kamounias Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος πως απο το skydrive θα κατεβάσω το video στο κινητό..?? λέει download αλλα δεν μου το εχει διαθέσιμο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μήπως πρέπει να είναι σε mp4 και γενικά κατάλληλα συμπιεσμένο για να δεχτεί να το παίξει το κινητό; Δεν ξέρω αν αποθηκεύεται, νομίζω μόνο streaming θα το κάνει. Δοκίμασε να περάσεις ένα video στο κινητό με το zune, και μετά το ίδιο βίντεο απο το κινητό να το αντιγράψεις στην συλλογή του pc ξανά και να το ανεβάσεις στο skydrive. Σίγουρα έτσι θα είναι στην κατάλληλη μορφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamounias Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 φιλε το προβλημα ειναι οτι εδω κ δυο μηνες τα vista δεν ανοιγουν το zune και εχω μεγαλο προβλημα...κ αυτο επιδει αναβαθμιστικαν σε service pack 2...!!! δεν ξερω τι να κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 φιλε το προβλημα ειναι οτι εδω κ δυο μηνες τα vista δεν ανοιγουν το zune και εχω μεγαλο προβλημα...κ αυτο επιδει αναβαθμιστικαν σε service pack 2...!!! δεν ξερω τι να κανω... OMG με vista, αυτό που πρέπει επειγόντως να κάνεις είναι να πάρεις ένα backup και να βάλεις Win7. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα