Xvipes Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθειά σας για άλλη μια φορά έχω το παραπάνω ρουτερ και θα ήθελα να κάνω το εξής.επειδή δεν έχω ίντερνετ σε αυτό το σπίτι αλλά ο γείτονας έχει θέλω να δοκιμάσω το εξής. Γίνεται να κάνω το vigor repeater? και τι εννοώ με αυτό?γίνεται να δουλεύει σαν usb wifi stick ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ αυτό το router για να μου δίνει ίντερνετ μέσω ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ από τον γείτονα? Αν ναι πως τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?επειδή ψάχνω 3 μέρες τώρα βρήκα ότι κάτι παίζει με το wds αλλά ενώ βάζω την σωστή mac address το σωστό κλειδί, κανάλι και security mode δεν έχω ίντερνετ.έχω κλείσει το dhcp από το vigor αλλά πάλι τίποτα. Έχω βάλει την LAN ip σε 192.168.1.253 ή 192.168.1.1 και πάλι τίποτα. Το ρουτερ που θέλω να συνδεθώ είναι ένα thomson tg587 το κλασικό της forthnet. Πρέπει να κάνω τίποτα εκεί για να δουλέψει? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 καλησπερα μην το παιδευεις - το συγκεκριμενο δεν κανει για wireless bridge/client διοτι πολυ απλα δεν εχει τετοιο mode λειτουργιας.Ειναι μονο wireless access point.(Το εχω και εγω). πρεπει να παρεις κατι σαν και αυτο http://www.asus.com/Networks/Wireless_Routers/WL330gE/ Το εχω και ειναι αριστο
Xvipes Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Και τότε στο WDS γιατί έχει 2 επιλογές(bridge και repeater)?
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 με wds μπορει να παιξει θεωρητικα αλλα α.πρεπει το wds Να γινει και απο τις 2 πλευρες. δηλαδη και στο Thomson να γινει wds προς το vigor και το αναποδο.τωρα τα προβληματα. α.στο thomson πρεπει να εχεις προσβαση.β.ολα τα thomson με τα νεα firmware εκτος αν ειναι το v7 με firmware 7..x.x.x αντι για 8.χ.χ.χ δεν εχουν μεσα στο μενου τους το wds.πρεπει να το κανεις απο cli.Οδηγιες μπορω να σου βρω αλλα υπαρχουν και αλλα θεματα οπως οτι το Thomson παιζει wds μονο με wep και οχι με wpa.Οποτε αν το εχει κλειδωσει με wpa δεν θα παιξει.θελει wep και αμα δεν θελει ο αλλος να το αλλαξει η δεν εχεις προσβαση παλι το ξεχνας. γ.δεν ξερω κατα ποσο θα παιξει σιγουρα αναμεσα σε 2 ρουτερ τα οποια ειναι διαφορετικη μαρκα.αλλιως πας σε Repeater.φτηνο απλο Repeater ειναι το tp link wa701nd .το ειχα κανει Firmware update και σεταρεισε Universal repeater σε 10 λεπτα.δεν ειναι η καλυτερη μαρκα αλλα ειναι φτηνο.θα βρεις και αλλες μαρκες πιο καλες οπως dlink.level one,draytek,linksys κτλ.ολα πανω κατω κανουν τα ιδια με τον ιδιο τροπο.απλα καποια ειναι σκετα Repeater ενω αλλα ειναι και access points κτλ κτλ.δεμ ξερω αν και χλωμο το κοβω αν υπαρχει κανα firmware dd-wrt που να κανει το vigor να παιξει σαν Repeater.δυσκολο παντως.συνηθως τα dd-wrt τα βγαζουν για routers οχι για adsl routers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα