κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ωραία θα κάτσω αύριο το πρωί να τα δοκιμάσω όλα να δω τι παίζει. Θα ξαναβάλω καλά την ψήκτρα επεξεργαστή θα ελέγχω τα pinακια και βλέπουμε. Ότι κάνω θα το γράψω εδώ για να το δείτε και εσείς αργότερα να βγάλω μια άκρη. Το clear cmos που λες απλά βγάλω τη μπαταρία για λίγα δεύτερα έτσι δεν είναι; Σας ευχαριστώ πολύ όλους πάντως για τη βοήθεια! Ναι ετσι γινεται...!!Πινακια ο επεξεργαστης δεν εχει π ν μπορουν στραβοσουν..Δεν ειναι πινακια ακριβως,δεν ξερω αν γινεται να στραβωσουν...Απλα και μενα ο i5 μ ετσι ξαφνικα τα κακαρωσε...Αλλα Intel εγγυηση..!!!
nick#18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Γινεται και ετσι αλλα εινα ιχρονοβορο γιατι θελει μερικα λεπτα χωρις τη μαπταρια. Εχει πανω ενα jumper. Καπου κοντα στη μπαταρια θα ειναι και θα λεει clear cmos. Αν δε μπορεις να το βρεις συμβουλεψου το manual να ξερεις που ειναι για καθε ενδεχομενο για να το κανεις σε μερικα δευτερολεπτα. κοκολινο ναι οι cpu της intel απο το socket 775 και μετα δεν εχουν pins γιατι τα εχουν τα socket στη μητρηκη. Αν γινει μια στραφη εκει πολυ δυσκολο να επιστρεψει σε λειτουργικη κατασταση. Γενικα οι cpu ειναι δυσκολο να καουν. Εσυ μαλλον επεσες στο κομματι.
hAic Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Γινεται και ετσι αλλα εινα ιχρονοβορο γιατι θελει μερικα λεπτα χωρις τη μαπταρια. Εχει πανω ενα jumper. Καπου κοντα στη μπαταρια θα ειναι και θα λεει clear cmos. Αν δε μπορεις να το βρεις συμβουλεψου το manual να ξερεις που ειναι για καθε ενδεχομενο. κοκολινο ναι οι cpu της intel απο το socket 775 και μετα δεν εχουν pins γιατι τα εχουν τα socket στη μητρηκη. Αν γινει μια στραφη εκει πολυ δυσκολο να επιστρεψει σε λειτουργικη κατασταση. Γενικα οι cpu ειναι δυσκολο να καουν. Εσυ μαλλον επεσες στο κομματι. Ναι οντως!!
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Επομενως αποκλειεται να στραβωσει του cpu,αλλα παιζει να κακαροσε..!!Εμενα μ εκατσε η στραβη αλλα ενταξει..Ολα λυνοντα με την εγγυηση!!
silve Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λοιπόν παιδιά επειδή νευρίασα, το πήρα σοβαρά το θέμα σήμερα το πρωί και τελικά βρήκα την άκρη! Δοκίμασα λοιπόν αρχικά τον υπολογιστή μόνο με μητρική, επεξεργαστή και μνήμες (την οθόνη τη σύνδεσα στα γραφικά της μητρικής) και δούλεψε! Βάζω κάρτα γραφικών δεν δούλευε. Τελικά εγκατέστησα τα Windows βλέποντας από την ενσωματωμένη κάρτα, σύνδεσα μετά τα γραφικά, εγκατέστησα drivers και δούλεψαν όλα κανονικά! Επίσης ένα "λάθος" που είχα κάνει είναι ότι είχα συνδέσει το καλώδιο της οθόνης στη δεύτερη θύρα DVI, ενώ μόλις το έβαλα στην πρώτη (πάνω) δούλεψε με τη μια. Μάλλον είναι βλακεία της κάρτας αυτό να δουλεύει μόνο με την πρώτη θύρα και να έχει τη δεύτερη και επιπλέον οθόνη. Απλά τα αναφέρω όλα αυτά για τυχόν παρόμοια προβλήματα άλλων παιδιών. Εγώ οφείλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τη βοήθειά και το ενδιαφέρον σας! Να είστε καλά!
kapodistrias Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Επίσης ένα "λάθος" που είχα κάνει είναι ότι είχα συνδέσει το καλώδιο της οθόνης στη δεύτερη θύρα DVI, ενώ μόλις το έβαλα στην πρώτη (πάνω) δούλεψε με τη μια. Μάλλον είναι βλακεία της κάρτας αυτό να δουλεύει μόνο με την πρώτη θύρα και να έχει τη δεύτερη και επιπλέον οθόνη. Δεν νομίζω αυτό να είναι "λάθος". Σε όποια θύρα και να το βάλεις λογικά θα έπρεπε να παίζει. Αλλά ας μας πει κάποιος πιο ειδικός...
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λοιπόν παιδιά επειδή νευρίασα, το πήρα σοβαρά το θέμα σήμερα το πρωί και τελικά βρήκα την άκρη! Δοκίμασα λοιπόν αρχικά τον υπολογιστή μόνο με μητρική, επεξεργαστή και μνήμες (την οθόνη τη σύνδεσα στα γραφικά της μητρικής) και δούλεψε! Βάζω κάρτα γραφικών δεν δούλευε. Τελικά εγκατέστησα τα Windows βλέποντας από την ενσωματωμένη κάρτα, σύνδεσα μετά τα γραφικά, εγκατέστησα drivers και δούλεψαν όλα κανονικά! Επίσης ένα "λάθος" που είχα κάνει είναι ότι είχα συνδέσει το καλώδιο της οθόνης στη δεύτερη θύρα DVI, ενώ μόλις το έβαλα στην πρώτη (πάνω) δούλεψε με τη μια. Μάλλον είναι βλακεία της κάρτας αυτό να δουλεύει μόνο με την πρώτη θύρα και να έχει τη δεύτερη και επιπλέον οθόνη. Απλά τα αναφέρω όλα αυτά για τυχόν παρόμοια προβλήματα άλλων παιδιών. Εγώ οφείλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τη βοήθειά και το ενδιαφέρον σας! Να είστε καλά! Ti καλωδιο εχεις ρε συ????
silve Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω ρε παιδιά και μένα παράξενο μου φαίνεται αυτό που λέω. Ίσως και να έτυχε. Το καλώδιο της οθόνης είναι VGA και η κάρτα γραφικών βγάζει DVI. Έχω αντάπτορα από DVI σε VGA.
Dklearhos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω ρε παιδιά και μένα παράξενο μου φαίνεται αυτό που λέω. Ίσως και να έτυχε. Το καλώδιο της οθόνης είναι VGA και η κάρτα γραφικών βγάζει DVI. Έχω αντάπτορα από DVI σε VGA. Συνήθως σε παλιές κάρτες ήθελε να συνδέσεις την οθόνη στο primary dvi. Οι τελευταίες δεν έχουν πρόβλημα(τουλάχιστον σε όσες έχω δοκιμάσει)
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω ρε παιδιά και μένα παράξενο μου φαίνεται αυτό που λέω. Ίσως και να έτυχε. Το καλώδιο της οθόνης είναι VGA και η κάρτα γραφικών βγάζει DVI. Έχω αντάπτορα από DVI σε VGA. Μηπως το εβαλες σε λαθος DVi,νομιζω το ενα DVI εχει τα πινακια και διπλα κατι σαν στραυρο και το αλλο DVI εχει παλι τα πινακια αλλα αντι για σταυρο εχει κατι οριζοντιο..!!Οπως και να χει ενα δεν δουλευει καποια εξοδος της καρτας την γυρνας αμεσως..!!!
zHsHs_87 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 καλησπερα φιλε μ !!!δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα μια ιδεα μηπως δεν φτανουν τα 600w?? απ το τροφοδοτικο??? οταν το ανοιγεις και κανει το μπιμπ που λες μενει ανοιχτο ετσι ή κληνει μετα απο λιγο?? οταν συνδεσες την οθονη στην onboard καρτα γραφικων εβγαλες την αλλη που ειχες κουμπομενη??? επισης δοκιμασε να αφησεις μονο τα βασικα πανω κουμπμενα δλδ πληκτρολογειο μια ραμ , αναν σκληρο και την οθονη στην καρτα γραφικων της μητρικης!!! edit ουπς σορρυ φιλε μ τωρα ειδα οτι το εκανες!!!!! αφου σου δουλεψαν ολα τελος καλο ολα καλα!!!!
nikolasf Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα έχω ένα υπολογιστή με Intel Pentium 4 κάρτα γραφικών Asus v400 νομίζω motherboard : P4P800 series Asus. Πριν καιρό στα καλά καθούμενα ενώ άνοιγε δεν έδειχνε τίποτα η οθόνη. Τον παράτησα πήρα καινούργιο και σήμερα μου ήρθε να δοκιμάσω αν ανοίγει. Άνοιξε και μου εμφάνισε τα Ubuntu(δεν θυμάμαι να τα είχα βάλει...) Τον κλείνω, τον ανοίγω, του κάνω επανεκκίνηση όλα καλά Μετά απο λίγη ώρα πάλι τα ίδια. Ανοίγει -δεν ακούω τα χαρακτηριστικά μπιπ που πρέπει να κάνει και δεν δείχνει η οθόνη τίποτα. Απο παλιά έλεγα οτι ίσως φταίει η κάρτα γραφικών, αλλά εφόσον άνοιξε τι στο καλό πάει στραβά;; Προσπάθησα για ώρα και πάλι τίποτα. Και πήγα να χαρώ. Η οθόνη είναι κομπλέ την χρησιμοποιώ στον καινούργιο μου υπολογιστή. Το λαμπάκι (το πράσινο) ανάβει κανονικά. Ανεμηστηράκια σούπερ, η κάρτα παίρνει ρεύμα θαρρώ γιατί όταν τον άνοιξα ήταν ζεστή...Δεν ξέρω τι άλλο. Απο συνδέσεις υπολογιστή και καλώδια δεν ξέρω... Ξέχασα να πώ οτι για την ώρα που έδειχνε, δούλεψα κανονικά στα Ubuntu, αλλά έκανα μια βλακεία και ήθελα να κάνω επανεκκίνηση Εκεί ήταν και το τέλος.
diafanos2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Αν το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος κι έχει βρει λύση ας βοηθήσει.Έστησα ένα νέο μηχάνημα, με μητρική GA-H77-DS3H (υποστηρίζει chipset 1155), με επεξεργαστή Intel i5 και μνήμη 4GB (1 DIMM). Τα υπόλοιπα δεν έχουν και τόση σημασία. Η μητρική έχει 3 εξόδους γραφικών, μια VGA, μια DVI και μια HDMI. Συνδέω την οθόνη μου (SAMSUNG 19") στο VGA και ξεκινάω. Το μηχάνημα ανάβει κανονικά (δείχνει να λειτουργεί) στέλνει "σήμα" στο πληκτρολόγιο (ανάβουν τα φωτάκια του και μένει το NumLock αναμμένο, μπορώ και το ανάβω/σβήνω, όπως και το CapsLock, δηλαδή δείχνει να λειτουργεί σωστά) και προχωράει κανονικά, διαβάζει το boot cd των windows 7 που έχω και μετά από 5' λεπτά περίπου σταματάει να διαβάζει από το cd γιατί προφανώς περιμένει να πατήσω εγώ κάτι (ΟΚ, Νext) για να προχωρήσει. Αλλά δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη, ούτε τα αρχικά γράμματα του BIOS, η οθόνη δεν παίρνει σήμα καθόλου.Έβαλα και άλλη παρόμοια οθόνη (LG 19") αλλά τίποτα, κάνει τα ίδια. Έβαλα και μια κάρτα γραφικών 1GB που έχω με DVI έξοδο αλλά πάλι κάνει ακριβώς τα ίδια. Εν τω μεταξύ το εντελώς σπαστικό είναι ότι το μηχάνημα δείχνει να λειτουργεί κανονικά και το μόνο που δεν μπορώ είναι να έχω σήμα γραφικών. Δοκίμασα και με το HDMI και το VGA της μητρικής καθώς και με το DVI και HDMI της κάρτας γραφικών αλλά τίποτα. Έκανα clear cmos (αν και είναι καινούργιο) κι έβαλα κατευθείαν την κάρτα γραφικών αλλά πάλι δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Μόνο το DVI της μητρικής δεν έχω δοκιμάσει γιατί είναι DVI-D και δεν έχω τέτοιο καλώδιο (όπως μου γράφει στο manual δεν υποστηρίζει αντάπρορα στο DVI-D). Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Κατέχει κανείς την συγκεκριμένη μητρική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα