Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήρα στον κωτσόβολο Ιωαννίνων το πακέτο Buzz Music Quiz με τα ασύρματα buzzers με 15 ευρω.Στο site δε θα το βρείτε αλλά είδα όταν ο πωλητής τσεκάριζε την τιμή στο computer (από 49 ευρω αρχική)οτι υπήρχε και σε άλλα μαγαζιά.Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Στα Γιάννενα είχε ένα ακόμα για ενημέρωση.

Δημοσ.

Σήμερα πήρα στον κωτσόβολο Ιωαννίνων το πακέτο Buzz Music Quiz με τα ασύρματα buzzers με 15 ευρω.Στο site δε θα το βρείτε αλλά είδα όταν ο πωλητής τσεκάριζε την τιμή στο computer (από 49 ευρω αρχική)οτι υπήρχε και σε άλλα μαγαζιά.Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Στα Γιάννενα είχε ένα ακόμα για ενημέρωση.

μου αναψες φωτιες πρωινιατικα :confused:

μονο 15Ε μαζι με ασυρματα buzzers?και ειμαι και απο γιαννενα :-D

θα περασω το απογεμα μια βολτα μπας και το βρω.

Δημοσ.

Αμα περασει κανενας απο μαγαζια της Θεσσαλονικης ας ενημερωσει.

Γιατι πηρα τηλ στα κεντρικα να μου πουν τιμη και διαθεσιμοτητα και μου ειπαν οτι Θεσσαλονικη δεν υπαρχει

Δημοσ.

15 ευρω τα ασυρματα; τρεχατε οσοι προλαβετε

30 τα δινανε σκετα η καλυτερη τιμη ως τωρα

Για γνησια παντα μιλαμε

Δημοσ.

Για τους δύσπιστους...post-39298-0-86006700-1336584984_thumb.jpg

Και πίσω έχει ένα ακόμα

Sorry που δε φαίνεται το 15 ευρω αλλά φαίνεται το 70% έκπτωση

Δημοσ.

Για 'μένα όσοι έχουν ψηφίσει με λιγότερα από 5 αστέρια είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι! Η προσφορά είναι άπαιχτη!

Δημοσ.

Για 'μένα όσοι έχουν ψηφίσει με λιγότερα από 5 αστέρια είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι! Η προσφορά είναι άπαιχτη!

Ναι αλλά είναι μόνο σε ένα κατάστημα. Ας το κάναν σε όλα και τότε θα έλεγα το ίδιο.

Δημοσ.

Ναι αλλά είναι μόνο σε ένα κατάστημα. Ας το κάναν σε όλα και τότε θα έλεγα το ίδιο.

Λογικά πρέπει να ισχύει σε όλα. Τουλάχιστον αυτή την πολιτική συνηθίζει να έχει ο Κωτσόβολος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...