Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.Εδω και λιγες μερες εχω στα χερια μου ενα λαπτοπ και θελω να το συνδεσω με την tv με vga,το προβλημα ειναι ειναι οτι στην επιλογη pc στην tv δεν εχω εικονα καθολου,το καλωδιο ειναι μια χαρα διοτι στην ιδια tv και σε desktop γινεται μια χαρα η συνδεση που δοκιμασα,οποτε υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι στη καρτα γραφικων του λαπτοπ το οποιο ειναι λιγο παλιο και εχει την nvidia geforce 7000m,φυσικα στο λαπτοπ δεν εχω κανενα προβλημα,καμια ιδεα το τι μπορει να φταει?

Δημοσ.

Δεν θα επιλέξεις το PC στην TV αλλά θα επιλέξεις την τηλεόρασή σου σαν 2o monitor βάζοντας την σωστή ανάλυση...

Δημοσ.

Δεν θα επιλέξεις το PC στην TV αλλά θα επιλέξεις την τηλεόρασή σου σαν 2o monitor βάζοντας την σωστή ανάλυση...

Συμφωνώ αν τη τηλεόραση τη θες για προέκταση οθόνης.

Σε περίπτωση που την θέλεις για κύρια, τότε την θέτεις ως 1η.

Δημοσ.

Θα πρεπει να μπεις στο προγραμμα της καρτας γραφικων απο το laptop σου και να ρυθμισεις απο εκεί οτι θελεις να βγαίνει και απο την εξοδο vga σήμα προς την τηλεοραση σου και κατοπιν να ρυθμισεις τι σήμα θέλεις αυτο να ειναι

(να ειναι πρωτευων σημα, δηλαδη αντι να δειχνει λαπτοπ να δειχνει τηλεοραση ή επεκταση οθονης, δηλαδη κυρια οθονη του λαπτοπ και 2η τηλεοραση ή τουμπαλιν)

Υ.Γ.

εαν θελεις απλα αντι στο λαπτοπ να δειχνει στην τηλεοραση τοτε δες ποια συντομευση στο πληκτρολογιο σου αλλαζει το σημα της vga απο την οθονη στο λαπτοπ στην εξοδο (π.χ. fn + F2 τις περισσοτερες φορες το εικονιδιο εχει 2 τετραγωνα, το ενα "καλλυμενο" και μεταξυ τους υπαρχει ενα βελος)

Δημοσ.

Υ.Γ.

εαν θελεις απλα αντι στο λαπτοπ να δειχνει στην τηλεοραση τοτε δες ποια συντομευση στο πληκτρολογιο σου αλλαζει το σημα της vga απο την οθονη στο λαπτοπ στην εξοδο (π.χ. fn + F2 τις περισσοτερες φορες το εικονιδιο εχει 2 τετραγωνα, το ενα "καλλυμενο" και μεταξυ τους υπαρχει ενα βελος)

Δεν το ΄ξερα :o

Να και κάτι που μάθαμε σήμερα ^_^

Δημοσ.

Na στε καλα ρε παιδια για τις απαντησεις θα το προσπαθησω,δε θελω κυρια οθονη τη tv απλα θελω π.χ να δω μια ταινια στο λαπτοπ να τη δειχνει και στη tv,παντως δεν ακουσα απο καποιον οτι ισως εχει χαλασει η θυρα vga μου το λεω διοτι η συνδεσω τη tv η οχι στο πανελ της καρτας γρ. δεν αλλαζει κατι ουτε αναγνωριζει κατι καινουριο οπως π.χ κανει στο desktop μου μια ati 6850 που εχω οταν συνδεθει με τη tv.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω κι εγώ πρόβλημα με σύνδεση του λαπτοπ μου και της τηλεόρασης μέσω καλωδίου HDMI.... Η τηλεόραση είναι Samsung Led 52'' (smart TV) και ο υπολογιστής που διαθέτει θύρα HDMI είναι Dell με Windows 7. Προσπαθώ να τα συνδέσω με το καλώδιο και στον υπολογιστή μου εμφανίζεται ένα πινακάκι ότι έχει γίνει σύνδεση με 2η οθόνη, αλλά αρχίζει και αναβοσβήνει μετά από κάποια δεύτερα.. Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κοιτάξω ή να ρυθμίσω;; :/ Ευχαριστώ πολύ..

Λάθος μου! Windows Vista... :/ Δεν είναι το δικό μου λαπ και μπερδεύομαι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...