Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω μια ερωτηση να σας κανω!εχω το εξης συστημα..

CPU-athlon ii x4 630

M/B-ASUS M4A785-M

RAM-8GB DDR2

GPU-sapphire 6850 1gb gddr5

HDD-WD 500GB

PSU-LAMTECH 700W

σκεφτομαι να αλλαξω μητρικη που να υποστηριζει crossfire και να αγορασω αλλη μια 6850 αλλα να κρατησω το ιδιο τροφοδοτικο λογο χρηματων..θα το αντεξει λετε??

Δημοσ.

Και αντί να τα κάνεις όλα αυτά γιατί δεν πουλάς απλά την 6850 για να πάρεις μια 7850? Το τροφοδοτικό φαίνεται καλά από watt αλλά λόγω του ότι είναι μούφα εγώ δεν θα επιχειρούσα cf.

Δημοσ.

Και αντί να τα κάνεις όλα αυτά γιατί δεν πουλάς απλά την 6850 για να πάρεις μια 7850? Το τροφοδοτικό φαίνεται καλά από watt αλλά λόγω του ότι είναι μούφα εγώ δεν θα επιχειρούσα cf.

σε τιμες παιζουν αυτες η 7850??την 6850 την πηρα πριν 5 μερες!!βλακεια εκανα?

Δημοσ.

Όχι. Αλλά για να θες να βάλεις δεύτερη σημαίνει ότι δεν σου φτάνει. Αν σου φτάνει γιατί να βάλεις δεύτερη? Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου?

7850: http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=7850

η αναλυση μου ειναι 1920χ1080 FULL HD παντα..ξερεις πως ειναι αυτα τωρα...απλειστια..ποτε δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με το καλο πραγμα..θελουμε παντα καλητερο!

Δημοσ.

και μια τελευταια ερωτηση το συγκεκριμενο συστημα χωρις κουτι ποσο νομιζεις οτι μπορω να το δωσω?εγγηυσεις εχουν μονο καρτα και τρφοδοτικο ειναι ολοκαινουρια.

Δημοσ.

Μια παρατήρηση μονο απο μενα. Πριν κάνεις οτιδήποτε, σε παρακαλώ να αλλάξεις το τροφοδοτικό σου. Το συγκεκριμένο ειναι απαράδεκτο απο ποιότητα κατασκευής, μετα απο λίγους μήνες λειτουργίας δεν μπορεί να ξεκινήσει ούτε σύστημα δεκαετίας. Η δωδεκάρα μετρημένη με βολτόμετρο στα 10.14 βόλτ και η 5άρα στα 6,3. Μακρυά απο το Lamtech! Το πήρε φίλος απο το κιτρινο μαγαζί και το χιλιομετάνιωσε.. Η φτήνια τρωει τον παρα που λεει ο λαός.

Οπότε προτείνω να βελτιώσεις τα ρευματα του υπολογιστή σου με ενα καλό και ποιοτικό τροφοδοτικό, και αφού η 6850 για 1080p αναλύσεις τραβάει ακόμα και θα τραβάει για το προσεχές διάστημα να μείνεις με αυτήν. Τα λευτά σου θα πιάσουν πιο πολυ τόπο.

Δημοσ.

θα το κανω καποια στιγμη..αλλα για 270ε καλητερα να το κανω κοτετσι παρα να το δωσω!με το συγκεκριμενο συστημα παιζω BF3 ULTRA SETTINGS multiplayer νερακι...δεν νομιζω να ποιανει μονο τοσο λιγα οπως ειπε ο φιλος δεινοσαυρος..μονο η ram που ειναι 8γβ kingston hyperX blue ολοκαινουριες εχουν στην καλητερη 90ε!

Δημοσ.

Και ισως ειναι το μονο πραγμα που αξιζει τα λεφτα του οι μνημες.αντε και η καρτα γραφικων αλλα με 110 την παιρνεις καινουργια.

Δεν αξιζει να το δωσει ομως.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω μια ερωτηση να σας κανω!εχω το εξης συστημα..

CPU-athlon ii x4 630

M/B-ASUS M4A785-M

RAM-8GB DDR2

GPU-sapphire 6850 1gb gddr5

HDD-WD 500GB

PSU-LAMTECH 700W

σκεφτομαι να αλλαξω μητρικη που να υποστηριζει crossfire και να αγορασω αλλη μια 6850 αλλα να κρατησω το ιδιο τροφοδοτικο λογο χρηματων..θα το αντεξει λετε??

40 + 30 + 70 + 80 + 40 + 15

Άντε 275. Για κοστολόγησέ το κομμάτι-κομμάτι να δούμε πόσο θα βγει. Ανάφερε και για την ιστορία σε ποιά ανάλυση παιζεις νεράκι multi όλα ultra το bf3. Όπως καταλαβαίνεις αν το έκανε αυτό η 6850, δεν θα κυκλοφορούσαν ακριβότερες κάρτες, δεν θα είχε νόημα.

Δημοσ.

Αυτο δεν είναι νεράκι, είναι οριακό αν μιλάμε για αντικειμενικά δεδομένα. Αν όμως σε καλύπτει, οκ. Ούτε εγώ κυνηγάω τα 60 fps σώνει και καλά. Δεν ψάχνω να αγοράσω pc ως εκ τούτου δεν έχω πρόθεση ή συμφέρον να σε ρίξω. Τόσο κάνει το μηχάνημα πάνω κάτω.

Δημοσ.

μα φυσικα αγορι μου!ουτε εγω μιλαω με μισος η αντιπαθεια προς θεου!!απλα μου φανηκαν λιγα σε σχεση με κατι αγγελιες που βλεπω με υποδιεστερα συστηματα απο το δικο μου με 500ε και σημερα ειδα και με 800ε!!!γιαυτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...