Προς το περιεχόμενο

H Nokia επεκτείνει το οικοσύστημα των Windows Phone με νέες εφαρμογές

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αριστο λειτουργικο, με μονο μειονεκτημα για την ωρα το μαρκετ τους και η ελλειψη εφαρμογων.

Γι'αυτό το λόγο πήγε μπροστά το Android. Άπειρες εφαρμογές.

Στο κινητό τηλέφωνο κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του λειτουργικού συστήματος (δεν είναι desktop να δουλεύει 24/7 ή να σηκώνει server), αλλά για τις πολλές δωρεάν εφαρμογές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα την εντυπωση οτι καπου ειχα δει το νουμερο που εβαλα για την Αγγλια αλλα αποδεχομαι τα δικα σου

Απο το λινκ σου ομως βλεπω οτι ειναι στο 2,6 ειναι των πωλησεων ..Οχι κατι σοβαρο αλλα αρχιζει και κινειται

Για την Αμερικη ειναι λογικο ..1 μηνα πουλιουνται τα Νοκια και απο κει τα μηνυματα ειναι πολυ καλα...

Ισχυει οτι εγραψα για Γερμανια και Σκανδιναβια

Επιμενω οτι πρεπει να περιμενουμε. Τα καλα τηλεφωνα τωρα κυκλοφορουν στην Ευρωπη ..(Νοκια 900 Titan II)

Ειμαι και εγω πολυ παλιος χρηστης ..και δεν αποδεχομαι τα πολλα κλειδωματα ..

Αλλα ειναι φρεσκια προσεγγιση στον χωρο και αν ασχοληθεις λιγο θα δεις οτι ειναι αλλη αισθηση.

Μου ειναι αδυνατο πια να κρατησω android τηλεφωνο (Ποτε δεν ημουν φαν του μηλου)

http://www.insomnia.gr/topic/445117-apple-και-samsung-το-99-των-κερδών-μεταξύ-των-8-κορυφαίων/

ακριβώς αυτό λέμε.Ήταν πολύ αργά που μπήκε τώρα η MS στο παιχνίδι.Μέχρι στιγμής όλο το hype πάει στο μήλο και στο android λόγο επιδόσεων και καινοτομιών.Ή MS προσπαθεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον με τα προιόντα της αλλά μπορεί να συγκριθεί με αυτό της apple? Ο καιρός θα δείξει.Προσωπική μου εκτίμηση,δεν θα το καταφέρει στο ποσοστό που θέλει.

Όσο για την πλαστικότητα δε θα το λεγα, απο την στιγμή αυτό είναι μερικά "κλικ" μακρυά.

tw_p_by_dandylion7-d4z2md8.png

Στο κινητό τηλέφωνο κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του λειτουργικού συστήματος (δεν είναι desktop να δουλεύει 24/7 ή να σηκώνει server), αλλά για τις πολλές δωρεάν εφαρμογές.

Αυτό είναι από μόνο του οξύμωρο γιατί πάω στοίχημα πως το 90% των χρηστών android έχουν ανοιχτό το κινητό τους περισσότερες ώρες απ'ότι τον υπολογιστή τους.

Νομίζω οτι οι περισσότεροι χρήστες ούτε καν που ξέρετε τι ζητάτε.

Με αυτά που διαβάζα περιμενα οτι έκανα πατάτα που πήρα ένα lg optimus 7. Σχεδόν μια εβδομάδα τώρα έχω μείνει ευχαριστημένος απο αυτο που έχω στα χέρια μου. Και ούτε εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με περιορισμούς ούτε τίποτα. Και οτι εφαρμογές ήθελα τις βρήκα και μαλιστα τσάμπα μέσα απο το marketplace(εννοείται οτι υπάρχουν και άλλες τόσες επι πληρωμή). Ναι οκ, εντάξει εστω οτι ψάχνεις μια συγκεκριμένη εφαρμογή δεν έχει 1500 εφαρμογές που να κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα αλλα έχει καμια 30ρια. ΚΑΙ; Τι δεν σας φτάνουν να διαλέξετε; Και απο "ποικιλία" εφαρμογων; Ενα δύο εφαρμογές δεν βρήκα που και αυτα απο βλέπω το πολύ σε 2-3 μήνες θα έχουν βγεί και αυτα (viber που ετσι και αλλιως δεν το χρησιμοποιώ, teamviewer, vpn client) γιατί μην ξεχνάμε οτι είναι μόλις 1,5 χρόνου λειτουργικό.

Αυτή την στιγμή το χρησιμοποιώ και για τον προσωπικό μου χρόνο αλλα και ειδικότερα για την δουλειά μου(υποστηριξή μηχανογράφισης και δικτύων). Του έχω βάλει επάνω εφαρμόγες απο ssh/telnet και rdp clients μεχρι "εφαρμογούλες" τύπου αλφαδι/φακος κτλπ., και απο κλασσικές εφαρμογές όπως adobe reader, skype κ.α μέχρι και εξεζητημένες που με ενδιαφερουν(microsoft system center). Και το έστησα με όλους του λογαριασμούς μου (face, skype, foursq, live id, yahoo, exchange, skydrive) τις ενημερώσεις του λειτουργικού τις εφαρμογές και οτι άλλες μικρόρυθμίσες ήθελα μέσα σε 3 ώρες μαξιμουμ χωρις να το ψάξω πολύ. Η ευκολία του είναι στο ίδιο επίπεδο με του IOS. Δεν κολλάει, δουλευει πολύ στρωτά και η μπαταρία του μια χαρα κρατάει σε σχέση με android που δουλευει τα ιδια πράγματα με εμένα. Οτι αφορά το integration με τα προϊόντα της Microsoft δεν χρειάζεται να πώ κάτι....είναι MS...Exchange, Sharepoint, Lync και ότι άλλο έχω χρειαστεί μεχρι στιγμής απλά παίζει. Για τις υπολοιπες non-MS εφαρμογές δεν βρήκα κάτι που να ενοχλεί. Όλες παίζουν αψογα και γρήγορα.

Συνάδελφος που έχει galaxy sii ακόμα παιδευεται 6 μήνες με τις rom και τα updates για να κάνει το κινητο να δουλεύει γρήγορα (όπως δλδ τα iPhone τα WP) για τις ίδιες ακριβώς χρήσεις που έκανα out of the box σε 3 ώρες χωρίς unlock ή κάτι άλλο.(Έταιρος συνάδελφος με iPhone ζει και αυτος την χαρα του "βαζω εφαρμογές και απλά λειτουργουν.") Και ναι αν κάτσει να ασχοληθει να τραβιέται απο forum σε forum θα το κάνει τέλειο ΑΛΛΑ....δεν τον ενδιαφέρει θέλει απλα να κάνει την δουλειά του γρήγορα και η οποία δεν είναι να "σκαλίζει" το κινητό του. Δυστηχως για το Android αυτο το έκανε μόνο το IOS μεχρι πρόσφατα και τώρα απο οτι φαίνεται πλέον και τα WP7. Τι και αν δεν έχει μεταφορά αρχείων απο ΒΤ, helloοοο...εχουμε 2012, Wifi και πλέον φθηνές χρεώσεις στα data. Αν εσεις ακομα παλευτε με το ΒΤ για μεταφορά αρχείων τότε να βάλουμε και ένα 2400baud modem να το κάνουμε πιο vintage βρε αδερφε μαζί με την κονσόλα. Δεν έχει να αλλαξετε background στην αρχική εικόνα; Και είναι κάτι χρησιμο δλδ που δεν θα δουλευει το κινητο αν δεν υπάρχει; Για τον ψείρα γκατζετάκια είναι μείον. Για τον περισσότερο κόσμο απλά αδιάφορο.

Λέτε οτι είναι κλειστο. Καλά κάνει και είναι κλειστο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όπως στην Apple και στην MS. Απο την δουλειά μου έχω μάθει οτι οσο πιο πολύ λευθερία αφήνεις στον χρήστη και στον προγραμματιστή τόσο πιο σίγουρο είναι οτι θα κάνει την μ***** του. Για το αισθητικό κομμάτι; Περι ορέξεως....ζαμπονοτυρόπιτα. Εμένα και όσοι το είδαν τους άρεσε και είναι ξεκούραστο στο μάτι.

Δεν βγάζω άχρηστο το Android. Έχει άλλες δυνατότητες που οι περισσότεροι χρήστες ούτε καν τους ενδιαφέρει ούτε καν τους gadgetακηδες. Δεν νομίζω οτι θέλει πολύς κόσμος low level πρόσβαση στο δίκτυο και τόση παραμετροποίηση των εφαρμογών. Επίσης οι διαφοροποιήσεις στο hardware έχουν δημιουργήσει στο Android τον ίδιο πονοκέφαλο που εχουν απο την αρχή τους τα χ86 pc. Πολλές διαφορετικές εκδόσεις εννιοτε ασύμβατες μεταξύ τους που δημιουργούν προβλήματα με τους driver. Λετε να είναι χαζοι εκεί στην MS που έβαλαν συγκεκριμένες προδιαγραφές. ΜΜΜΜ δεν νομμίζω. Και για να μην με κράζεται οι φανς του ρομποτ πως είμαι άσχετος κτλπ., απλα να πω οτι έχω σκοπό να πάρω και ένα android κινητό για τη χαρα του σκαλίσματος τις ελευθερες ώρες μου(προς το παρών πειραματίζομαι με port του android στο παλιο μου lg arena :P) . Για τις υπόλοιπες ώρες που θέλω να κανω καθημερινα πράγματα γρήγορα και πανω απο ολα απλα, ε συγνώμη αλλα θα χρησιμοποιώ το Windows Phone μου ή αν δεν είχα αυτο ενα οποιοδήποτε iphone τις τελευταίας διετίας.

Τι και αν δεν έχει μεταφορά αρχείων απο ΒΤ, helloοοο...εχουμε 2012, Wifi και πλέον φθηνές χρεώσεις στα data. Αν εσεις ακομα παλευτε με το ΒΤ για μεταφορά αρχείων τότε να βάλουμε και ένα 2400baud modem να το κάνουμε πιο vintage βρε αδερφε μαζί με την κονσόλα. Δεν έχει να αλλαξετε background στην αρχική εικόνα; Και είναι κάτι χρησιμο δλδ που δεν θα δουλευει το κινητο αν δεν υπάρχει; Για τον ψείρα γκατζετάκια είναι μείον. Για τον περισσότερο κόσμο απλά αδιάφορο.

μου θύμησες έναν φίλο μου με iPhone

"μισό να μπω ίντερνετ,να κάνω ftp server,να μπεις ίντερνετ,να σου πω το link να κατεβάσεις την φωτογραφία που μόλις σε έβγαλα" > "άνοιξε bluetooth είμαι ο Meraklis56" H σύντομα "ενεργοποίησε το nfc"

Μόνο εγώ βλέπω έναν μαζοχισμό;Λες και όπου θα μαστε θα χει ένα wifi με ίντερνετ και εγώ θα πρέπει να χω mobile data με τέτοιες τιμές.

Επισκέπτης

ΝΟΚΙΑ θα αγοραζα μονο και μονο στο οτι ειναι πρωτον τηλεφωνα και μετα παιχνιδομηχανες η οτιδηποτε αλλο!και φυσικα για τη ποιοτητα κατασκευης.Δυστηχως ομως συνεργαστηκαν με ΛΑΘΟΣ εταιρεια.Περαστικα τους!

"μισό να μπω ίντερνετ' date='να κάνω ftp server,να μπεις ίντερνετ,να σου πω το link να κατεβάσεις την φωτογραφία που μόλις σε έβγαλα" > "άνοιξε bluetooth είμαι ο Meraklis56" H σύντομα "ενεργοποίησε το nfc"

Μόνο εγώ βλέπω έναν μαζοχισμό;Λες και όπου θα μαστε θα χει ένα wifi με ίντερνετ και εγώ θα πρέπει να χω mobile data με τέτοιες τιμές.[/quote']

Μπορείς να στείλεις τη φωτο και με email ξέρεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

και πάλι όμως δεν είναι το ίδιο γρήγορο, γιατί και πάλι πρέπει να κάνεις upload την φωτο που έχεις στο κινητό σου και ο άλλος να περιμένει για να κάνει download. Αντε και πες είναι μια φωτό, αν ήταν ένα 720p video πως θα το στείλεις με email που υπάρχει ένα όριο στο attachment ;

"μισό να μπω ίντερνετ,να κάνω ftp server,να μπεις ίντερνετ,να σου πω το link να κατεβάσεις την φωτογραφία που μόλις σε έβγαλα" > "άνοιξε bluetooth είμαι ο Meraklis56" H σύντομα "ενεργοποίησε το nfc"

Μόνο εγώ βλέπω έναν μαζοχισμό;Λες και όπου θα μαστε θα χει ένα wifi με ίντερνετ και εγώ θα πρέπει να χω mobile data με τέτοιες τιμές.

Αμαν ρε μαν, προσπαθεις να βρεις ενα αρνητικο στοιχειο εδω και τοση ωρα. Οκ, μπραβο.

Παντως Γουαι Φαι εχει ακομα και στο κ*λοχωρι του παππου μου πλεον, που κυκλοφορουν ακομα με γαιδουρια.

• 2 μήνες μετά...

Τα WP θα παρουν πολυ κοσμο απο το χαος των φτηνων ανδροιδ, και απο αυτους που θελουν iOS αλλα δεν εχουν λεφτα για iphone.

Αριστο λειτουργικο, με μονο μειονεκτημα για την ωρα το μαρκετ τους και η ελλειψη εφαρμογων.

όσον αφορά τις εφαρμογές έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να βγάζουν και όσο πάνε θα πληθαίνουν σύμφωνα με την ανταπόκριση και του κόσμου φυσικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...