Προς το περιεχόμενο

Corsair Force Series GT 120GB 89.88 € ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα πω κι εγω την μαλακια μου? Θα την πω.

Με το εν λογω καταστημα ετυχε να συνεργαστω προσφατα. Αγορασα καινουργιο PC παραγγελνωντας τα κομματια απο πολλα eshops ταυτοχρονα. Ενα κομματι εξ'αυτων ηταν απο το συγκεκριμενο καταστημα.

Α. Ηταν το μονο καταστημα που εγραφε "Αμεσα διαθεσιμο/σε στοκ" και το ειχε οντως στοκ και δε το εγραφε κουτουρου οπως τα υπολοιπα 3, απλα για να με κανουν να παραγγειλω απο αυτους.

Β. Ηταν το μονο καταστημα που μου εξυπηρετησε την μεθεπομενη εργασιμη της παραγγελιας μου. Ολα τα υπολοιπα, χρειαστηκαν απο 7 εργασιμες και πανω, αν και υποσχονταν 1-2 μερες. Στη διαθεση οποιου μου ζητησει τα email με τις ημερομηνιες παραγγελιας και αυτα με τις ημερομηνιες τιμολογησης.

Γ. Τα παιδια εκει ηταν ευγενικοτατα και ηταν οι μονοι που με ενημερωσαν 2 φορες τηλεφωνικα για την εξελιξη της παραγγελιας μου.

Δ. Εκτοτε μου στελνουν newsletter στο email τακτικα, οπου υπαρχουν αξιολογες προσφορες. Πρωτη περιπτωση που ειδα λαθος στις τιμες ηταν η χθεσινη.

Συνολικα αναμεσα σε 4 καταστηματα μου αφησαν την καλυτερη εντυπωση. Σε καμια περιπτωση δεν μου εδωσαν την εντυπωση τυχοδιοκτων, απατεωνων, ψευτων κλπ.

Ως εκ τουτου, βλεπω ως υπερβολικα αυστηρες τις κριτικες ορισμενων που απλως πηγαν να εκμεταλευτουν μια διαφαινομενη προσφορα, χωρις τελικα να τους κατσει για Α η Β λογους και κανουν τωρα σαν να τους φαγανε το μπιφτεκι βρισκοντας γραφικες δικαιολογιες για να κατηγορησουν ενα μαγαζι του οποιου δεν ξερουν την παρουσια. Εξισου υπερβολικη βλεπω την αυστηροτητα διαφορων Ελληναρων να μη δεχθουν ως λαθος το παραμικρο. Σιγα ρε θεανθρωποι εσεις. Οσο για την καχυποψια τους, καλως ειναι καχυποπτοι, πολλα συμβαινουν στην Ελλαδα, αλλα δωστε καμια δευτερη ευκαιρια στον αλλον. Αλλα ο gamer του insomnia εχει παντα δικιο ναουμε επειδη δε του δωσανε ssd.

Τελος, για τα περι "θα κινηθω νομικα μπλαμπλα", περαν του γελωτα που μου προκαλουν, τα εχουμε 1000διαβασει σε αυτο το φορουμ σε καθε περιπτωση που καποιανου του τρωνε το μπιφτεκι απο μια προσφορα και ακομα περιμενουμε αυτον που θα το κανει πραξη. Απο e-δικηγορους φουλαραμε.

Καλη τυχη.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να την πω κι εγώ (μπας και συμβάλλω να κλειδώσει το θέμα, πλεόν)?

Βρήκαμε μια Προσφορά η οποία αποδείχτηκε "προσφορά" (τους λόγους δεν τους εξετάζω, μπορώ να δεχθώ το καλοπροαίρετο λάθος, αν και σχεδόν όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις αποδείχθηκε "λάθος").

Η αντίδραση/απάντηση του καταστήματος δεν μας ικανοποίησε (λιγότερο ή περισσότερο, ειδικά στο σημείο "μπερδέψαμε την τιμή του 120 με του 60" το οποίο από την αρχή είναι μπαρούφα), είπαμε την άποψή μας (από ευγενικά - έλλειψη επαγγελματισμού - μέχρι ότι να'ναι).

Ο κάθε "αλεξιπτωτιστής" (στο θέμα) - "ψαγμένος" (έχω παραγγείλει εγώ...) από που κι ως που έρχεται να την πει σε όλους μας? Με επιχείρημα "Υπάρχουν πολύ χειρότερα, δες τι έκανε το GetItNow"? Τη στιγμή μάλιστα που αναφέρονται "πολύ καλύτερα"?

Τσάμπα δίσκο, ποιός τσάμπα μάγκας ζήτησε?

Plz, κλειδώστε το.

Δημοσ.

Να την πω κι εγώ (μπας και συμβάλλω να κλειδώσει το θέμα, πλεόν)?

Βρήκαμε μια Προσφορά η οποία αποδείχτηκε "προσφορά" (τους λόγους δεν τους εξετάζω, μπορώ να δεχθώ το καλοπροαίρετο λάθος, αν και σχεδόν όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις αποδείχθηκε "λάθος").

Η αντίδραση/απάντηση του καταστήματος δεν μας ικανοποίησε (λιγότερο ή περισσότερο, ειδικά στο σημείο "μπερδέψαμε την τιμή του 120 με του 60" το οποίο από την αρχή είναι μπαρούφα), είπαμε την άποψή μας (από ευγενικά - έλλειψη επαγγελματισμού - μέχρι ότι να'ναι).

Ο κάθε "αλεξιπτωτιστής" (στο θέμα) - "ψαγμένος" (έχω παραγγείλει εγώ...) από που κι ως που έρχεται να την πει σε όλους μας? Με επιχείρημα "Υπάρχουν πολύ χειρότερα, δες τι έκανε το GetItNow"? Τη στιγμή μάλιστα που αναφέρονται "πολύ καλύτερα"?

Τσάμπα δίσκο, ποιός τσάμπα μάγκας ζήτησε?

Plz, κλειδώστε το.

Καταρχην οσο αλεξιπτωτιστης στο θεμα εισαι εσυ, αλλο τοσο ειμαι κι εγω. Ομοιως οσο ψαγμενος εισαι εσυ τοσο ψαγμενος ειμαι κι εγω. Δεν βλεπω τι μας διαφοροποιοιει. Τελος οσο σου την ειπα εγω (αν θεωρεις οτι στην ειπα) εσυ ποσταρες για να μου την πεις εις τριπλουν. Αρα ευγενικα σου επιστρεφονται αυτα τα ευφυολογηματα. Επιπλεον δεν καταλαβα τι σε ενοχλησε απο οσα θεωρησα σκοπιμο να μοιραστω μαζι σας για το εν λογω καταστημα εκ προσωπικης εμπειριας (φορουμ δεν ειναι εδω ρε μαγκες?). Δηλαδη αποδεχεσαι μονο τις αρνητικες εμπειριες σε αυτο το θρεντ για να μη θεωρησεις τον αλλο "αλεξιπτωτιστη" η "ψαγμενο"? :rolleyes:

Παμε παρακατω τωρα.

Απτη στιγμη που αποδεχεσαι οτι εγινε καλοπροαιρετο λαθος, οφειλεις να αποδεχθεις και ως απαντηση το "μπερδεψαμε την τιμη με αυτην του 60ρη". Εσυ δηλαδη πως αλλιως φανταζεσαι ενα καλοπροαιρετο λαθος, που δε σου αρκει η συγκεκριμενη απαντηση? Τι θα θελες να σου απαντησουν?

Γινεστε γραφικοι, οπως συμβαινει παντα σε τετοια θεματα, οπου για τον Α η Β λογο δεν παραλαμβανει καποιος στην τιμη που περιμενει και μετα ζηταει και τα ρεστα απο αλλους συμφορουμιτες του που μπηκαν να γραψουν μια γνωμη που απλως διαφερει απτη δικη τους. Κι ολα αυτα επειδη ενα καταστημα, γνωστο η αγνωστο, του εφαγε το μπιφτεκι του. Για χαλαρωστε λιγο. Δικαιωμα σας η κριτικη, οσο δικαιωμα ειναι και για μενα η τον καθενα να πει τη δικη του αποψη, ιδιαιτερα αν εχει τυχει να συνεργαστει με το καταστημα για το οποιο γινεται λογος.

Αντε και καλο κλειδωμα, δε σας το χαλαω παραπανω.

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν , οπότε αφού νομιμοποιείται ο κάθε καταστηματάρχης να διαφημίζει στα ''ράφια'' του και στις βιτρίνες του οτι προιόν θέλει σε όποια τιμή του αρέσει ( από λάθος ή σκόπιμα) γιατί στον εν δυνάμει πελάτη του απαγορεύεται να κριτικάρει την τακτική ή το γεγονός αυτό;

Και εν πάσει περιπτώσει αν σκοπίμως κάποιοι κάνουν ''λάθος'' σε αναγραφές τιμών ( γενικά μιλάω και όχι απαραίτητα για το συγκεκριμένο κατ/μα ) με τελικό σκοπό την ανέξοδη διαφήμισή τους ,μόνο επαγγελματισμό δεν το λες αυτό.

Δημοσ.

Δεν είναι όλοι απατεώνες, ας πάρουν για παράδειγμα μια μικρή ελληνική επιχείριση πόσο καλά οργανωμένη είναι:

http://www.gameexplorers.gr/item.php?id=6029918

Προστασία Τιμής

Αν από την στιγμή της παραγγελίας σας και μέχρι την αποστολή του προϊόντος

η τιμή του μειωθεί, εγγυόμαστε ότι θα τιμολογηθεί με την νέα χαμηλότερη τιμή.

Αν αντίθετα η τιμή αυξηθεί, αυτό δεν θα επηρεάσει την τελική τιμή της παραγγελίας σας.

Ότι έχω πάρει από εκεί, δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, κι ας ανέβηκε λίγο η τιμή.

Βέβαια δεν εχω δεί κανενα προίόν με τιμή 'λάθους', να δω τι αντιμετώπιση θα έχω.

Από E-gate παντως μόνο κακες εντυπώσεις έχω

Καλησπέρα και από μένα,

Όλοι εσείς που κρίνετε δεν έχετε κάνει ποτέ λάθος;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση χολή για κάτι που δεν χρειάζεσαι να γνωρίζεις από πληροφορική για να καταλάβεις ότι η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος δεν παίζει.

Αν κάποιος θέλει να αγοράσει από το εξωτερικό μπορεί να το κάνει,όπως μπορεί να αγοράσει και από το συγκεκριμένο κατάστημα όπως έχω κάνει εγώ και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. :-D

Δημοσ.

Το να θεωρει κανεις αυτην την τιμη, σωστη και εφικτη, αυτη τη χρονικη στιγμη γιαυτο το σχετικα νεο προιον (ειδικα ενας που το 'ψαχνει' το πραμα πριν αγορασει κατι) το θεωρω αφελες να περιμενει και να το παρει σε αυτη την τιμη.

..δεν υπονοω κανεναν, γενικα το λεω, για το συγκεκριμενο παραδειγμα-προιον του θεματος.

Και εννοειται οτι τα λαθακια των καταστηματων - eshops εδω, δειχνουν την μη επαγγελματικη τους κατασταση που δεν χρειαζεται πλεον να κανουμε θεμα, λεμε τα ιδια και τα ιδια.

Δημοσ.

αν και δεν τον εχει εκει πια με λαθος τιμη και τα λοιπα

ο M4 απο ποια αποψη ειναι καλυτερος?

εγω εχω τον 60ρη GT μιας και μου φτανει μια χαρα..

85000 iops ο GT και με το ζορι 40000 iops M4

ο Μ4 Write (up to): 220MB/sec και ο GT write speeds of up to 495 MB/s στα read πανω κατω τα ιδια ειναι..

εγω θα προτεινα να πατε προς τον vertex4 που με το νεο firmware εχει write περιπου 420 και 120000 iops

για σατα3 παντα ομως

Δημοσ.

πρωι πρωι στειλανε mail και σου προτειναν μια απο τις πιο φτηνες τιμες αν δεν το καταλαβεσ του σκρουτζ.

Αυτό είναι διαφήμιση-κράχτης. Αν θέλεις πραγματικά να προσφέρεις το προϊόν αναγνωρίζοντας το λάθος σου δεν το δίνεις απλά 1€ ποιο φτηνά από τον ποιο φτηνό στο skroutz, αλλά πας πολύ ποιο κάτω. Πας μέχρι εκεί που δεν έχεις κανένα κέρδος. Το προϊόν στην τιμή που το αγόρασες+ταχυδρομικά έξοδα. Οι περιπτώσεις του getitnow με τα προϊόντα μετά το λάθος να προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με το skroutz ήταν καραμπινάτη -για μένα- τζαμπέ και κουτοπόνηρη διαφήμιση. Το γεγονός ότι δεν έχουν επιστρέψει τα χρήματα (αν κατάλαβα καλά) είναι ακόμα ένα φάουλ από το κατάστημα που αντιμετωπίζει τα χρήματα αυτά ως βραχυπρόθεσμο άτοκο δάνειο στην καλύτερη των περιπτώσεων ή στην χειρότερη των περιπτώσεων καθυστερεί την επιστροφή τους ώστε να υποχρεώσει τα άτομα που έχουν χρεωθεί να αγοράσουν κάτι από το μαγαζί (πως έχεις ένα πιστωτικό και σε τρώει να το ξοδέψεις).

Δημοσ.

τη πρωτη φορα το δεχομαι ως λαθος.

απο τη δευτερη και μετα ειναι επιτηδες.

αν το ξανακανει το ιδιο μαγαζι γειωνεται αυτοματα.

Δημοσ.

Αυτό είναι διαφήμιση-κράχτης.

Επειδή το ακούω συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις που το στηρίζεις ?

1) Δέχθηκε κανείς την αντιπρόταση ? - Όχι

2) Μετά από αυτό το σκηνικό τα μέλη που περίμεναν τον SSD στα 90 ευρώ προτίμησαν να πάρουν άλλα προϊόντα από το συγκεκριμένο κατάστημα - Όχι

3) Όλο αυτό το σκηνικό που παρουσιάστηκε στο forum μοιάζει με διαφήμιση ? εκτός και αν τα υπόλοιπα μέλη είναι χαμηλής νοημοσύνης και πούν δεν βαριέσαι σε αυτούς ξηγήθηκαν έτσι αλλά ας ψωνίσουμε εμείς από εκεί.

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν που κολλάει ο χαραχτηρισμός διαφήμιση.

Επειδή με ενδιέφερε ο δίσκος αν προλάβαινα θα τον χτυπούσα και εγώ. Αλλά 1:30 που το είδα το θέμα η σελίδα δεν υπήρχε. Προφανώς το είδαν και το κατέβασαν εκείνη την προχωρημένη ώρα.

Δημοσ.

Επειδή το ακούω συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις που το στηρίζεις ?

1) Δέχθηκε κανείς την αντιπρόταση ? - Όχι

2) Μετά από αυτό το σκηνικό τα μέλη που περίμεναν τον SSD στα 90 ευρώ προτίμησαν να πάρουν άλλα προϊόντα από το συγκεκριμένο κατάστημα - Όχι

3) Όλο αυτό το σκηνικό που παρουσιάστηκε στο forum μοιάζει με διαφήμιση ? εκτός και αν τα υπόλοιπα μέλη είναι χαμηλής νοημοσύνης και πούν δεν βαριέσαι σε αυτούς ξηγήθηκαν έτσι αλλά ας ψωνίσουμε εμείς από εκεί.

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν που κολλάει ο χαραχτηρισμός διαφήμιση.

Επειδή με ενδιέφερε ο δίσκος αν προλάβαινα θα τον χτυπούσα και εγώ. Αλλά 1:30 που το είδα το θέμα η σελίδα δεν υπήρχε. Προφανώς το είδαν και το κατέβασαν εκείνη την προχωρημένη ώρα.

Ποιο πολύ είχα στο μυαλό μου το getitnow, αλλά ναι μπορεί να είναι διαφήμιση διότι:

1) Δεν το ξέρεις.

2) Δεν το ξέρεις.

3) Δεν κάθονται όλοι μπροστά σε μια οθόνη Η/Υ και διαβάζουν forums. Επιπλέον δεν γράψανε όλοι άσχημα λόγια για το κατάστημα. Και βέβαια το όνομα του μαγαζιού συζητήθηκε, μπορεί να μην συζητήθηκε θετικά, αλλά συζητήθηκε. Κάποιος που δεν διαβάζει κάθε ποστ εδώ μέσα, μπορεί μετά από 6-12 μήνες να θυμάται μόνο ότι έχει ξανά ακούσει το όνομα του μαγαζιού, όχι τον λόγο. Λογαριασμοί δημιουργήθηκαν, η βάση δεδομένων με το πελατολόγιο πλέον αριθμοί πολύ περισσότερα στοιχεία και δεν θα πάνε όλοι να βάλουν το newsletter του μαγαζιού στα spam από αντίδραση.

Και αν δεν καταλαβαίνεις που κολλάει ο χαρακτηρισμός "διαφήμιση" είναι απλό. Δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο και δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Αν σου φαίνεται παράξενο ή αδιανόητο κάποιος να έχει άλλη άποψη από ότι εσύ, ε τι να κάνουμε, συμβαίνει.

Δημοσ.

Ποιο πολύ είχα στο μυαλό μου το getitnow, αλλά ναι μπορεί να είναι διαφήμιση διότι:

1) Δεν το ξέρεις.

2) Δεν το ξέρεις.

3) Δεν κάθονται όλοι μπροστά σε μια οθόνη Η/Υ και διαβάζουν forums. Επιπλέον δεν γράψανε όλοι άσχημα λόγια για το κατάστημα. Και βέβαια το όνομα του μαγαζιού συζητήθηκε, μπορεί να μην συζητήθηκε θετικά, αλλά συζητήθηκε. Κάποιος που δεν διαβάζει κάθε ποστ εδώ μέσα, μπορεί μετά από 6-12 μήνες να θυμάται μόνο ότι έχει ξανά ακούσει το όνομα του μαγαζιού, όχι τον λόγο. Λογαριασμοί δημιουργήθηκαν, η βάση δεδομένων με το πελατολόγιο πλέον αριθμοί πολύ περισσότερα στοιχεία και δεν θα πάνε όλοι να βάλουν το newsletter του μαγαζιού στα spam από αντίδραση.

Και αν δεν καταλαβαίνεις που κολλάει ο χαρακτηρισμός "διαφήμιση" είναι απλό. Δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο και δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Αν σου φαίνεται παράξενο ή αδιανόητο κάποιος να έχει άλλη άποψη από ότι εσύ, ε τι να κάνουμε, συμβαίνει.

1) Λογικά όχι

2) τα ίδια

3)Ο topic starter σχολιάζει "Υπάρχει περίπτωση να ισχύει ή είναι πάλι φούμαρα ??"

Βλέποντας και στο skroutz ότι ο ανταγωνισμός τον έχει στα 140+ και 90 ευρώ έχει ο 60αρης, όποιος παρόλα αυτά έκανε λογαριασμό στο εν λόγω κατάστημα αν πώ καλά να πάθει θα είμαι κακός ?

Να υπάρχει λίγη λογική και στο μετά δεν είναι κακό. Ζητάμε τα καταστήματα να είναι λογικά αλλά εμείς ως καταναλωτές δεν είμαστε πχ όταν παραγγέλνουμε 15 πληκτρολόγια Razor με 1,5 ευρώ. Και δεν είναι διαφήμιση για το 99% είναι δυσφήμιση.

Δημοσ.

Για να καταλάβω , όταν βλέπουμε μια τιμή 35% περίπου χαμηλότερη από την χαμηλή σκρουτζ , θα πρέπει να τη θεωρούμε a priori ''λάθος'' ;

Δημοσ.

Aκομα και το Πλαισιο που πλεον ειναι απο τα χειροτερα μαγαζια, περσυ ειχε δωσει δισκους με 19€ ενω κανονικα εκανε 60+.... 1/3 της τιμης!

Δημοσ.

Βλέποντας και στο skroutz ότι ο ανταγωνισμός τον έχει στα 140+ και 90 ευρώ έχει ο 60αρης, όποιος παρόλα αυτά έκανε λογαριασμό στο εν λόγω κατάστημα αν πώ καλά να πάθει θα είμαι κακός ?

Να υπάρχει λίγη λογική και στο μετά δεν είναι κακό. Ζητάμε τα καταστήματα να είναι λογικά αλλά εμείς ως καταναλωτές δεν είμαστε πχ όταν παραγγέλνουμε 15 πληκτρολόγια Razor με 1,5 ευρώ. Και δεν είναι διαφήμιση για το 99% είναι δυσφήμιση.

Ναι θα είσαι, εκτός και αν γνωρίζεις τα πάντα.

Επειδή γνώσεις στους Η/Υ έχω, αλλά δεν ψάχνομαι για SSD και επιπλέον όρεξη να ψάχνω δεν έχω, προσωπικά δεν μου έκανε για απολύτως παράλογη τιμή. Διότι δεν κοίταξα τον 60άρη, διότι υπάρχουν παραδείγματα άλλων στα 110€, διότι δεν έψαξα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να πω "Από και κλείεται", διότι τα ίδια θα μπορούσε να πει κάποιος για την 6850 π.χ. του πλαισίου στα 110€ όταν οι άλλοι την είχαν ξέρω γω στα 130 140 και βάλε.

20€ (ΑΝ ο φτηνότερος οποιοσδήποτε 120άρης είναι στα 110€ - δεν κοίταξα) θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια σουπερ ντιούπερ προσφορά επειδή η Corsair αποφάσισε π.χ. να μπει στην μύτη της OCZ ή επειδή το δισκάκι είναι παλιότερο και εγώ που δεν το έψαξα ιδιαίτερα δεν το ξέρω. 1' στο google δεν είναι και ψάξιμο "Οκ SF έχει όπως και πολλοί άλλοι, τα κλασικά ψευτό500άρια παραγγελία έφυγε" αυτό ήταν όλο και όλο το ψάξιμό μου εδώ που τα λέμε. Κάποιος άλλος που δεν έχει γνώσεις καθόλου από hardware και έψαχνε 100GB+ SSD σε χαμηλή τιμή νομίζεις ότι πήρε χαμπάρι ότι ήταν λάθος; Σήμερα που έφαγε το άκυρο το έμαθε και αυτός και ίσως αυτός να δέχτηκε κάποια προσφορά.

Όσον αφορά τα πληκτρολόγια παρήγγειλα από 1 όχι για να μου το δώσουν στο 1,5€ αλλά για να δω πως θα μου συμπεριφερθούν και τι θα προτείνουν. Μου έχει μείνει η θετική εικόνα του Πλαισίου (αν και τώρα τελευταία μας στεναχωρεί ο τρόπος που εκμεταλλεύεται το πιστωτικό-ουσιαστικά είναι 50-50 το αν θα έχεις σωστό RMA) από κάτι δισκάκια 500GB 2,5'' που τα είχαν βάλει με λάθος τιμή και όμως στείλανε από ένα σε κάθε παραγγελία (19.90€ από 59€).

Δυστυχώς με μπερδεύεις με άτομα που απαιτούν να πάρουν τα προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Δεν θα σε βάλω να ψάξεις παλιότερα posts μου σε ανάλογες περιπτώσεις, αν και υπάρχει δείγμα σε αυτό το thread.

Ρε μαμώτο FANISTELROOY στο μυαλό μου είσαι? :P

Υ.Γ. Σε Σκλαβενίτη είχαν λάθος τιμή ξεχασμένη σε Hemo 750gr. Στην απόδειξη βγήκε με νέα αυξημένη τιμή. μου επέστρεψαν την διαφορά. Γιατί τα λάθη μαγαζιών που μάλιστα υποτίθεται ασχολούνται με την τεχνολογία να πρέπει να τα χρεώνεται ο καταναλωτής;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...