κοκολινος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 μα φυσικα αγορι μου!ουτε εγω μιλαω με μισος η αντιπαθεια προς θεου!!απλα μου φανηκαν λιγα σε σχεση με κατι αγγελιες που βλεπω με υποδιεστερα συστηματα απο το δικο μου με 500ε και σημερα ειδα και με 800ε!!!γιαυτο.. Η καρτα φευγει 100ευρω αρχικα,ομως δεν χρειαζεται να την δωσεις...Και το τροφοδοτικο απλα πετα το εαν δεν βρεις.!!! Απλα ο δεινο εβαλε τιμες με τις οποιος θα γυφουν γρηγορα τα πραματα σου!
rohas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 θα το κανω καποια στιγμη..αλλα για 270ε καλητερα να το κανω κοτετσι παρα να το δωσω!με το συγκεκριμενο συστημα παιζω BF3 ULTRA SETTINGS multiplayer νερακι...δεν νομιζω να ποιανει μονο τοσο λιγα οπως ειπε ο φιλος δεινοσαυρος..μονο η ram που ειναι 8γβ kingston hyperX blue ολοκαινουριες εχουν στην καλητερη 90ε! τονισα και υπογραμμισα την "μαγικη" λεξουλα εξαιτιας της οποίας το συστημα σου τιμολογηθηκε στα 270....ο άγραφος κανονας στην συγκεκριμενη αγορά των υπολογιστών λεει πως απο τη στιγμη που αγόρασες κάτι αυτό αυτομάτως χάνει το 20-30% της αξίας του...πόσο μάλλον εαν υπολογίσεις και την πάροδο του χρονου....εαν δεν χρειαζεσαι τα λεφτα σιγουρα το κρατας το συστηματακι μιας και θα ειναι αξιοπιστικο για αρκετο καιρο ακομα Y.Γ. σχετικά με τις αγγελιες που βλεπεις μήπως τα συστηματα αυτα των 500-800 εχουν h/w μεταγενεστερης τεχνολογίας απο τη δικη σου ? π.χ. η mobo σου εχει DDR2 απο τη στιγμη που πλεον βρισκομαστε σε DDR3...το PSU δεν ειναι και απο τα πιο αξιοπιστα...μην συγκρινεις δηλαδη μονο βαση του γεγονοτος οτι παιζεις BF3 σε ultra settings και δεν παρατηρεις εσυ "σπασιματα", γιατι τα 35-40fps ειναι αποδεκτά (το χαμηλότερο όριο για παιχνίδι -το οποιο θεωρειται ανεκτικο-ειναι τα 30fps) και οχι "νεράκι"
vag007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 σεβαστα ολα αυτα αλλα το pc με τα 800ε που ειδα εχει καρτα γραφικων μια 9600γτ και μνημες ddr2 4gb..κατι τετοια ειδα και τρελαθηκα..ενταξει δεν παιζουν και τρελες διαφορες τα 40 απο τα 60fps..εφοσον δεν εχει lag μια χαρα ειναι!!και με βαση ολα αυτα θα ηθελα να μου προτεινετε εναν επεξεργαστη και ενα τροφοδοτικο για ανα ανεβασω το συστημα μου οχι για να αναιβει η αξια του αλλα για μενα!
rohas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 καλος είσαι...δεν χρειάζεσαι να χαλάς τσάμπα λεφτά την παρουσα χρονικη στιγμη....μόλις αρχίζει και "γονατιζει" το μηχάνημά σου επέλεξε τότε να κάνεις αναβαθμιση.Εάν θέλεις να κάνεις για "ψυχολογικούς" λόγους θα συμφωνησω με τα αλλα παιδιά που ανάφεραν να δώσεις την κάρτα και να πάρεις αλλη πιο καινουριας σειρας. Σχετικά με την αγγελία που λες μονο σαν πρωταπριλιάτικη μπορώ να την φανταστώ αν και προσωπικα θα τρελαινομουνα με το ατομο που θα αγοραζε το συστημα αυτο στα 800€
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ότι να ναι ζητάνε στις αγγελίες. Μην τις λαμβάνεις υπόψιν σου.
κοκολινος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται αλλαγη η καρτα,μια χαρα την παλευει ακομα..!!!Τροφοδοτικο σιγουρα και εαν δεχεται κανενα καλυτερο cpu η μητρικη του θα ειναι μια χαρα.!
vag007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 η μητρικη δεχεται am3 cpus αλλα θα ηθελα να μου προτεινεται και καποιο τροφοδοτικο συγκεκριμενο που να αντεχει στο συστημα αλλα και στο ο/c..οχι τρελα πραγματα.
astrobalos Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23359&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα