terry308 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 πάντως δεν θα δεις πανω απο 250/400 write/read...λόγω MARvel +1000 Τα γράφουμε, βάζουμε φωτογραφίες ... αλλάάάά
val007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 αρα το σωστο ειναι να τον βαλω στον controller τις Marvell SE9128 (SATA 7~8) στην μητρικη μου και οχι στον controller τις intel (SATA 1~2). ευχαριστω θα κανω την παραγγελια γιατι η τιμη ειναι φοβερη βαλεις στον controller τις intel (SATA 1~2).
nik187 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 οκ παιδια τωρα το καταλαβα. απλα με τις φωτογραφιες λιγο με μπερδεψατε controller intel λοιπον ευχαριστω και συγνωμη
terry308 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 οκ παιδια τωρα το καταλαβα. απλα με τις φωτογραφιες λιγο με μπερδεψατε controller intel λοιπον ευχαριστω και συγνωμη Με κόκκινο είχα τις θέσεις 7+8 και με πράσινο τις 1+2 , ο val έβαλε τη φώτο με το καλώδιο προς τις θέσεις 7+8 και κόκκινο κύκλο Φυσικά θα το δεις καλύτερα στη μητρική σου
moredread Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 βαλεις στον controller τις intel (SATA 1~2). max 300 SATA 2
deliol Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πόσοι προλάβατε να παραγγείλετε; Εγώ πήρα ένα κομμάτι... Μας βλέπω να μένουμε με την χαρά...
sobi1984 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 εγω πιστευω οτι ηταν λαθος και η τιμη προοριζοταν για τον 60αρι..ειναι 50% κατω απο τον ανταγωνισμο η τιμη χωρις λογο..
k_dinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 O plus είναι sata2 ενώ ο Gt sata3 Σίγουρα είναι καλύτερα να επενδύουμε στο μέλλον, αλλά σε σύστημα με sata2 μόνο, θα έχουν διαφορές?
fotis 65 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 τον πήρα όταν είχε 210ευρω και δεν το μετάνιωσα... μεγάλη διαφορά με τα υπόλοιπα καταστήματα... πάρτε τον για μελλοντική αναβάθμιση.αν και το κόβω για λάθος αφού ο 60ρης έχει 95.38 €
Psycho13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μολις με πηραν τηλ για ακυρωση λογω λαθους τιμης. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
beez Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 και εμενα το ιδιο. ηταν η τιμη για τα 60 γιγα. αντιπροσφορα στα 143 ευρώ λολ. δεν πειραζει ηταν ευγενικοι και χαλαλι τους. απλως και εγω θα προτιμησω στο μελλον το αμαζον για την αγορα, που δεν κανει "λαθη".
deliol Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Και εμένα τα ίδια μου είπαν, ότι η τιμή ήταν για τον 60άρη, πράγμα το οποίο φυσικά δεν ίσχυε, καθώς πριν παραγγείλω το έλεγξα.... Και φυσικά μου τον πρότεινε στην προνομιακή τιμή των 143 ευρώ.... Μάλιστα μου είπε ότι δεν ήταν δυνατόν σε αυτή την τιμή να βγει αυτό το μοντέλο, όταν του απάντησα ότι αντίστοιχους 120άρηδες βρίσκεις πλέον με 110 ευρώ και κάλιστα η τιμή των 89.88 θα μπορούσε να θεωρηθεί προσφορά (έστω και αν είχε μόνο 2-3 κομμάτια!) , μου απάντησε ότι έχω δίκιο, αλλά επιμένει να ακυρώσει την παραγγελία... Δεν πειράζει, ας είναι καλά οι ξένοι που τα θέλουν τα ευράκια μας, οι έλληνες απ'οτι φαίνεται έχουν χορτάσει τόσα χρόνια ......
Sotosgl Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Θα μπορουσαν να κανουν λαθος σε μια καρτα γραφικων,σε μια μητρικη,σε ενα κουτι βρε αδερφε αλλα ΟΧΙ!!,εκει σε σκληρο που εχουμε ανοιξει 50 διαφορετικα θεματα εδω μεσα και ειναι HOT αντικειμενο για αγορα απο εξωτερικο.και αρχιζει και τους λουζει κρυος ιδρωτας. Δεν πειραζει μπακαληδες αυτα κανετε και γινονται οι εξω μαγκες Και για οποιον θελει να το προχωρησει το θεμα οριστε Καλημέρα σας Κ. Που ψαρώσατε με το κόλπο μας, Σχετικά με την παραγγελία σας #1χχχχ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δυστυχώς από λάθος του τμήματος μηχανογράφησης ο δίσκος Corsair Force Series GT CSSD-F120GBGT-BK 2.5" 120GB Sata III εμφανιζόταν στην τιμή των 89,88€, η οποία δεν ισχύει και δεν μπορούμε να σας την προμηθεύσουμε. Σε περίπτωση που πραγματικά σας ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος SSD θα μπορούσαμε να σας τον παρέχουμε στην τελική τιμή των 143,90€. Σας ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση σας προκλήθηκε από το συγκεκριμένο λάθος μας και παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία. Με εκτίμηση, E-Gate Sales Team Σημειωση:Θα ετρωγε ακυρωση απο εμενα η παραγγελια λογικα γιατι εχω 2 Marvel Controllers στην μητρικη του 2ου PC και απο οτι ειπατε χανει αρκετα ή θα εμπαινε στο Laptop αλλα δεν καιγομαι να βαλω 100GB εκει και να ειμαι με εξωτερικους.Κουραγιο σε οσους στηριχτηκαν στην προσφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις