Πέτρος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αντικαταβολή στα γρεεκ ι-σοπς. Κάρτα μόνο σε σοβαρούς επαγγελματίες, πχ Amazon.
k_dinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δεν είναι όλοι απατεώνες, ας πάρουν για παράδειγμα μια μικρή ελληνική επιχείριση πόσο καλά οργανωμένη είναι: http://www.gameexplorers.gr/item.php?id=6029918 Προστασία Τιμής Αν από την στιγμή της παραγγελίας σας και μέχρι την αποστολή του προϊόντος η τιμή του μειωθεί, εγγυόμαστε ότι θα τιμολογηθεί με την νέα χαμηλότερη τιμή. Αν αντίθετα η τιμή αυξηθεί, αυτό δεν θα επηρεάσει την τελική τιμή της παραγγελίας σας. Ότι έχω πάρει από εκεί, δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, κι ας ανέβηκε λίγο η τιμή. Βέβαια δεν εχω δεί κανενα προίόν με τιμή 'λάθους', να δω τι αντιμετώπιση θα έχω. Από E-gate παντως μόνο κακες εντυπώσεις έχω
tolis7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μηπως το κανουν επιτηδες για να γινει τζερτζελο και να γινει γνωστο το μαγαζακι τους?
sobi1984 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 αντιπροσφορά ακριβότερη απο τον ανταγωνισμό?????? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα έπρεπε να τον δώσουν στη χαμηλότερη Ελληνική τιμή... Τέλος απο μένα, ευτυχώς που δεν ακύρωσα άλλη παραγγελία με ssd που έχω... Αν κάποιος δε χρειαζόταν το δίσκο και απλά τον χτύπησε λόγω τιμής, ναί...είναι υπερβολή η αντίδρασή μου. Αν κάποιος θέλει να κάνει τη δουλειά του όμως, τότε τέτοιες πρακτικές δεν λέγονται επαγγελματισμός. Στην Ελλάδα βέβαια όλα συγχωρούνται... Πάμε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ στις εκλογές φιλε μου νομιζω εχετε ολοι ξεφυγει...αυτο ειναι πονηρια που γινεται και τηνει να γινει γραφικο σε αυτο το section του forum...ελεοσ δλδ...θελει πολυ μυαλο να κοιταξει καποιος οτι ο 60αρης ειναι πιο ακριβος απο τον 120αρη...οποτε κ προκειται για λαθος που παντα γινεται.... οσο για την παραθεση βρεσ μου μια ελληνικη τιμη τοσο τραγικα χαμηλοτεριη που θηχτηκες με την προσφορα που σου καναν http://www.skroutz.gr/s/352937/Corsair-Force-Series-GT-120GB-SATA-3-6Gb-s.html?from=autocomplete εχω να προτεινω στους mods να κλειδωσει το θεμα γιατι μεσα απο τετοια θεματα που παρεκτρεπονται ...ειναι γραφικα πλεον αυτα που γινονται....και λεγονται... λαθη παντα γινονται και οχι για διαφημιστικουσ λογουσ ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα. γιατι η σελιδα επεσε αμεσως δεν αφησαν να παραγγειλει ο καθενας μασ απο 5-6 δισκους να εχουμε να καθονται... αυτα..
Sotosgl Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 φιλε μου νομιζω εχετε ολοι ξεφυγει...αυτο ειναι πονηρια που γινεται και τηνει να γινει γραφικο σε αυτο το section του forum...ελεοσ δλδ...θελει πολυ μυαλο να κοιταξει καποιος οτι ο 60αρης ειναι πιο ακριβος απο τον 120αρη...οποτε κ προκειται για λαθος που παντα γινεται.... οσο για την παραθεση βρεσ μου μια ελληνικη τιμη τοσο τραγικα χαμηλοτεριη που θηχτηκες με την προσφορα που σου καναν http://www.skroutz.g...om=autocomplete εχω να προτεινω στους mods να κλειδωσει το θεμα γιατι μεσα απο τετοια θεματα που παρεκτρεπονται ...ειναι γραφικα πλεον αυτα που γινονται....και λεγονται... λαθη παντα γινονται και οχι για διαφημιστικουσ λογουσ ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα. γιατι η σελιδα επεσε αμεσως δεν αφησαν να παραγγειλει ο καθενας μασ απο 5-6 δισκους να εχουμε να καθονται... αυτα.. Με κατι τετοια σχολια πραγματικα θελω την επαναφορα του Thumbs Down γιατι μας διαβαζουν και μικρα παιδια.. Περαστικα.
sobi1984 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Με κατι τετοια σχολια πραγματικα θελω την επαναφορα του Thumbs Down γιατι μας διαβαζουν και μικρα παιδια.. Περαστικα. τι εννοεισ ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ότι δεν συμφωνέι με αυτά που γράφεις...
sobi1984 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ότι δεν συμφωνέι με αυτά που γράφεις... thresh το καταλαβα...μια ματια στους υπολοιπους ssd της ιδιας εταιριας χτεσ το βραδυ να εριχνε κανεις. θα το καταλαβενε πως εγινε λαθος και βαλαν περιγραφη 120αρη με τιμη πιο χαμηλη απο τον 60αρη..και ο 240αρης να εχει 3πλασια τιμη....το θεμα λοιπον ειναι οτι εν γνωση μας το καναμε αυτο και τωρα κατ'εμε (trollaroume κραζοντας ακομα ενα ελληνικο μαγαζι. και αποθεονοντας καποια ξενα)οποτε ρωταω...και λογικα πιστευω γιατι ασχολουμαστε λοιπον με τιμες skroutz? αφου ξερουμε τα 2-3 καλα ελληνικα μαγαζια και αξιοπιστα συναμα...δλδ να κοιταμε κατευθειαν msystems kai visionstudio πχ και μετα αμαζον... (και ολα τα υπολοιπα να φανε χ) το μονο που προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι εκαν μπαμ οτι εγινε λαθος..το πηρανε χαμπαρι σχετικα νωρις σε αντιθεση με αλλα μαγαζια που το χαν μεχρι το αλλο πρωι...απλα..γνωμη λογικης εκφραζω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 το μονο που προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι εκαν μπαμ οτι εγινε λαθος..το πηρανε χαμπαρι σχετικα νωρις σε αντιθεση με αλλα μαγαζια που το χαν μεχρι το αλλο πρωι...απλα..γνωμη λογικης εκφραζω.. συμφωνώ και επιπλέον ότι στοίχημα θες ότι θα έβλεπες αυτή την κατάσταση ακόμα και το μαγαζί που έκανε λάθος ήταν το msystems, μαγαζί που έχει αποδείξει ότι δεν του κώλου...
sobi1984 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 συμφωνώ και επιπλέον ότι στοίχημα θες ότι θα έβλεπες αυτή την κατάσταση ακόμα και το μαγαζί που έκανε λάθος ήταν το msystems, μαγαζί που έχει αποδείξει ότι δεν του κώλου... αρα συμφωνεις μαζι μου ?εχουν γραφτει 7 σελιδες για ενα προφανεστατο λαθος στο οποιο στην τελικη η αντιδραση του μαγαζιου ηταν αμεση..δεν ηταν σαν αλλων προσφορον...(ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ) αρα δεν τηνει προσ την γραφικοτητα αυτο που γινεται...
Locko Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 thresh το καταλαβα...μια ματια στους υπολοιπους ssd της ιδιας εταιριας χτεσ το βραδυ να εριχνε κανεις. θα το καταλαβενε πως εγινε λαθος και βαλαν περιγραφη 120αρη με τιμη πιο χαμηλη απο τον 60αρη..και ο 240αρης να εχει 3πλασια τιμη....το θεμα λοιπον ειναι οτι εν γνωση μας το καναμε αυτο και τωρα κατ'εμε (trollaroume κραζοντας ακομα ενα ελληνικο μαγαζι. και αποθεονοντας καποια ξενα)οποτε ρωταω...και λογικα πιστευω γιατι ασχολουμαστε λοιπον με τιμες skroutz? αφου ξερουμε τα 2-3 καλα ελληνικα μαγαζια και αξιοπιστα συναμα...δλδ να κοιταμε κατευθειαν msystems kai visionstudio πχ και μετα αμαζον... (και ολα τα υπολοιπα να φανε χ) το μονο που προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι εκαν μπαμ οτι εγινε λαθος..το πηρανε χαμπαρι σχετικα νωρις σε αντιθεση με αλλα μαγαζια που το χαν μεχρι το αλλο πρωι...απλα..γνωμη λογικης εκφραζω.. +1 Ξαφνικά όλοι μας γίναμε αλάνθαστοι σαν τον Πάπα και αρχίσαμε να κρίνουμε τους πάντες για το παραμικρό. Όταν βλέπουμε καταστήματα που το κάνουν επανειλημμένα και σε πλήθος προϊόντων καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κράχτες. Τώρα μεμονωμένα λάθη, σαν αυτή την περίπτωση, γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες. Όσοι έχουμε κάνει 5-6 αγορές και ασχολούμαστε λίγο με την πληροφορική ξέρουμε τι παίζει με τα καταστήματα και που να απευθυνόμαστε.
teodor_ch Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 φιλε μου νομιζω εχετε ολοι ξεφυγει...αυτο ειναι πονηρια που γινεται και τηνει να γινει γραφικο σε αυτο το section του forum...ελεοσ δλδ...θελει πολυ μυαλο να κοιταξει καποιος οτι ο 60αρης ειναι πιο ακριβος απο τον 120αρη...οποτε κ προκειται για λαθος που παντα γινεται.... οσο για την παραθεση βρεσ μου μια ελληνικη τιμη τοσο τραγικα χαμηλοτεριη που θηχτηκες με την προσφορα που σου καναν http://www.skroutz.gr/s/352937/Corsair-Force-Series-GT-120GB-SATA-3-6Gb-s.html?from=autocomplete εχω να προτεινω στους mods να κλειδωσει το θεμα γιατι μεσα απο τετοια θεματα που παρεκτρεπονται ...ειναι γραφικα πλεον αυτα που γινονται....και λεγονται... λαθη παντα γινονται και οχι για διαφημιστικουσ λογουσ ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα. γιατι η σελιδα επεσε αμεσως δεν αφησαν να παραγγειλει ο καθενας μασ απο 5-6 δισκους να εχουμε να καθονται... αυτα.. δεν είμαστε φίλοι απο εκεί και πέρα η συμπεριφορά του καταστήματος ήταν αντι-επαγγελματική κατα τη γνώμη μου δικαίωμα μου να αντιδράσω νόμιμα όπως θέλω κάποτε πρέπει να μάθουμε να πληρώνουμε τα λάθη μας τέλος Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia App
sobi1984 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 δεν είμαστε φίλοι απο εκεί και πέρα η συμπεριφορά του καταστήματος ήταν αντι-επαγγελματική κατα τη γνώμη μου δικαίωμα μου να αντιδράσω νόμιμα όπως θέλω κάποτε πρέπει να μάθουμε να πληρώνουμε τα λάθη μας τέλος Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia App ειναι ευκολοσ ο δρομος σου...www.amazon.co.uk επρεπε να στον χαρισουν εχεις δικιο.....μιλα με κανα παιδι απο εδω μεσα να σου δωσει το τηλ του get it now να παρεισ να του ζητησεις τα λεφτα του μετα απο ενα μηνα που εχει γινει φιασκο με την τοτε προσφορα και μιλαμε...πρωι πρωι στειλανε mail και σου προτειναν μια απο τις πιο φτηνες τιμες αν δεν το καταλαβεσ του σκρουτζ.μαλλον το ξαναλεω ηθελες να στον χαρισουν για την ταλαιπωρια που υπεστει το πληκτρολογιο σου και το ποντικι σου ...
teodor_ch Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ειναι ευκολοσ ο δρομος σου...www.amazon.co.uk επρεπε να στον χαρισουν εχεις δικιο.....μιλα με κανα παιδι απο εδω μεσα να σου δωσει το τηλ του get it now να παρεισ να του ζητησεις τα λεφτα του μετα απο ενα μηνα που εχει γινει φιασκο με την τοτε προσφορα και μιλαμε...πρωι πρωι στειλανε mail και σου προτειναν μια απο τις πιο φτηνες τιμες αν δεν το καταλαβεσ του σκρουτζ.μαλλον το ξαναλεω ηθελες να στον χαρισουν για την ταλαιπωρια που υπεστει το πληκτρολογιο σου και το ποντικι σου ... έκαναν λάθος; ναι μου τον πρόσφεραν στην καλύτερη τιμή; οχι τι προσπαθείς; μια πραγματικότητα υπάρχει! είπα τέλος, αλλά το τραβάς χωρίς λόγο Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia App
sobi1984 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 έκαναν λάθος; ναι μου τον πρόσφεραν στην καλύτερη τιμή; οχι τι προσπαθείς; μια πραγματικότητα υπάρχει! είπα τέλος, αλλά το τραβάς χωρίς λόγο Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia App whatever....μια οντως υπαρχει....ειμαστε οι ελληνες οτι να ναι...και τελος δεν δεχομαι απο κανεναν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις