Dklearhos Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν είναι μονής επίστρωσης μπορεί και γίνει αλλά θέλει πολύ παίδεμα. Αλλά απότι βλέπω έχει καταστραφεί σχεδόν ολόκληρο! Αν είναι διπλής επίστρωσης(πάνω και κάτω) τότε χ..σε μέσα πολυχρόνη....
Tzimmys Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Τι εννοείς μονής- διπλής επίστρωσης? Και ναι, ας παιδευτώ λίγο, προκειμένου να δώσω 15 ευρώ για ένα καλώδιο...
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν έχεις μήκος δες μήπως το κόψεις σύριζα το κατεστραμμένο και μετά να διαιρέσεις στα 2 την μόνωση από εκεί και κάτω όσο χρειάζεσαι. ΔΕΝ το έχω κάνει ποτέ βλέποντας το μου ήρθε η ιδέα μπορεί και με ζέσταμα να γίνει ευκολότερα φαντάζομαι.
Tzimmys Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν έχεις μήκος δες μήπως το κόψεις σύριζα το κατεστραμμένο και μετά να διαιρέσεις στα 2 την μόνωση από εκεί και κάτω όσο χρειάζεσαι. ΔΕΝ το έχω κάνει ποτέ βλέποντας το μου ήρθε η ιδέα μπορεί και με ζέσταμα να γίνει ευκολότερα φαντάζομαι. Έτσι το σκέφτηκα και εγώ, αλλά έχω περιθώριο μόνο για ένα κόψιμο. Αν κάτι δεν πάει καλά, μετά δεν θα φτάνει... Και το κακό είναι, ότι τα συρματάκια μέσα είναι σαν αλουμίνιο. Φοβάμαι λοιπόν ότι αν το ζεστάνω για να φύγει η μόνωση, θα λιώσουν...
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Χειρουργείο κανονικό.. και μάλιστα νευρολόγου.. Καλή τύχη.. έχε και ένα ξυραφάκι κοντά θα χρειαστεί.
Roger Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Oποιαδηποτε πατεντα με κολλητηρι και καλαι θα λιωσει σαν βουτυρο,δεν θα μεινει τιποτα.Να κοπει λιγο πιο πανω παλι δεν γινεται γιατι τα καλωδιακια θα ειναι στον αερα και δεν θα μπορεις να τα καρφωσεις στην φυσα.Καλωδιοταινιες τετοιου τυπου πουλανε στο εμποριο και αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να βρεις φαρδυτερη και να την κοψεις σε οσα πινακια θελεις. Αλλη πατεντα ειναι να χρησιμοποιησεις καλωδιοταινια ide δισκου ,αλλα εκει πρεπει να επεμβεις και στις δυο φυσες και να κολλησεις τα καλωδια πανω στην πλακετα. Ποσα καλωδια εχει αυτη που χρειαζεσαι και τι μηκος εχει?Εχω διαφορες. Και αν επιτρεπεται ,που χρησιμοποιειται?
tigergreg Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Kι εγω θα σουλεγα να δωσης τα 13 μη τυχον και γινη μεγαλυτερη ζημια.
madsc Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Τεχνικά γίνεται με υγρό "ασήμι", υλικό επιδιόρθωσης παρμπρίζ αυτοκινήτου. Το βρίσκεις σε μεγάλα χρωματοπωλεία για 7-10€. Μασκάρεις, βάφεις με πινελάκι και μόλις στεγνώσει γίνεται αγώγιμο. Με το παίδεμα που χρειάζεται και τον ενδεχόμενο κίνδυνο καλύτερα καινούριο. p.s. Κολλητήρι ή θερμοκρασία δεν ακουμπάς σε τέτοια. /sc
Tzimmys Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Oποιαδηποτε πατεντα με κολλητηρι και καλαι θα λιωσει σαν βουτυρο,δεν θα μεινει τιποτα.Να κοπει λιγο πιο πανω παλι δεν γινεται γιατι τα καλωδιακια θα ειναι στον αερα και δεν θα μπορεις να τα καρφωσεις στην φυσα.Καλωδιοταινιες τετοιου τυπου πουλανε στο εμποριο και αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να βρεις φαρδυτερη και να την κοψεις σε οσα πινακια θελεις. Αλλη πατεντα ειναι να χρησιμοποιησεις καλωδιοταινια ide δισκου ,αλλα εκει πρεπει να επεμβεις και στις δυο φυσες και να κολλησεις τα καλωδια πανω στην πλακετα. Ποσα καλωδια εχει αυτη που χρειαζεσαι και τι μηκος εχει?Εχω διαφορες. Και αν επιτρεπεται ,που χρησιμοποιειται? Ωραίος φίλε. 14 καλώδια έχει, μήκος κοντά στους 13 πόντους και χρησιμοποιείται για να δουλέψουν τα power buttons & leds ενός laptop..
Roger Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εχω με 17 καλωδια και με 24 καλωδια ,μηκος 30cm ,την ψιλομαζευεις και την στριμωχνεις,και καταργεις τα 3 καλωδια απο τα 17 Στειλε μου πμ
Tzimmys Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Kι εγω θα σουλεγα να δωσης τα 13 μη τυχον και γινη μεγαλυτερη ζημια. Τεχνικά γίνεται με υγρό "ασήμι", υλικό επιδιόρθωσης παρμπρίζ αυτοκινήτου. Το βρίσκεις σε μεγάλα χρωματοπωλεία για 7-10€. Μασκάρεις, βάφεις με πινελάκι και μόλις στεγνώσει γίνεται αγώγιμο. Με το παίδεμα που χρειάζεται και τον ενδεχόμενο κίνδυνο καλύτερα καινούριο. p.s. Κολλητήρι ή θερμοκρασία δεν ακουμπάς σε τέτοια. Σας υπερ-ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Εχω με 17 καλωδια και με 24 καλωδια ,μηκος 30cm ,την ψιλομαζευεις και την στριμωχνεις,και καταργεις τα 3 καλωδια απο τα 17 Στειλε μου πμ Φίλε, είμαι υπόχρεος μόνο που το είπες. Να είσαι καλά. Άσε με να παιδευτώ λίγο και αν δω ότι δε βλέπω φως, θα σου ξαναμιλήσω...
Tzimmys Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Το έκανα παιδιά, το πόσο όμως θα κρατήσει, θα δείξει... Στην αρχή προσπάθησα να το λιώσω πολύ προσεκτικά, φέρνοντας τον αναπτήρα παράλληλα με το καλώδιο, αλλά δε γινόταν. Το έκαψα στα ίσια, και έγινε. Πέρασα και μια ταινία από πίσω και λειτουργεί...
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Έτσι ! +1 Εγώ το είχα φανταστεί με πιστόλι θερμού αέρα ..
venumis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πω πω ρε φίλε κακάσχημο το έκανες ! Πώς είναι έτσι ? ΠΛάκα κάνω Μπράβο, η ικανοποίηση της επισκευής σε κάτι τέτοια πραγματάκια είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα