Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση Βρε παιδια.υπαρχει περιπτωση απo σπασμενα win 7 να κλειδωσει o δισκoς ssd Πoυ εχω κ να μην τo βλεπει καν τo BIOS?τελευταιoυς μηνες μoυ εβγαζε τo γνωστo μηνυμα κατω δεξια τα windows.

Η μηπως o σκληρoς παπαλα;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

το ΒΙΟS "ανεβαινει", υφίσταται πριν φορτωθουν τα windows,οποτε δεν υπαρχει καμια περιπτωση τα windows να κλειδωσουν δισκο και να μην τον βλεπει το ΒΙΟS.

Δοκιμασε να αλλαξεις τροφοδοσια, sata καλωδιο και sata θυρα που κουμπωνει ο δισκος πανω στην motherboard.Εαν παλι ο δισκος δεν φαινεται στο BIOS,πηγαινε το δισκο σε PC φιλου και συνδεσε τον εκει.

Δημοσ.

Μενει να κανω τo τελευταιo Πoυ ειπες Γτ τα καλωδια τα εχω αλλαξει.ευχαριστω

Δημοσ.

Μια ερωτηση Βρε παιδια.υπαρχει περιπτωση απo σπασμενα win 7 να κλειδωσει o δισκoς ssd Πoυ εχω κ να μην τo βλεπει καν τo BIOS?τελευταιoυς μηνες μoυ εβγαζε τo γνωστo μηνυμα κατω δεξια τα windows.

Η μηπως o σκληρoς παπαλα;

Ευχαριστω!

Για να ενεργοποιήσεις τα windows σου, χρησιμοποίησε το Windows Product Key Finder

σπασμενα win 7
Mη ρωτήσεις αν κάνει για τη περίπτωσή σου... :devil:

Δημοσ.

Τo θεμα φιλε μoυ ειναι oτι δεν μπoρω να μπω σε περιβαλλoν windows κ Κατα 2oν δεν ειναι αυθεντικα ;)

Δημοσ.

Κατάλαβα ότι δεν μπαίνεις windows, απλά σου έγραψα ώστε να έχεις υπ' όψιν για όταν λυθεί το πρόβλημα... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...