nick_aster Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δεν θα ήταν super να υπήρχε ένα ορθογραφικό λεξικό εγκατεστημένο στον browser (πχ. Chrome / Mozilla) το οποίο καθώς έβλεπες την σελίδα να σου εμφάνιζε ένα notification (πχ. Υπογράμμιση) αν υπάρχει κάποιο ορθογραφικό λάθος σε αυτή. Για εμάς του developers και διαχειριστές πολλών ιστοσελίδων θα ήταν priceless... Tell me your thoughts!!
veteranos123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μα υπάρχουν και στον Mozilla και στον chrome(μάλιστα ειναι εγκατεστημένο απο μόνο του)
nick_aster Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Φίλε Veteranos123, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά μάλλον δεν ήμουν πολύ σαφής. Αυτό που εννοώ είναι να υπάρχει λεξικό όταν απλώς διαβάζεις την σελίδα όχι μόνο όταν γράφεις σε κάποια textarea/textfield.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Φίλε Veteranos123, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά μάλλον δεν ήμουν πολύ σαφής. Αυτό που εννοώ είναι να υπάρχει λεξικό όταν απλώς διαβάζεις την σελίδα όχι μόνο όταν γράφεις σε κάποια textarea/textfield. Σε τι θα χρησίμευε αυτό αφού η σελίδα είναι μην διορθώσιμη.
nick_aster Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Θεωρώ ότι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο αν κάτι είχε ξεφύγει από τον συντάκτη την ώρα που έγραφε να μπορούσε να εντοπιστεί εύκολα με ένα proof reading και έπειτα να ενημερωθεί από τον αυτόν που είναι υπεύθυνος.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Θεωρώ ότι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο αν κάτι είχε ξεφύγει από τον συντάκτη την ώρα που έγραφε να μπορούσε να εντοπιστεί εύκολα με ένα proof reading και έπειτα να ενημερωθεί από τον αυτόν που είναι υπεύθυνος. Αυτο ειναι εφικτό αφου πρόσβαση στην σελίδα μπορούν να εχουν πολλοί διαχειριστές
aghahowa Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Θα είχες πολλές false positive αναφορές πχ με αγγλικές λέξεις στο κείμενο ή με συντομεύσεις. Είναι χρέος του συντάκτη να εντοπίζει τα λάθη πριν την ανάρτηση
rohas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μας μπερδεύεις λιγο....στην αρχή γράφεις Αυτό που εννοώ είναι να υπάρχει λεξικό όταν απλώς διαβάζεις την σελίδα όχι μόνο όταν γράφεις σε κάποια textarea/textfield. και μετά αναφέρεις Θεωρώ ότι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο αν κάτι είχε ξεφύγει από τον συντάκτη την ώρα που έγραφε να μπορούσε να εντοπιστεί εύκολα με ένα proof reading και έπειτα να ενημερωθεί από τον αυτόν που είναι υπεύθυνος. 1) Ο συντάκτης μπορεί να ελέγχει μόνος του την ορθογραφία τη στιγμή που γράφει το άρθρο του 2) Ακόμα και εάν ξεφύγει κάτι τότε ο ελεγχτής μπορεί να κάνει αντιγραφή/επικόλληση το κείμενο του συντάκτη σε ένα word και κατόπιν να κάνει εκεί τον έλεγχο ! Το να υπάρχει ένα addon για ορογραφικό έλεγχο σε σελίδα είναι κάτι που δεν χρειάζεται η πλειοψηφία των χρηστών -για να μην πω το 100% αυτών...Από την άλλη ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τα του internet
nick_aster Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μας μπερδεύεις λιγο....στην αρχή γράφεις και μετά αναφέρεις 1) Ο συντάκτης μπορεί να ελέγχει μόνος του την ορθογραφία τη στιγμή που γράφει το άρθρο του 2) Ακόμα και εάν ξεφύγει κάτι τότε ο ελεγχτής μπορεί να κάνει αντιγραφή/επικόλληση το κείμενο του συντάκτη σε ένα word και κατόπιν να κάνει εκεί τον έλεγχο ! Το να υπάρχει ένα addon για ορογραφικό έλεγχο σε σελίδα είναι κάτι που δεν χρειάζεται η πλειοψηφία των χρηστών -για να μην πω το 100% αυτών...Από την άλλη ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τα του internet Αυτό που θέλω να πω φίλε rohas είναι αν του έχει ξεφύγει την ώρα που το έγραφα και το δημοσίευσε χωρίς να το προσέξει. Όπως και να είναι θεωρώ ότι θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο plugin αλλά ίσως να το πιστεύω μόνο εγώ.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αυτό που θέλω να πω φίλε rohas είναι αν του έχει ξεφύγει την ώρα που το έγραφα και το δημοσίευσε χωρίς να το προσέξει. Όπως και να είναι θεωρώ ότι θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο plugin αλλά ίσως να το πιστεύω μόνο εγώ. Νομιζω επιμένεις σε κατι ανουσιο για τους διαχειριστές και ηδη λυμένο
nick_aster Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Νομιζω επιμένεις σε κατι ανουσιο για τους διαχειριστές και ηδη λυμένο Δεν νομίζω ότι επιμένω και πάρα πολύ. Δεν στέλνω μηνύματα παρακαλώντας να το φτιάξει κάποιος ούτε προσπαθώ να πίσω κανένα για την ανάγκη του να υπάρχει. Όταν κάνει κάποιος ερώτηση εγώ απαντάω. Αν σε ενοχλεί μην ξαναμπεις σε αυτό το thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα