Spt92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Χαιρετε, ειναι 2οροφο σπιτι και εχω pc στον 2ο και στο ισογειο. αμα παρω αυτο και του βαλω αυτο πως θα παει? αμα το βαλω στον 2ο θα πιασει στο ισογειο? χρειαζεται οντως κεραια? Η πιανει μονο του απο τον 1ο χωρις κεραια.. στην κατοχη μου εχω μονο 1 usb wireless adapter...
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Σε αυτες τις καταστάσεις και ειδικά οταν εχει να κάνει με όροφους , τοίχους κτλα ειναι σχετικό το ποσο θα πιάνει καλα,αν εχεις router τώρα πιστεύω καλο ειναι να πάρεις ενα access point οπως αυτο. Ποιο router εχεις βασικά και τα pc ειναι σταθερά η laptop ?
Spt92 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ειναι και τα 2 σταθερα.. και εχω ενα παλιο router της conn-x που παιρνει μονο 1 usb και 1 ethernet.. EDIT: αμα βαλω το access point που ανεφερες, και του βαλω την κεραια?
Spt92 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ποιο ειναι το καλυτερο access point μεχρι 60 ευρω?
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 a.αμα εχεις ρουτερ που δεν ειναι wireless τοτε καλυτερα πηγαινε παρε ενα adsl router με wireless απο το να εχεις και adsl router και access point και να μπλεξεις με 2 μηχανηματα.οποτε με 30 ευρω μπορεις να παρεις καταρχην ενα wireless router πχ vigor 2700vg απο το www.ebw.gr .επειδη ομως και κεραια να αλλαξεις υπαρχει περιπτωση να μην πιανει μεχρι κατω μετα μπορεις να παρεις καποιο repeater οπως το Tp link wa701 nd και να το βαλεις στον πρωτο οροφο ωστε να πιανει το σημα και να το αναμεταδιδει.αλλιως μπορεις να βαλεις το ρουτερ στον μεσαιο οροφο απο την αρχη οποτε αν εχεις εναν οροφο πανω και ενα κατω παρα να το βαλεις στο δευτερο και να πρεπει να φτασεις 2 οροφους κατω.επισης θα μπορουσες να εδινες και με Powerlines δηλαδη δικτυο διαμεσω ρευματος αλλα εκει μαλλον ξεφευγεις στα λεφτα.οποτε εγω θα πηγαινα σε ενα νεο Modem router να ειναι ασυρματο και σε ενα Repeater αν δεν θες να μεταφερεις το ρουτερ απο τον δευτερο στον πρωτο.εκτος αν πιανει απο τον δευτερο οποτε δεν θα χρειαστει τιποτε αλλο.το να βαλεις παραπανω Db omni οπως λες δεν θα κερδισεις και πολλα.απορω αν θα κερδισεις ενα 10 τις 100 .βεβαια για να αλλαξεις κεραια πρεπει και το ρουτερ να εχει αποσπωμενη παντα.θα επαιζε λιγο καλυτερα αμα και η καρτα και η κεραια στο ρουτερ ηταν κατευθυντικη αλλα μπλεκεις με πολλα μετα οποτε καλυτερα το ρουτερ στον πρωτο οροφο και αν δεν γινεται τοτε δευτερο οροφο και repeater αμα δεν πιανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα