Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέμα: Πως με την χρήση C# μπορεί κανείς να βρει computers σε ένα τοπικό δίκτυο (τα ip τους). Δηλαδή κάτι παρόμοιο με το

net view στο command promp

Δημοσ.

Ρε Swinrrr, γιατί δεν φτιάχνεις ένα θέμα και να βάλεις εκεί το project που εχεις; Ρωτάς αποσπασματικά διαφορά πράγματα ενω θα μπορούσες να λάβεις συγκεντρωτική βοήθεια και καθοδήγηση. Μέχρι τώρα έχεις πει:

•  
  • Με χρηση php να δεις τις IP απο μηχανάκια στο LAN
  • Να τρέξεις admin commands σε κλειδωμένα μηχανάκια στο TEI
  • Να ξεκλειδώσεις λογαριασμό
  • Να τρέχεις ενα site σε 4 μηχανήματα
  • Με χρήση C# να δεις τις IP απο μηχανάκια στο LAN

Δημοσ.

Ρε Swinrrr, γιατί δεν φτιάχνεις ένα θέμα και να βάλεις εκεί το project που εχεις; Ρωτάς αποσπασματικά διαφορά πράγματα ενω θα μπορούσες να λάβεις συγκεντρωτική βοήθεια και καθοδήγηση. Μέχρι τώρα έχεις πει:

•  
  • Με χρηση php να δεις τις IP απο μηχανάκια στο LAN
  • Να τρέξεις admin commands σε κλειδωμένα μηχανάκια στο TEI
  • Να ξεκλειδώσεις λογαριασμό
  • Να τρέχεις ενα site σε 4 μηχανήματα
  • Με χρήση C# να δεις τις IP απο μηχανάκια στο LAN

Όλα είναι συνέχεια του θέματος για το Distributed που είχα βάλει παλιά , τώρα για να το κάνω αυτό πρέπει με κάποιο καλό τρόπο να βρω υπολογιστές (τα ip τους) ώστε μετά να επιλέξω κάποιους από αυτούς για να στέλνω τα αρχεία.

Με το net view βρίσκω πράγματι αυτό που θέλω , αλλά θέλω να φτιάξω ένα wizard για να εμφανίζει πρώτο παράθυρο θα είναι με

διαθέσιμους υπολογιστές και από την λίστα επιλέγω ποιους θα πάρω ... Έχω επομένως 2 επιλογές να το κάνω μέσα στο browser η μέσω του C# η java ... .

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω open sourse για την εντολή NET VIEW του command line στα Windows.Θα βγάλω το καπέλο

μου ... .

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω open sourse για την εντολή NET VIEW του command line στα Windows.Θα βγάλω το καπέλο

μου ... . To Lan είχε μορφή τα pc συνδέονται σε switch και switch (switches) καταλήγουν σε router και router σε servers

.Με άλλα λόγια φανταστείτε ένα εργαστήριο του TEI , και σκεφτείτε πως πως θα ήταν το δίκτυο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...