doc Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Σήμερα πήρα στον κωτσόβολο Ιωαννίνων το πακέτο Buzz Music Quiz με τα ασύρματα buzzers με 15 ευρω.Στο site δε θα το βρείτε αλλά είδα όταν ο πωλητής τσεκάριζε την τιμή στο computer (από 49 ευρω αρχική)οτι υπήρχε και σε άλλα μαγαζιά.Όσοι πιστοί προσέλθετε. Στα Γιάννενα είχε ένα ακόμα για ενημέρωση.
kostiger Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ειναι πσ3 αποκλειστικοτητα το BUZZ... Φοβερη τιμη παρεμπιπτοντως...5αστερη
sapil21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 εγώ πήρα τα ενσύρματα πριν 15 μέρες στα εικοσι... θα κοιτάξω και για αυτά
gregdel Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10102133 69€ τα εχει εδώ!!!
kjtzemis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Σήμερα πήρα στον κωτσόβολο Ιωαννίνων το πακέτο Buzz Music Quiz με τα ασύρματα buzzers με 15 ευρω.Στο site δε θα το βρείτε αλλά είδα όταν ο πωλητής τσεκάριζε την τιμή στο computer (από 49 ευρω αρχική)οτι υπήρχε και σε άλλα μαγαζιά.Όσοι πιστοί προσέλθετε. Στα Γιάννενα είχε ένα ακόμα για ενημέρωση. μου αναψες φωτιες πρωινιατικα μονο 15Ε μαζι με ασυρματα buzzers?και ειμαι και απο γιαννενα θα περασω το απογεμα μια βολτα μπας και το βρω.
enormous_one Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αμα περασει κανενας απο μαγαζια της Θεσσαλονικης ας ενημερωσει. Γιατι πηρα τηλ στα κεντρικα να μου πουν τιμη και διαθεσιμοτητα και μου ειπαν οτι Θεσσαλονικη δεν υπαρχει
mtzs Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 15 ευρω τα ασυρματα; τρεχατε οσοι προλαβετε 30 τα δινανε σκετα η καλυτερη τιμη ως τωρα Για γνησια παντα μιλαμε
doc Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Για τους δύσπιστους... Και πίσω έχει ένα ακόμα Sorry που δε φαίνεται το 15 ευρω αλλά φαίνεται το 70% έκπτωση
George! Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Για 'μένα όσοι έχουν ψηφίσει με λιγότερα από 5 αστέρια είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι! Η προσφορά είναι άπαιχτη!
naruto14 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Για 'μένα όσοι έχουν ψηφίσει με λιγότερα από 5 αστέρια είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι! Η προσφορά είναι άπαιχτη! Ναι αλλά είναι μόνο σε ένα κατάστημα. Ας το κάναν σε όλα και τότε θα έλεγα το ίδιο.
George! Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ναι αλλά είναι μόνο σε ένα κατάστημα. Ας το κάναν σε όλα και τότε θα έλεγα το ίδιο. Λογικά πρέπει να ισχύει σε όλα. Τουλάχιστον αυτή την πολιτική συνηθίζει να έχει ο Κωτσόβολος.
naruto14 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αν το δει κανείς σε κανένα άλλο κατάστημα ας μας ενημερώσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα