Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Αγορασα ενα ρουτερ Netgear DGN2200 σε αντικατασταση του Netfaster που μου εδωσε η HOL, για καλυτερη ταχυτητα και σταθερη γραμμη, καθως με attenuation 26.5 και SNR 9 (στο Μαρουσι) συγχρονιζα στα 11000 περιπου, και παροτι ειχα κανει επανειλλημενα παραπονα σε HOL η απαντηση ηταν οτι η γραμμη μου δεν εχει προβλημα και το μονο που προτειναν για αυξηση ταχυτητας)ηταν ισως η αλλαγη ρουτερ (ανεπισημα μου το ειπαν αυτο..) Ομως με το Netgear συντονισα σχεδον 2MB πιο χαμηλα !! Το ερωτημα μου ειναι πως γινεται με το Thomson TG585v7 που μου εμεινε απο τη Forthnet και με το Netfaster που μου εδωσε η HOL να συντονιζα στα 11000 περιπου, και το Netgear DGN2200 να συγχρονιζει κατω απο 9000. 2MB διαφορα πιο κατω διαφορα, απο ενα ρουτερ που το αγορασα για το καλυτερο !! Οκ ειναι σταθερο ακομα και οταν κατεβαζω το SNR στο 1,2 (τοτε κλειδωνει στα 13300 περιπου, αλλα με μονο με telnet και SNR 1.2 που μπορει να κανει αποσυνδεσεις ανα πασα στιγμη), αλλα αν συγχρονιζε στα 11000 οπως τα αλλα ρουτερ σε SNR 9, θα μπορουσα να φτασω τα 15000 με SNR 1.2 που ειναι και το ζητουμενο. Τι θα μπορουσα να ψαξω παραπανω? Διαβασα διαφορα για το NETGEAR και αλλαξα καναλι απο 9 σε 7,8,10, αλλαξα σε PPPoA και VC-based, εβγαλα ολα τα τηλεφωνα του σπιτιου και εκανα restart, αλλαγα το Mode απο 300 σε 145 και 54 Mbps, μεχρι και το firewall απενεργοποιησα απο disable port scan and dos protection απο Wan setup. Τιποτα, το ρουτερ αυτο δεν παει πανω απο 8900, με att 26.5, στο default SNR 9 της HOL !! Ποτε δεν επιανα τοσο χαμηλη ταχυτητα. Σας επισυναπτω τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου απο το DMT tool. Υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να δοκιμασω με το Netgear, για να συγχρονιζει πιο ψηλα ??

post-200471-0-71118500-1336478782_thumb.png

Δημοσ.

α.ολα αυτα που αλλαξες δεν εχουν καμια σχεση με το συγχρονισμο της γραμμης.το pppoe pppoa εχει να κανει με το κομματι μετα το συγχρονισμο .τα αλλα τα καναλια ειναι για το wireless.εσυ το μονο που θες να εισαι σιγουρος ειναι οτι συγχρονιζεις σε adsl2+.κατα τα αλλα απο την hol κακως σου ειπαν οτι με αλλο ρουτερ θα παιξεις καλυτερα.μπορει καλυτερα μπορει χειροτερα.και εφοσον με 2 ρουτερ ειχες την ιδια ταχυτητα τζαμπα πηρες το νεο.στην καλυτερη να βλεπες μισο megabit παραπανω.το μονο που μενει περα απο το να τσεκαρεις το adsl+ ειναι firmware update.δεν υπαρχει κατι αλλο.νεο ρουτερ η καλυτερο μοντελο δεν σημαινει καλυτερο συγχρονισμο.μπορει και cisco να εβαζες πανω και να συγχρονιζε χειροτερα απο το Thomson.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...