπολογιστη? γιατι εμενα μονιμα ειναι στους 50 βαθμους
cris67 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μηπως υπαρχει προβλημα με την εφορμογη Pc Wizard;Γιατι δεν δοκιμαζεις και το AIDA64 που ειναι εξισου καλο.Αυτο εχω και εγω. Επισης πριν βαλω επιπλεον ανεμιστηρες σε idle κατασταση η θερμοκρασια του cpu ειναι 33-36 βαθμοι και μετα επεσαν στους 29-32 βαθμους συμφωνα με το AIDA64 Extreme Edition. Σε FULL LOAD και stress test(με το IntelBurn Test) που εκανα οι τιμες δεν ξεπερνουν αν θυμαμαι καλα τους 85-91με ανωτατο οριο για i5-3570 &4,3GHz τους 105 ή 110 βαθμους. Ισως αφου δοκιμασεις και με το AIDA64 και παραμενουν ιδιες οι τιμες να τον ανοιξεις, να καθαρισεις την επιφανεια του επεξεργαστη και να βαλεις καινουργια παστα αντιθερμαντικη.Καθαρισε σε πρωτη φαση τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2013 από cris67
Sirios8e Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εδω ο υπολογιστης καθαρισμενος με το aida64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα