maparios Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 καλησπερα!θα ήθελα να ανεβάσω κάποια δικά μου πολύ πάρα πολύ προσωπικά αρχεία στο ίντερνετ και θα ήθελα να μου προτείνετε το πιο ασφαλές cloud storage service από πλευράς πως δεν θα έχει κανείς μα κανένας πρόσβαση στα αρχεία μου!ευχαριστώ πολύ
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μια προταση ειναι το S3 και εαν θελεις διαχειριζεσαι εσυ το private key του encryption που θα χρησιμοποιεις You can choose to encrypt your data in Amazon S3 using Server Side Encryption (SSE) or using a client library like the Amazon S3 Encryption Client . Both enable you to protect sensitive data stored on Amazon S3. If you are using a client library, you retain control of keys used to encrypt Μπορεις φυσικα να κανεις το απλουστερο και να δημιουργησεις ενα truecrypt volume και να το ανεβασει σε οποια cloud υπηρεσια θελεις. 'Η ακομα πιο απλα -αν βολευει το συγκεκριμενο βεβαια- κρυπτογραφεις μεμονομενα τα αρχεια που θελεις και παλι, τα ανεβαζεις οπου θελεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα