panos0100 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα προγραμμα το 7ζιπ, θελω ενα παιχνιδι απο 8gb να το κατεβασω στα 4 και δεν μου το κανει γιατι? παλι 8 μου το κανει αν ξερεται κανενα αλλο προγραμματακι για συμπιεση πειτε μου δηλαδη πιο αξιοπιστο, ευχαριστω συγνωμη αν μπωρει καποιος moderator ας το παει στο θεμμα softwere λαθος μου ευχαριστω
Dklearhos Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν τα δεδομένα είναι ήδη συμπιεσμένα τότε δυστυχώς δεν μπορείς να τα συμπιέσεις κ άλλο!!!. Το 7zip είναι από τα καλύτερα για συμπίεση.
rohas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα προγραμμα το 7ζιπ, θελω ενα παιχνιδι απο 8gb να το κατεβασω στα 4 και δεν μου το κανει γιατι? παλι 8 μου το κανει αν ξερεται κανενα αλλο προγραμματακι για συμπιεση πειτε μου δηλαδη πιο αξιοπιστο, ευχαριστω συγνωμη αν μπωρει καποιος moderator ας το παει στο θεμμα softwere λαθος μου ευχαριστω Yποθέτω ότι θέλεις 1 παιχνίδι που βρίσκεται σε DVD 8Gb (ή έχει μέγεθος 8Gb εαν το "κατεβασες" από τον θείο) να το συμπιέσεις προκειμένου να το "κάψεις" σε DVD 4Gb.Αυτό απλούστατα δεν γίνεται καθότι το παιχνίδι που έχει μέγεθος 8Gb (πριν γίνει η εγκατάστασή του) είναι ήδη σε συμπιεσμένη μορφή (όπως αναφερθηκε ηδη από άλλο μέλος). Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μεσω του 7zip να συμπιέσεις -πρακτικά αποθηκεύσεις- το παιχνίδι σπάζοντας το σε 2 αρχεία των 4Gb, προκειμένου να μπορέσεις να το "κάψεις" σε 2 DVD των 4Gb
sakisosf Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ότι είπε ο rohas.Επίσης ένα καλό πρόγραμμα συμπίεσης είναι το WinRAR το οποίο σου δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες(π.χ Τύπος Συμπίεσης:Γρήγορη Συμπίεση ή Μέγιστη Συμπίεση κ.τ.λ. )
panos0100 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 δηλαδη μονο αυτο μπωρο να κανω? δηλαδη να το σπασω σε 2 κομματια 4+4 και μετα θα δουλευει βρε παιδια ή θα εχει πρωβλημμα στην εγκατασταση, καλα θα το δοκιμασω και θα σας πω ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας
rohas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Σαφεστατα και θα δουλευει, αρκεί να το κάνεις σωστα ! π.χ. 1) Εαν εχεις ηδη το παιχνιδι σε DVD 8Gb και θελεις να το αντιγραψεις σε 2 DVD 4Gb τότε θα κάνεις μετατροπή του DVD σε iso image στο σκληρο δισκο στον υπολογιστή σου.Κατοπιν θα βρεις το αρχειο (ή τα αρχεία) του iso image, θα τα επιλεξεις και μετά μέσω 7zip θα τα συμπιέσεις -πρακτικά αποθηκεύσεις - σε 2 αρχεία των 4Gb. Εν συνεχεία το καθε ενα αρχειο θα το γραψεις σε DVD.Μετά για να κανεις την αναποδη διαδικασία βάζεις το 1ο DVD με το 1ο αρχειο 7zip και θα του λες να στο αποσυμπιεσει στον σκληρο δισκο.Θα ξεκινησει να το αποσυμπιεζει, μολις τελειωσει με το 1ο DVD θα σου ζητησει το 2ο. Αλλάζεις DVD και ξεκιναει να αποσυμπιεζει το 2ο αρχειο. Μολις τελειωσει θα εχεις το αρχειο-α του iso image στον σκληρο σου ! Κατόπιν με καποιο προγραμμα εικονικου(virtual) CD/DVD rom θα "φορτώσεις" το iso και θα κανεις κανονικα την εγκ/ση του παιχνιδιου ! 2) Εαν εχεις ηδη το παιχνιδι σε iso μορφη ειναι η παραπανω διαδικασία με τη διαφορα πως δεν χρειαζεται να μετατρεψεις το DVD σε iso image
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα