Προς το περιεχόμενο

Corsair Force Series GT 120GB 89.88 € ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο το #3 ειδικα μετα το #1 δεν το πολυκαταλαβαινω... (οχι οτι προσωπικα θα εκανα καμια κινηση αν μαθαινα την εκπτωση αλλωστε δεν παρηγγειλα τιποτα)

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το 3 πάει μετά το 2 :)

Εφόσον δεν ισχύει το 1 προφανώς για να ρωτάτε,

και αφού ισχύει το 2,

τότε έρχεται το 3!!!!

Δημοσ.

Το κακο ειναι πως αν χρεωκοπησουμε ως χωρα, μπορει να παιρνουμε τετοιους δισκους 100.000 δραχμες.

τζαμπα χαλιεστε παιδια.

Δημοσ.

Θεατρο του παραλογου.

Ποιο ακριβως λαθος χρεωθηκες στην προκειμενη περιπτωση του egate?

Τα 3 κλικ απο την αναπαυτικη σου πολυθρονα για να καταχωρησεις την παραγγελια? Η τα αλλα 3 κλικ που εκανες για να διαβασεις ενα ακυρωτικο email?

Ουτε καν ως το μαγαζι δεν χρειαστηκε να πας για να διαπιστωσεις οτι υπηρξε λαθος. Εκει να ελεγα οτι εχασες χρονο και εκαψες βενζινες...Ουτε καν αυτο...

Ειναι εξω απο καθε λογικη να μιλατε για δικαιωματα καταναλωτη/χρεωσεις/μπλαμπλα σε καθε τοπικ που ακυρωνεται καποια προσφορα λογω λαθους η "λαθους". Ουτε 1 σεντ του ευρω δεν ξοδευεστε καθε φορα και παντα εχετε να πειτε για τα δικαιωματα που σας καταπατησαν και τα λαθη που δε χρεωθηκε το καταστημα. Γιατι, τα χρεωθηκατε εσεις?

Γενικα, ποιος σας εχει βαλει στο μυαλο οτι αποκτατε δικαιωματα απεναντι σε ενα καταστημα κανοντας απλα μια παραγγελια? Δικαιωμα του καταστηματος να μη σας παραδωσει, ασχετως τιμης. Και στα 300 ευρω να παραγγελνατε τον ιδιο δισκο, το καταστημα παλι διατηρει δικαιωμα να μη σας παραδωσει, απλα επειδη μπορει να μην του γεμιζετε το ματι ως πελατης.

Θα θελα καποιους απο σας οταν με το καλο πιασετε δουλεια (ειναι φανερο οτι πολλοι απο οσους ποσταραν απτην σελιδα νο5 και μετα, δεν εχουν δουλεψει ποτε τους), να ημουν εκει τριγυρω, κατα προτιμηση πελατης σας και να σας δω να κανετε λαθος. Ακομα και να μη με ζημιωνει το λαθος σας, απλα θα θελα να σας δω να κανετε λαθος...

Γιαυτους που λενε για διαφημιση. Επειδη τα χουμε ξαναπει 1000δες φορες και ειπωθηκε και σε αυτο το τοπικ το κατα ποσο διαφημιση η δυσφυμιση ειναι ενα τετοιο γεγονος, εγω θα σας το πω αλλιως αυτη τη φορα:

1. Ναι επελεξε να βαλει προσφορα-κραχτη για να διαφημιστει. Τι σας κοφτει, που ειναι το προβλημα σας? Μην ψωνισετε απο κει αφου διαπιστωσατε οτι σας ξεγελασαν.

2. Εσεις οι θαμωνες των τοπικ "Προσφορα: φερραρι στην τιμη των 10 ευρω", ειστε τα καλυτερα θυματα της διαφημισης αυτου του ειδους οπως φαινεται. Το οτι το ξερετε κιολας οτι προκειται περι διαφημισης, αλλα καθε φορα την πατατε με τον ιδιο τροπο, δεν το βλεπω και τοσο τιμητικο για εσας. Αρα δυο ειναι τα σεναρια:

α. Ειτε ειστε πιο αφελεις απο παιδι νηπιαγωγειου και ακομα δεν καταλαβατε οτι καποια προιοντα ειναι αδυνατο να πουληθουν σε συγκεκριμενες τιμες

β. Ειτε δοκιμαζετε την τυχη σας σε προσφορες που εκ των προταιρων ξερετε οτι θα ηταν παραλογο να ισχυουν, αρα εκτος απο τυχοδιωκτισμο και (κουτο)πονηρια τυπου "κι αν μου κατσει?", διαθετε και το θρασος να προσπαθειτε να βγειτε κι απο πανω μετα "ως αθωοι καταναλωτες που σας ξεγελασαν".

Αλλη κατηγορια για συγκεκριμενους θαμωνες τετοιων τοπικ δεν υπαρχει, διαλεγετε και παιρνετε σε ποια ανηκετε. Εγω ειμαι σιγουρος σε ποια ανηκει το 99% παντως. Εξαλλου καθε φορα τις ιδιες καραμελες διαβαζουμε.

Με τα παραπανω, δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα. Αναφερομαι σε ενα γενικο φαινομενο που διαπιστωνω καθε τρεις και λιγο σε αυτο το φορουμ, που ξεπερνα την κοινη λογικη. Αν νιωθει καποιος να θιγεται, ας ψαχτει.

Ένα κάρο μπλα μπλα για να μας πεις ότι έχεις άλλη άποψη ή για να μας πεις ότι δεν έχουμε δουλέψει ποτέ, ότι είμαστε παράλογοι, τυχοδιώκτες, κουτοπόνηροι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο;

Here, have a cookie.

cookie.jpg

θα συμφωνήσω σε ένα και μόνο πράγμα.

"Με τα παραπανω, δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα."

Έχεις δίκιο. Απλά μας βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι και μετά μας κάνεις και "ντα ντα" εξηγώντας το γιατί το κατάστημα έχει πάντα δίκιο.

Mπραβο.

Οτι εγραψα κι εγω σε προηγουμενο ποστ μου οτι απο προσωπικη εμπειρια με το εν λογω καταστημα φανηκαν ακρως επαγγελματιες και σοβαροι και πεσαν να με φανε καποιοι.

Επαγγελματίες που κάνουν έκπτωση διότι τρομάξανε από την αρνητική αξιολόγηση να υποθέσω. Απέσυρε την αξιολόγηση και θα σου κάνουμε έκπτωση. Ω ναι αυτό θεωρείται χρόνια επαγγελματισμός στην Ελλάδα. Τον εφαρμόζουν και τα κόμματα.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να αναλωθώ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, έχω μόνο να επισημάνω - με την ιδιότητα του topic starter - ότι σε καμμία περίπτωση δεν δημιουργήθηκε το θέμα για διαφήμιση - εκ μέρους μου - του εν λόγω καταστήματος !

Εξάλλου - όπως σωστά επισημαίνει και ο φίλος Βασίλης σε μια αναφορά του - το θέμα ξεκίνησε με καχυποψία.

Και αυτό το επισημαίνω αποκλειστικά και μόνο για το λόγο μήπως και η "σιωπή " μου παρεξηγηθεί από κάποιους.

Γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχουν "αυτονόητα".

Δημοσ.
Αναρωτιέμαι αν το έλαβαν και οι υπόλοιποι...

Κανένα mail από εδώ μεριά, αλλά ούτε και αρνητική θα τους κάνω.

Δημοσ.

Επαγγελματίες που κάνουν έκπτωση διότι τρομάξανε από την αρνητική αξιολόγηση να υποθέσω. Απέσυρε την αξιολόγηση και θα σου κάνουμε έκπτωση. Ω ναι αυτό θεωρείται χρόνια επαγγελματισμός στην Ελλάδα. Τον εφαρμόζουν και τα κόμματα.

Εχεις προβλημα με τα ελληνικα σου ετσι? Ειδες για ποια περιπτωση μιλησα περι επαγγελματισμου ή κανεις τα κλασσικα ελληναραδικα κολπα, "παιρνω αυτο που ειπε ο αλλος του αλλαζω τα φωτα και γραφω τα δικα μου για να βγω απο πανω"?

Οσο για τα αλλα με τα cookies, μην ανησυχεις εγω δεν πειναω σαν καποιους καποιους που κανουνε σαν να τους φαγαν το μπιφτεκι.

Να θυμηθω, εσυ εισαι ο τυπος που εγραψε την μεγαλη ιδεα οτι για να διορθωσει το egate το λαθος του, πρεπει να προσφερει τον δισκο σε χαμηλοτερη τιμη απο ολες τις αλλες στο σκρουτζ?

Επιχειρηματικο μυαλο ο δικος σου.

Και που αυθαιρετα εβγαλες συμπερασμα οτι το συγκεκριμενο λαθος/"λαθος" ειναι διαφημιση-κραχτης?

Τρελε μου, μεσα στο μυαλο τους εισαι, βλεπεις μπροστα. Μια φορα εγινε, με ενα προιον, αλλα ο insomniac forumer ξερει καλυτερα απολους τι κρυβεται πισω :mrgreen:

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα,

Παιδιά συγνώμη,προσπαθείτε να καταρρίψετε την έννοια της λογικής,γιατί αν ναι,είσαστε πάρα πολύ κοντά.

Εκτιμώ ότι το θέμα έχει τελειώσει,όσοι από εσάς θα θέλατε ίσως να αγοράσετε δίσκους σε μισή τιμή ή δωρεάν αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί.

Κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ (τα λάθη είναι ανθρώπινα σωστά;) ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που έχει ένα κατάστημα και μάλιστα ηλεκτρονικό έβαλε μια λάθος τιμή, και μαζεύονται όλοι οι Ελληνάρες, (και πάντα οι πιο έξυπνοι έτσι....) να αγοράσουν το συγκεκριμένο προϊόν το οποίο δεν πωλείτε πουθενά στον κόσμο σε αυτή την τιμή!!!!

Δημοσ.
και μαζεύονται όλοι οι Ελληνάρες, (και πάντα οι πιο έξυπνοι έτσι....)

Θα σταθώ μόνο σε αυτό μιας και έχει πολύ πλάκα! :mrgreen:

απο μία αγορά στο ίντερνετ κάποιοι χαρακτηρίζονται

Ελληνάρες ΚΑΙ "έξυπνοι"

Και εννοείται ότι όλοι εμείς σταθήκαμε στο γεγονός ότι δεν τον πήραμε στην τιμή λάθους.. :rolleyes:

Όχι ότι η τιμή συγνώμης ήταν και αυτή λάθος...

Ζήτω το ΠΑΣΟΚ/ΝΔ!!!

Άντε μπας και καθαρίσει η χώρα :)

Δημοσ.

Εχεις προβλημα με τα ελληνικα σου ετσι? Ειδες για ποια περιπτωση μιλησα περι επαγγελματισμου ή κανεις τα κλασσικα ελληναραδικα κολπα, "παιρνω αυτο που ειπε ο αλλος του αλλαζω τα φωτα και γραφω τα δικα μου για να βγω απο πανω"?

Οσο για τα αλλα με τα cookies, μην ανησυχεις εγω δεν πειναω σαν καποιους καποιους που κανουνε σαν να τους φαγαν το μπιφτεκι.

Να θυμηθω, εσυ εισαι ο τυπος που εγραψε την μεγαλη ιδεα οτι για να διορθωσει το egate το λαθος του, πρεπει να προσφερει τον δισκο σε χαμηλοτερη τιμη απο ολες τις αλλες στο σκρουτζ?

Επιχειρηματικο μυαλο ο δικος σου.

Και που αυθαιρετα εβγαλες συμπερασμα οτι το συγκεκριμενο λαθος/"λαθος" ειναι διαφημιση-κραχτης?

Τρελε μου, μεσα στο μυαλο τους εισαι, βλεπεις μπροστα. Μια φορα εγινε, με ενα προιον, αλλα ο insomniac forumer ξερει καλυτερα απολους τι κρυβεται πισω :mrgreen:

You want more cookies? Sorry μόνο ένα είχα.

Για να δούμε.

Με κατηγορείς για τα Ελληνικά μου, αλλά ΕΣΥ απέδωσες τον τίτλο επαγγελματίες κάνοντας quote το σχόλιο του teodor_ch στο οποίο αναφέρει ότι του πρόσφεραν έκπτωση. Στο ξανά λέω, quote έκανες και χρησιμοποίησες το σχόλιο του teodor_ch για να στηρίξεις την άποψή σου. Δεν έγραψες απλά για τις προηγούμενες εμπειρίες σου, αλλά δικαιολόγησες το "επαγγελματίες" και με βάση την ανταπόκρισή τους στην.... αρνητική αξιολόγηση(!) του teodor_ch. Πόσο περισσότερο να σου αναλύσω ότι κρύβεσαι πίσω από το μικρό σου δακτυλάκι; Μην με κατηγορείς για αυτά που ΕΣΥ γράφεις.

Μετά, στο ίδιο quote αναφέρει ότι του προσφέρανε έκπτωση. Αλλά ενώ εκεί αυτή τη λεπτομέρεια την θεωρείς ως άλλο ένα δείγμα επαγγελματισμού, εμένα με ειρωνεύεσαι διότι το πρότεινα ως κίνηση από το κατάστημα; WTF? με κατηγορείς για αυτό που επικροτείς; LOLEN!

ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ το σχόλιο για ελληναράδες και ελληναράδικα και κολοκύθια τούμπανα. Τι είσαι ρε φίλε; Κονγκολέζος; ή υπάρχουν οι ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σαν και την αυθεντια σου και οι υπόλοιποι είμαστε ελληναράδες που καταφεύγουν σε ελληναράδικα κόλπα;

Είσαι απιστευτ...able.

Υ.Γ. ένα σχόλιο για τον επαγγελματισμό τους προς άλλους που δεν λάβανε ακόμα το mail επειδή πολύ απλά δεν κάνανε αρνητική αξιολόγηση?

Υ.Γ.2 Νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που κάνει "διάλογο" μονολογώντας και κατηγορώντας; Έχω δει πάμπολλους σαν και σένα.

Καλησπέρα και από μένα,

Παιδιά συγνώμη,προσπαθείτε να καταρρίψετε την έννοια της λογικής,γιατί αν ναι,είσαστε πάρα πολύ κοντά.

Εκτιμώ ότι το θέμα έχει τελειώσει,όσοι από εσάς θα θέλατε ίσως να αγοράσετε δίσκους σε μισή τιμή ή δωρεάν αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί.

Κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ (τα λάθη είναι ανθρώπινα σωστά;) ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που έχει ένα κατάστημα και μάλιστα ηλεκτρονικό έβαλε μια λάθος τιμή, και μαζεύονται όλοι οι Ελληνάρες, (και πάντα οι πιο έξυπνοι έτσι....) να αγοράσουν το συγκεκριμένο προϊόν το οποίο δεν πωλείτε πουθενά στον κόσμο σε αυτή την τιμή!!!!

Κάνεις το ίδιο λάθος με πολλούς. Βγάζεις ένα λανθασμένο συμπέρασμα ότι στο παρόν thread βολτάρουν τζαμπατζήδες(πολύ χοντρά το λέω) κι το μόνο που έχεις να σχολιάσεις είναι για ελληνάρες ή ελληναράδες που γράφει και ο άλλος. να κάτσω τώρα εγώ να σχολιάσω ότι όποιος γράφει γενικά και αόριστα για ελληνάρες και ελληναράδες είναι ο ορισμός αυτούς του χαρακτηρισμού πως θα σου φανεί άραγε;

Δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε με τον άλλον. Απλά θεωρώ λάθος νοοτροπία το να πετάω γενικά έναν χαρακτηρισμό και όποιος πάρει η μπάλα.

Δημοσ.

Δεν έλαβα κανένα μήνυμα αντιπροσφοράς και όχι δεν έχω κάνει αρνητική αξιολόγηση στο skroutz (και ούτε πρόκειται, καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής χωρίς να κατακρίνω αυτούς που έκαναν)

Δημοσ.

Θα σταθώ μόνο σε αυτό μιας και έχει πολύ πλάκα! :mrgreen:

απο μία αγορά στο ίντερνετ κάποιοι χαρακτηρίζονται

Ελληνάρες ΚΑΙ "έξυπνοι"

Και εννοείται ότι όλοι εμείς σταθήκαμε στο γεγονός ότι δεν τον πήραμε στην τιμή λάθους.. :rolleyes:

Όχι ότι η τιμή συγνώμης ήταν και αυτή λάθος...

Ζήτω το ΠΑΣΟΚ/ΝΔ!!!

Άντε μπας και καθαρίσει η χώρα :)

font="Tahoma"]Εγώ δεν έκανα κανένα χαρακτηρισμό αν αναφέρεσαι σε μένα, απλά μια διαπίστωση.

Δημοσ.

You want more cookies? Sorry μόνο ένα είχα.

Για να δούμε.

Με κατηγορείς για τα Ελληνικά μου, αλλά ΕΣΥ απέδωσες τον τίτλο επαγγελματίες κάνοντας quote το σχόλιο του teodor_ch στο οποίο αναφέρει ότι του πρόσφεραν έκπτωση. Στο ξανά λέω, quote έκανες και χρησιμοποίησες το σχόλιο του teodor_ch για να στηρίξεις την άποψή σου. Δεν έγραψες απλά για τις προηγούμενες εμπειρίες σου, αλλά δικαιολόγησες το "επαγγελματίες" και με βάση την ανταπόκρισή τους στην.... αρνητική αξιολόγηση(!) του teodor_ch. Πόσο περισσότερο να σου αναλύσω ότι κρύβεσαι πίσω από το μικρό σου δακτυλάκι; Μην με κατηγορείς για αυτά που ΕΣΥ γράφεις.

Μετά, στο ίδιο quote αναφέρει ότι του προσφέρανε έκπτωση. Αλλά ενώ εκεί αυτή τη λεπτομέρεια την θεωρείς ως άλλο ένα δείγμα επαγγελματισμού, εμένα με ειρωνεύεσαι διότι το πρότεινα ως κίνηση από το κατάστημα; WTF? με κατηγορείς για αυτό που επικροτείς; LOLEN!

ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ το σχόλιο για ελληναράδες και ελληναράδικα και κολοκύθια τούμπανα. Τι είσαι ρε φίλε; Κονγκολέζος; ή υπάρχουν οι ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σαν και την αυθεντια σου και οι υπόλοιποι είμαστε ελληναράδες που καταφεύγουν σε ελληναράδικα κόλπα;

Είσαι απιστευτ...able.

Υ.Γ. ένα σχόλιο για τον επαγγελματισμό τους προς άλλους που δεν λάβανε ακόμα το mail επειδή πολύ απλά δεν κάνανε αρνητική αξιολόγηση?

Υ.Γ.2 Νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που κάνει "διάλογο" μονολογώντας και κατηγορώντας; Έχω δει πάμπολλους σαν και σένα.

Αυτα με το Χ quote, του Y quote που προανεφερε ο ταδε user με το Ζ προπροανεφερθεν quote μπλαμπλαμπλα: ψηλε σορρυ ειμαι αρκετα κουρασμενος αυτη τη στιγμη για να βγω απο το κατεβατο-λαβυρινθο σου.

Για να τελειωνουμε με τον καθε λογης παιχνιδιζων τις λεξεις:

Γραφω

Mπραβο.

Οτι εγραψα κι εγω σε προηγουμενο ποστ μου οτι απο προσωπικη εμπειρια με το εν λογω καταστημα φανηκαν ακρως επαγγελματιες και σοβαροι και πεσαν να με φανε καποιοι.

Απαντας ειρωνευομενος τον χαρακτηρισμο "επαγγελματιες και σοβαροι":

Και σε ξαναρωτω (κι αν μπορεις απαντας χωρις λαβυρινθους και κατεβατα) τι σχεση εχει το περιστατικο που λες εσυ με αυτο που λεω εγω?

Αν αμφισβητεις αυτο που λεω εγω, αμφισβητησε το και να το συζητησουμε. Αλλιως μη μου βαζεις διαφορετικα περιστατικα στη μεση για να παρουσιασεις την δικη σου ομορφη ιστορια σαν να την ειπα εγω και να κατεληξα σε ενα ακυρο-αυθαιρετο-αραλογο συμπερασμα.

Επαγγελματιες τους χαρακτηρισα με βαση τη δικη μου συνεργασια μαζι τους, οσο ευκολα τους χαρακτηριζεις εσυ και οι υπολοιποι αντι-επαγγελματιες χωρις να συνεργαστειτε καν.

Δημοσ.

Αυτα με το Χ quote, του Y quote που προανεφερε ο ταδε user με το Ζ προπροανεφερθεν quote μπλαμπλαμπλα: ψηλε σορρυ ειμαι αρκετα κουρασμενος αυτη τη στιγμη για να βγω απο το κατεβατο-λαβυρινθο σου.

Για να τελειωνουμε με τον καθε λογης παιχνιδιζων τις λεξεις:

Γραφω

Απαντας ειρωνευομενος τον χαρακτηρισμο "επαγγελματιες και σοβαροι":

Και σε ξαναρωτω (κι αν μπορεις απαντας χωρις λαβυρινθους και κατεβατα) τι σχεση εχει το περιστατικο που λες εσυ με αυτο που λεω εγω?

Αν αμφισβητεις αυτο που λεω εγω, αμφισβητησε το και να το συζητησουμε. Αλλιως μη μου βαζεις διαφορετικα περιστατικα στη μεση για να παρουσιασεις την δικη σου ομορφη ιστορια σαν να την ειπα εγω και να κατεληξα σε ενα ακυρο-αυθαιρετο-αραλογο συμπερασμα.

Επαγγελματιες τους χαρακτηρισα με βαση τη δικη μου συνεργασια μαζι τους, οσο ευκολα τους χαρακτηριζεις εσυ και οι υπολοιποι αντι-επαγγελματιες χωρις να συνεργαστειτε καν.

OLE! Άλλη μια διαστρέβλωση. Και το κάνεις και στην ψύχρα.

Αφού πρώτα μου λες ότι "αχ κουράστηκα" μετά συνεχίζεις να επιλέγεις τι θα σχολιάσεις και πως θα το σχολιάσεις όπως σε βολεύει.

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.

Για το καλό σου το λέω. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...