Προς το περιεχόμενο

Corsair Force Series GT 120GB 89.88 € ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είναι όλοι απατεώνες, ας πάρουν για παράδειγμα μια μικρή ελληνική επιχείριση πόσο καλά οργανωμένη είναι:

http://www.gameexplorers.gr/item.php?id=6029918

Προστασία Τιμής

Αν από την στιγμή της παραγγελίας σας και μέχρι την αποστολή του προϊόντος

η τιμή του μειωθεί, εγγυόμαστε ότι θα τιμολογηθεί με την νέα χαμηλότερη τιμή.

Αν αντίθετα η τιμή αυξηθεί, αυτό δεν θα επηρεάσει την τελική τιμή της παραγγελίας σας.

Ότι έχω πάρει από εκεί, δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, κι ας ανέβηκε λίγο η τιμή.

Βέβαια δεν εχω δεί κανενα προίόν με τιμή 'λάθους', να δω τι αντιμετώπιση θα έχω.

Από E-gate παντως μόνο κακες εντυπώσεις έχω

Δημοσ.

αντιπροσφορά ακριβότερη απο τον ανταγωνισμό??????

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα έπρεπε να τον δώσουν στη χαμηλότερη Ελληνική τιμή...

Τέλος απο μένα, ευτυχώς που δεν ακύρωσα άλλη παραγγελία με ssd που έχω...

Αν κάποιος δε χρειαζόταν το δίσκο και απλά τον χτύπησε λόγω τιμής, ναί...είναι υπερβολή η αντίδρασή μου.

Αν κάποιος θέλει να κάνει τη δουλειά του όμως, τότε τέτοιες πρακτικές δεν λέγονται επαγγελματισμός.

Στην Ελλάδα βέβαια όλα συγχωρούνται...

Πάμε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ στις εκλογές rolleyes.gif

φιλε μου νομιζω εχετε ολοι ξεφυγει...αυτο ειναι πονηρια που γινεται και τηνει να γινει γραφικο σε αυτο το section του forum...ελεοσ δλδ...θελει πολυ μυαλο να κοιταξει καποιος οτι ο 60αρης ειναι πιο ακριβος απο τον 120αρη...οποτε κ προκειται για λαθος που παντα γινεται....

οσο για την παραθεση βρεσ μου μια ελληνικη τιμη τοσο τραγικα χαμηλοτεριη που θηχτηκες με την προσφορα που σου καναν

http://www.skroutz.gr/s/352937/Corsair-Force-Series-GT-120GB-SATA-3-6Gb-s.html?from=autocomplete

εχω να προτεινω στους mods να κλειδωσει το θεμα γιατι μεσα απο τετοια θεματα που παρεκτρεπονται ...ειναι γραφικα πλεον αυτα που γινονται....και λεγονται... λαθη παντα γινονται και οχι για διαφημιστικουσ λογουσ ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα. γιατι η σελιδα επεσε αμεσως δεν αφησαν να παραγγειλει ο καθενας μασ απο 5-6 δισκους να εχουμε να καθονται...

αυτα..

Δημοσ.

φιλε μου νομιζω εχετε ολοι ξεφυγει...αυτο ειναι πονηρια που γινεται και τηνει να γινει γραφικο σε αυτο το section του forum...ελεοσ δλδ...θελει πολυ μυαλο να κοιταξει καποιος οτι ο 60αρης ειναι πιο ακριβος απο τον 120αρη...οποτε κ προκειται για λαθος που παντα γινεται....

οσο για την παραθεση βρεσ μου μια ελληνικη τιμη τοσο τραγικα χαμηλοτεριη που θηχτηκες με την προσφορα που σου καναν

http://www.skroutz.g...om=autocomplete

εχω να προτεινω στους mods να κλειδωσει το θεμα γιατι μεσα απο τετοια θεματα που παρεκτρεπονται ...ειναι γραφικα πλεον αυτα που γινονται....και λεγονται... λαθη παντα γινονται και οχι για διαφημιστικουσ λογουσ ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα. γιατι η σελιδα επεσε αμεσως δεν αφησαν να παραγγειλει ο καθενας μασ απο 5-6 δισκους να εχουμε να καθονται...

αυτα..

Με κατι τετοια σχολια πραγματικα θελω την επαναφορα του Thumbs Down γιατι μας διαβαζουν και μικρα παιδια..

Περαστικα.

Δημοσ.

Με κατι τετοια σχολια πραγματικα θελω την επαναφορα του Thumbs Down γιατι μας διαβαζουν και μικρα παιδια..

Περαστικα.

τι εννοεισ ?

Δημοσ.

ότι δεν συμφωνέι με αυτά που γράφεις...

thresh το καταλαβα...μια ματια στους υπολοιπους ssd της ιδιας εταιριας χτεσ το βραδυ να εριχνε κανεις. θα το καταλαβενε πως εγινε λαθος και βαλαν περιγραφη 120αρη με τιμη πιο χαμηλη απο τον 60αρη..και ο 240αρης να εχει 3πλασια τιμη....το θεμα λοιπον ειναι οτι εν γνωση μας το καναμε αυτο και τωρα κατ'εμε (trollaroume κραζοντας ακομα ενα ελληνικο μαγαζι. και αποθεονοντας καποια ξενα)οποτε ρωταω...και λογικα πιστευω γιατι ασχολουμαστε λοιπον με τιμες skroutz? αφου ξερουμε τα 2-3 καλα ελληνικα μαγαζια και αξιοπιστα συναμα...δλδ να κοιταμε κατευθειαν msystems kai visionstudio πχ και μετα αμαζον... (και ολα τα υπολοιπα να φανε χ)

το μονο που προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι εκαν μπαμ οτι εγινε λαθος..το πηρανε χαμπαρι σχετικα νωρις σε αντιθεση με αλλα μαγαζια που το χαν μεχρι το αλλο πρωι...απλα..γνωμη λογικης εκφραζω..

• Super Moderators
Δημοσ.

το μονο που προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι εκαν μπαμ οτι εγινε λαθος..το πηρανε χαμπαρι σχετικα νωρις σε αντιθεση με αλλα μαγαζια που το χαν μεχρι το αλλο πρωι...απλα..γνωμη λογικης εκφραζω..

συμφωνώ και επιπλέον ότι στοίχημα θες ότι θα έβλεπες αυτή την κατάσταση ακόμα και το μαγαζί που έκανε λάθος ήταν το msystems, μαγαζί που έχει αποδείξει ότι δεν του κώλου...

Δημοσ.

συμφωνώ και επιπλέον ότι στοίχημα θες ότι θα έβλεπες αυτή την κατάσταση ακόμα και το μαγαζί που έκανε λάθος ήταν το msystems, μαγαζί που έχει αποδείξει ότι δεν του κώλου...

αρα συμφωνεις μαζι μου ?εχουν γραφτει 7 σελιδες για ενα προφανεστατο λαθος στο οποιο στην τελικη η αντιδραση του μαγαζιου ηταν αμεση..δεν ηταν σαν αλλων προσφορον...(ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ)

αρα δεν τηνει προσ την γραφικοτητα αυτο που γινεται...

Δημοσ.

thresh το καταλαβα...μια ματια στους υπολοιπους ssd της ιδιας εταιριας χτεσ το βραδυ να εριχνε κανεις. θα το καταλαβενε πως εγινε λαθος και βαλαν περιγραφη 120αρη με τιμη πιο χαμηλη απο τον 60αρη..και ο 240αρης να εχει 3πλασια τιμη....το θεμα λοιπον ειναι οτι εν γνωση μας το καναμε αυτο και τωρα κατ'εμε (trollaroume κραζοντας ακομα ενα ελληνικο μαγαζι. και αποθεονοντας καποια ξενα)οποτε ρωταω...και λογικα πιστευω γιατι ασχολουμαστε λοιπον με τιμες skroutz? αφου ξερουμε τα 2-3 καλα ελληνικα μαγαζια και αξιοπιστα συναμα...δλδ να κοιταμε κατευθειαν msystems kai visionstudio πχ και μετα αμαζον... (και ολα τα υπολοιπα να φανε χ)

+1

Ξαφνικά όλοι μας γίναμε αλάνθαστοι σαν τον Πάπα και αρχίσαμε να κρίνουμε τους πάντες για το παραμικρό. Όταν βλέπουμε καταστήματα που το κάνουν επανειλημμένα και σε πλήθος προϊόντων καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κράχτες. Τώρα μεμονωμένα λάθη, σαν αυτή την περίπτωση, γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες.

Όσοι έχουμε κάνει 5-6 αγορές και ασχολούμαστε λίγο με την πληροφορική ξέρουμε τι παίζει με τα καταστήματα και που να απευθυνόμαστε.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/352937/Corsair-Force-Series-GT-120GB-SATA-3-6Gb-s.html?from=autocomplete

αυτα..

δεν είμαστε φίλοι :-)

απο εκεί και πέρα η συμπεριφορά του καταστήματος ήταν αντι-επαγγελματική κατα τη γνώμη μου

δικαίωμα μου να αντιδράσω νόμιμα όπως θέλω

κάποτε πρέπει να μάθουμε να πληρώνουμε τα λάθη μας

τέλος

Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

δεν είμαστε φίλοι :-)

απο εκεί και πέρα η συμπεριφορά του καταστήματος ήταν αντι-επαγγελματική κατα τη γνώμη μου

δικαίωμα μου να αντιδράσω νόμιμα όπως θέλω

κάποτε πρέπει να μάθουμε να πληρώνουμε τα λάθη μας

τέλος

ειναι ευκολοσ ο δρομος σου...www.amazon.co.uk επρεπε να στον χαρισουν εχεις δικιο.....μιλα με κανα παιδι απο εδω μεσα να σου δωσει το τηλ του get it now να παρεισ να του ζητησεις τα λεφτα του μετα απο ενα μηνα που εχει γινει φιασκο με την τοτε προσφορα και μιλαμε...πρωι πρωι στειλανε mail και σου προτειναν μια απο τις πιο φτηνες τιμες αν δεν το καταλαβεσ του σκρουτζ.μαλλον το ξαναλεω ηθελες να στον χαρισουν για την ταλαιπωρια που υπεστει το πληκτρολογιο σου και το ποντικι σου ...

Δημοσ.

ειναι ευκολοσ ο δρομος σου...www.amazon.co.uk επρεπε να στον χαρισουν εχεις δικιο.....μιλα με κανα παιδι απο εδω μεσα να σου δωσει το τηλ του get it now να παρεισ να του ζητησεις τα λεφτα του μετα απο ενα μηνα που εχει γινει φιασκο με την τοτε προσφορα και μιλαμε...πρωι πρωι στειλανε mail και σου προτειναν μια απο τις πιο φτηνες τιμες αν δεν το καταλαβεσ του σκρουτζ.μαλλον το ξαναλεω ηθελες να στον χαρισουν για την ταλαιπωρια που υπεστει το πληκτρολογιο σου και το ποντικι σου ...

έκαναν λάθος; ναι

μου τον πρόσφεραν στην καλύτερη τιμή; οχι

τι προσπαθείς;

μια πραγματικότητα υπάρχει!

είπα τέλος, αλλά το τραβάς χωρίς λόγο

Δημοσ.

έκαναν λάθος; ναι

μου τον πρόσφεραν στην καλύτερη τιμή; οχι

τι προσπαθείς;

μια πραγματικότητα υπάρχει!

είπα τέλος, αλλά το τραβάς χωρίς λόγο

whatever....μια οντως υπαρχει....ειμαστε οι ελληνες οτι να ναι...και τελος δεν δεχομαι απο κανεναν..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...