Προς το περιεχόμενο

Youtube location filter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πρώτη φορά που ανοίγω τον browser και μπαίνω στο youtube, μου πεταει αυτο το μήνυμα. Αυτο γίνεται κάθε φορά που κλείνω τον browser (ff 12) και τον ανοίγω μετά, δηλαδή παρά την επιλογή που έχω επιλέξει συνεχίζει να μου το εμφανίζει. :mad: :mad: Καμιά ιδέα;; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;;

post-221710-0-71064500-1336560899_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε, και τα cookies τα κρατάω και ούτε σε private browsing είμαι. Το ίδιο γίνεται και με άλλον υπολογιστή μου, αλλά εκεί τα cookies σβήνονται μόλις κλείσω τον ff. Τώρα εδώ δεν ξέρρω τι να κάνω και καταντάει εκνευριστικό. Αυτό πάντως άρχισε να συμβαίνει όταν αναβάθμισα τον ff απο 11 σε 12 προχθές.

Δημοσ.

Είναι αυτό που λεει ο antonl. Με κάποιο τρόπο σβήνονται τα cookies του youtube οταν κλείνεις ή ξεκινάς τον browser. Μήπως εχεις κάποιο addon που σου κάνει τη ζημιά;

Στη δική μου περιπτωση και επειδή δεν εχω λόγο να δέχομαι τα cookies του youtube, έφτιαξα ενα μικρό script για το firefox/chrome και μολις φορτώσει η σελίδα, απλώς εξαφανίζει την προειδοποίηση. Αν θες στο στέλνω (και σε όποιον αλλο θέλει) και χρειάζεσαι το greasemonkey addon για να δουλεύει το script.

Δημοσ.
Είναι αυτό που λεει ο antonl. Με κάποιο τρόπο σβήνονται τα cookies του youtube οταν κλείνεις ή ξεκινάς τον browser. Μήπως εχεις κάποιο addon που σου κάνει τη ζημιά;

Στη δική μου περιπτωση και επειδή δεν εχω λόγο να δέχομαι τα cookies του youtube' date=' έφτιαξα ενα μικρό script για το firefox/chrome και μολις φορτώσει η σελίδα, απλώς εξαφανίζει την προειδοποίηση. Αν θες στο στέλνω (και σε όποιον αλλο θέλει) και χρειάζεσαι το greasemonkey addon για να δουλεύει το script.[/quote']

Μάλιστα. Τα addons όμως είναι τα ίδια με πριν οπότε μάλλον δεν ευθύνονται! Για το σκριπτάκι που είπες αν μπορείς να μου το δώσεις και να μου πεις πως να το βάλω, θα σου ήμουν ευγνώμων! Χωρίς το σκριπτ, το πάθαινες κι εσύ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα δεν ήταν πρόβλημα με την έννοια δυσλειτουργία γιατί απο επιλογή μου είχα απενεργοποιήσει τα cookies. Η ενόχληση ήταν οτι το alert μου έτρωγε πολύ χώρο στην κορυφή και έπρεπε να κανω scroll για να δω το βιντεο.

1.  
  2. Εγκαθιστάς το greasemonkey addon( https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/ )
  3. Κανεις επανεκκίνηση του του firefox
  4. Κατεβάζεις το attachmnt και το αποσυμπιέζεις κάπου προσωρινά
  5. Κάνεις drag-drop το αρχείο YTbe_NoAlerts.user.js μέσα στο firefox
  6. Ο firefox θα ρωτήσει για την εγκατάσταση του, απαντάς θετικά
  7. Κάνεις επανεκκίνηση του firefox και τέρμα το alert

YTbe_NoAlerts.zip

Επεξ/σία από isay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...