adiastati Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 καλημερα 2 μερες τωρα αντιμετωπιζω προβλημα συνδεσης στο internet... επι αρκετες ωρες δεν μπορουσα καν να συνδεθω στο internet ασυρματα(ενσυρματα δεν δοκιμασα) οταν επιτελους καταφερα να συνδεθω ειτε μπαινω απο safari ειτε απο opera σε οποια σελιδα και αν το προσπαθησω μου εμφανιζετε το εξης μηνυμα το προβλημα εμφανιστικε αφου μου εκλεισε ο υπολογιστης απο μπαταρια, δεν ξερω αν συμπτωση η οχι, αλλα θερω οτι ειναι καλο να το αναφερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δες πρώτα την ημερομηνία στο mac. Ειναι σωστη; Στο δικτυο σου συνδεονται αλλοι υπολογιστες ή μόνο ο δικός σου; Αν μονο ο δικος σου, κλείσε ασύρματο (απο router), κλεισε ασυρματο (disable στον υπολογιστη) και συνδέσου ενσύρματα με το δίκτυο σου. Αφου κανεις ολα τα προηγουμενα, εχεις παλι το ίδιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adiastati Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Στο δίκτυο συνδέονται και άλλοι υπολογιστές με windows βέβαια . Όταν δεν συνδέονταν καθόλου στο δίκτυο η ημερομηνία ήταν λάθος μόλις την έφτιαξαν μπόρεσα και συνδεθικα, βέβαια αν επιλέξω η ημερομηνία να ρυθμιστεί αυτόματα την βγάζει λάθος. Δοκιμάσω να συνδεθω και ενσυρματα να δω αν θα αλλάξει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Στο δίκτυο συνδέονται και άλλοι υπολογιστές με windows βέβαια . Όταν δεν συνδέονταν καθόλου στο δίκτυο η ημερομηνία ήταν λάθος μόλις την έφτιαξαν μπόρεσα και συνδεθικα, βέβαια αν επιλέξω η ημερομηνία να ρυθμιστεί αυτόματα την βγάζει λάθος. Δοκιμάσω να συνδεθω και ενσυρματα να δω αν θα αλλάξει κάτι Δεν κατάλαβα τι έγραψες. Αν είχες λάθος ημερομηνία και μόλις την διόρθωσες, λύθηκε το πρόβλημα, επικεντρώσου μόνο εκεί και δεν χρειάζεται να πάμε παραπέρα. Αν η ημερομηνία ειναι σωστή και εχεις πρόβλημα πάμε σε άλλα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adiastati Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Όταν δεν μπορούσα να συνδεθω καθόλου στο δίκτυο η ημερομηνία ήταν λάθος την διόρθωσα κατάφερα να συνδεθω αλλα μου εμφανίζει συνεχώς το σφάλμα της φωτογραφίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Έχω μια υποψία οτι κάποιος που είναι στο ίδιο δίκτυο με σένα παρακολουθεί («κάνει sniffing» ) την κίνηση του δικτύου για να υποκλέψει passwords. Με το ενσύρματο τι έγινε; Λύθηκε το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adiastati Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 πηγα και τσεκαρα το κουτακι για αυτοματη ενημερωση της ημερομηνιας και προς το παρον εφτιαξε βεβαια μεχρι εχθες οταν πατουσα την αυτοματη ρυθμιση χαλαγε και η ημερομηνια και η ωρα οποτε το ειχα βγαλει(την αυτοματη ενημερωση) για να μπορω να εχω ιντερνετ εστω και με προβληματα... οταν μου ειπες και εσυ οτι μαλλον ειναι θεμα ημερομηνιας πηγα το τσεκαρα παλι, και το κρατησε χωρις προβληματα προς το παρον συνδεομαι χωρις να εμφανιζει μηνυματα σφαλματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα