κοκολινος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Εχεις αλλο καλωδιο για να συνδεσεις το pc με την οθονη??
silve Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Α επίσης το led είναι μονίμως ανοιχτό. Δεν "τρεμοπαίζει". Δεν ξέρω να έχει κανέναν νόημα αυτό που λέω αλλά με έχει τρελάνει. Εχεις αλλο καλωδιο για να συνδεσεις το pc με την οθονη?? Έχω ναι, αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό γιατί όταν ανοίγω την οθόνη δείχνει το λογότυπο της LG...
κοκολινος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ποιο λεντ???Συνδεσε την με αλλο καλωδιο..!!!Και κατι αλλο αποστατες εχεις βαλει???Μπας και βραχυκυκλωνει πουθενα??
silve Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Έχω ένα led με έναν κεραυνό δίπλα. Είναι μονίμως ανοιχτό αυτό. Δεν ξέρω γιατί αλλά και πάλι μικρή σημασία έχει νομίζω. Θα δοκιμάσω άλλο καλώδιο οθόνης και θα σου πω. Όταν λες αποστάστες τι εννοείς; Μου φαίνεται με άνοιξε κλείσε το PC θα το χαλάσω εντελώς στο τέλος... EDIT: Άλλαξα το καλώδιο της οθόνης και δε λειτουργεί και πάλι.
κοκολινος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Για να βιδωσεις την μητρικη,αν δεν κανω λαθος χρειαζονται αποστατες για γινεται η γειωση..!!Μπορει να λεω και μαμακιες..!!
silve Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Α κατάλαβα τι λες. Έχω βάλει στη μητρική κανονικά. Δεν ξέρω παιδιά τι παίζει καθόλου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αν είναι θα το πάω σε μαγαζί την Πέμπτη να μου πουν τι έχει γιατί αυτοί εκεί έχουν και τα κατάλληλα εργαλεία. Δεν γίνεται αλλιώς. Με έχει τρελάνει.
κοκολινος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Α κατάλαβα τι λες. Έχω βάλει στη μητρική κανονικά. Δεν ξέρω παιδιά τι παίζει καθόλου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αν είναι θα το πάω σε μαγαζί την Πέμπτη να μου πουν τι έχει γιατί αυτοί εκεί έχουν και τα κατάλληλα εργαλεία. Δεν γίνεται αλλιώς. Με έχει τρελάνει. Ηρεμησε ρε συ...Μην τρελαινεσαι..!!Ρε συ ουτε με την ενσωματωμενη δουλευει???Αυτα μου εκανε και μενα οταν καηκε ο επεξεργαστης..!!Τον εχεις βαλει καλα??πρωτη φορα στηνεις pc??
silve Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Όχι ούτε με την ενσωματωμένη κάρτα δουλεύει. Τα δοκίμασα όλα σου λέω. Ωχ, μη μου λες τέτοια ότι είναι καμένος ο επεξεργαστής. Καλά τον έχει βάλει νομίζω, έχω βάλει και πάστα. Θα τον κοιτάξω αύριο τον επεξεργαστή και δοκιμάζω πάλι. PC δικό μου στήνω πρώτη φορά ναι, αλλά έχω κάνει επιδιορθώσεις και αλλαγές υλικών... Και πάλι αν έχει καεί ο επεξεργαστής θα δούλευε το PC; Φαίνεται ότι λειτουργούν όλα κανονικά μόνο που δε δείχνει εικόνα. Ακούγεται μέχρι και ο ήχος που ανάβει ο υπολογιστής (δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ).
κοκολινος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ακριβως αυτα εκανε και εμενα.!! Τι να σου πω τωρα ρε γαμωωω..!!Σιγουρεψου οτι εχεις βαλει καλα την ψυχτρα!!
nick#18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δηλαδη ακους τα windows να ανοιγουν? Αν καει cpu δεν κανει τιποτα. Το πιο ευκολο test ειναι απλα να δεις αν ζεσταινει η ψυχτρα... Κανε ενα clear cmos δοκιμασε και μετα βγαλε τη γραφικων σου και τις μνημες σου και ξανακουμπωσε τις. Τα 2 μπιπ μπορει να ειανι ο,τιδηποτε οσο κ να ακουγονται.. στο manual μεσα τι λεει για errors? Πιστευω ολα τα ρευματα να τα εχεις συνδεσει ξανα οκ..
silve Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ωχ, 170 ευρώ είναι αυτά. Αν είναι επεξεργαστής... Αν και έχει εγγύηση ποτέ δε ξέρεις όμως. Θα δοκιμάσω αύριο να κοιτάξω επεξεργαστή να βάλω καινούργια πάστα να τον καθαρίσω να κοιτάξω και την ψήκτρα αλλιώς μετά το πάω από Πέμπτη σε μαγαζί. Δεν γίνεται αλλιώς...
nick#18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δε θελει κοπο θελει τροπο! Ουτε τρελα εργαλεια ουτε τιποτα... Απλα πρεπει να ξεκινησεις και να τα δοκιμαζεις με μια σειρα ολα. Ολα τα parts καινουργια ηταν ετσι? Εσυ το εστησες?
silve Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δηλαδη ακους τα windows να ανοιγουν? Αν καει cpu δεν κανει τιποτα. Το πιο ευκολο test ειναι απλα να δεις αν ζεσταινει η ψυχτρα... Κανε ενα clear cmos δοκιμασε και μετα βγαλε τη γραφικων σου και τις μνημες σου και ξανακουμπωσε τις. Τα 2 μπιπ μπορει να ειανι ο,τιδηποτε οσο κ να ακουγονται.. στο manual μεσα τι λεει για errors? Πιστευω ολα τα ρευματα να τα εχεις συνδεσει ξανα οκ.. Δεν υπάρχουν καν Windows στο PC. Πρώτη φορά το ξεκινούσα. Αυτό με την ψήκτρα θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Τα δυο μπιπ αυτά δεν είναι error τελικά, γιατί όταν κλείνω το drive το κάνει πάλι. Πρέπει να είναι λειτουργία της μητρικής αυτό, αφού ακούγεται ελάχιστα κιόλας. Πιο πολύ θόρυβο κάνει ο ανεμιστήρας παρά αυτό το διπλό μπιπ. Η μητρική πάντως δεν έχει πρόβλημα γιατί όταν έβγαλα τις μνήμες ακούστηκαν 3 μπιπ. Για τον επεξεργαστή φοβάμαι τώρα... Δε θελει κοπο θελει τροπο! Ουτε τρελα εργαλεια ουτε τιποτα... Απλα πρεπει να ξεκινησεις και να τα δοκιμαζεις με μια σειρα ολα. Ολα τα parts καινουργια ηταν ετσι? Εσυ το εστησες? Όλα καινούργια ήταν ναι, πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ. Πως να τα δοκιμάσω δηλαδή ένα προς ένα;
nick#18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ας τα βαλουμε ολα λιγο κατω. Ξεσυνδεσε dvd-drive και σκληρο. Ασε τη μητρηκη μονη της με τα ρευματα της και 1 μονο dimmακι μνημης που εισαι σιγουρος οτι εχει κουμπωσει σωστα. Συνδεσε την ενσωματομενη καρτα γραφικων στην οθονη και δοκιμασε. Αν δεν κανε ενα clear cmos και ξαναδοκιμασε. Αν δεν βγαλε εντελος τις μνημες απο πανω και ξανααναψε το και πες μου τι ηχο θα κανει. Πιστευω πως οταν εβαζες το cpu προσεξες τα pins και δε χαλασες καποιο.
silve Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ωραία θα κάτσω αύριο το πρωί να τα δοκιμάσω όλα να δω τι παίζει. Θα ξαναβάλω καλά την ψήκτρα επεξεργαστή θα ελέγχω τα pinακια και βλέπουμε. Ότι κάνω θα το γράψω εδώ για να το δείτε και εσείς αργότερα να βγάλω μια άκρη. Το clear cmos που λες απλά βγάλω τη μπαταρία για λίγα δεύτερα έτσι δεν είναι; Σας ευχαριστώ πολύ όλους πάντως για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα