DoukiMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 παιδιά εχω μια επιδότηση 120 ευρω απο την vodafone και θα ηθελα να προσθεσω κανα 100 σταρι ακομα για να παρω ενα smartphone ποιο μου προτεινετε?
optimus_crime Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 παιδιά εχω μια επιδότηση 120 ευρω απο την vodafone και θα ηθελα να προσθεσω κανα 100 σταρι ακομα για να παρω ενα smartphone ποιο μου προτεινετε? Sony Ericsson Xperia Neo V (αυτό έχω εγώ και είμαι υπερευχαριστημένος, το καλύτερο android κινητό κατά την άποψη μου σε τέτοια τιμή... Είναι ισοδύναμο ίσως και καλύτερο από πολλά άλλα κινητά με τιμή 300+ ) Sony Ericsson W8 Samsung S5690 Galaxy Xcover LG Optimus Black P970 Δεν μας λες όμως αν θέλεις απλώς ένα smartphone(να κάνεις την δουλειά σου) ή αν θέλεις κινητό με πολλές δυνατότητες για συγκεκριμένες χρήσεις( ; )
DoukiMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 το neo v εχει κολληματα η προβληματα με το wifi?
optimus_crime Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 το neo v εχει κολληματα η προβληματα με το wifi? Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα τουλάχιστον στο δικό μου. Παρόλο που γράφονται πολλά για τα προβλήματα του τηλεφώνου εγώ δεν έχω βρει κάτι αρνητικό πάνω του ακόμη...
christs Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Πραγματι, εχει γραφτει και αλλες φορες οτι στα μειον του συγκαταλεγονται τυχον προβληματα με το wifi. Προσωπικα και σε μενα ειναι μια χαρα παντως. Στην περιπτωση του Neo V, για 200 ευρω ειναι ενα τιμιοτατο κινητο , με τα ολα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα