booyaa Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μόλις ολοκλήρωσα το www.kavala.biz (Επαγγελματικός Οδηγός Ν. Καβάλας) για δείτε το λιγο και πείτε μου γνώμες. ευχαριστώ.
anpetsalis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ξερεις ωραια ιδεα για την Καβαλα αλλα... δεν μου αρεσει που ειναι σαν "πεταμενα" στην σελιδα.. και υπαρχουν πολλες σελιδεσ που στην ουσια χανεσε.. θα ηθελα μια καλυτερη οργανωση.. βεβαια υπαρχει η αναζητηση αλλα για καποιον που δεν ξερει τι ψαχνει η δεν εχει ιδεα απο την Καβαλα θα χαθει μεσα στο site!! Ακομα δεν μου αρεσαν οι top επιχειρησεις.. στα delivery εχει το rout66 και απουσιαζει το "κατι αλλο"...Αμαρτια για τις καλυτερες μπιφτεκοπιτες με τυροσαλατα!!! φιλικα παντα.. αξιος οτι και να κανεις για την Καβαλα!!
booyaa Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ξερεις ωραια ιδεα για την Καβαλα αλλα... δεν μου αρεσει που ειναι σαν "πεταμενα" στην σελιδα.. και υπαρχουν πολλες σελιδεσ που στην ουσια χανεσε.. θα ηθελα μια καλυτερη οργανωση.. βεβαια υπαρχει η αναζητηση αλλα για καποιον που δεν ξερει τι ψαχνει η δεν εχει ιδεα απο την Καβαλα θα χαθει μεσα στο site!! Ακομα δεν μου αρεσαν οι top επιχειρησεις.. στα delivery εχει το rout66 και απουσιαζει το "κατι αλλο"...Αμαρτια για τις καλυτερες μπιφτεκοπιτες με τυροσαλατα!!! φιλικα παντα.. αξιος οτι και να κανεις για την Καβαλα!! ευχαριστώ για τα σχόλια σου έχουμε ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομαδές για αυτό δεν έχουμε βάλει το κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα